𝗔𝗖𝗧𝗨𝗔𝗟𝗜𝗭𝗔𝗥𝗘𝗔 𝗘𝗡𝗘𝗥𝗚𝗜𝗜𝗟𝗢𝗥 𝗱𝗲 𝗔𝗦𝗖𝗘𝗡𝗦𝗜𝗨𝗡𝗘

munte
5
(1)
★★★ 𝟐𝟎𝟐𝟏- 𝐀𝐧𝐮𝐥 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞𝐫𝐢𝐫𝐢𝐢 ★★★

𝗔𝗰𝘂𝗺 𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁ă𝗺 𝘀𝗲𝗺𝗶𝗻ț𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗼 𝗡𝗼𝘂ă 𝗘𝗿ă, 𝗘𝗿𝗮 𝗩ă𝗿𝘀ă𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗰𝘂𝗻𝗼𝘀𝗰𝘂𝘁ă ș𝗶 𝘀𝘂𝗯 𝗻𝘂𝗺𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗘𝗿𝗮 𝗜𝘂𝗯𝗶𝗿𝗶𝗶, 𝗘𝗿𝗮 𝗜𝗻𝘁𝘂𝗶ț𝗶𝗲𝗶 /𝗘𝗿𝗮 𝗜𝗺𝗮𝗴𝗶𝗻𝗮ț𝗶𝗲𝗶 ș𝗶 𝗮 𝗜𝗻𝗼𝘃ă𝗿𝗶𝗶.

2021 este începutul unei perioade de 10 ani de mari inovații științifice și tehnologice, remodelare a economiilor, experiențe noi, aventură extraordinară și posibilă revoltă. Schimbările și evenimentele care au loc în următorii 10 ani vor forma viitorul co-creativ al umanității pentru a stabili Noua Eră de Aur din 2032 a Păcii și Prosperității.
2021 este anul pentru a începe reconstruirea și a începe procesul de creare a unei vieți mai echilibrate și mai susținută la toate nivelurile. Vechiul mod de viață a dispărut. Putem crea ceva mai bun. Și trebuie să credem acest lucru. Credința este cea care susține speranța și ne împuternicește să lucrăm împreună, să ne confruntăm cu temerile și să facem schimbări esențiale.
2021 este anul în care vom dezlega în mod conștient orice din viața noastră care nu susține acest lucru și, prin urmare, atrage ceea ce avem nevoie.
Descoperirea înseamnă că desfacem, deschidem sau deznodăm. Înseamnă, de asemenea, că rezolvăm , dezvoltăm sau antrenăm ceea ce are nevoie de atenția noastră. Ne deconectăm de colectiv și ne reconectăm la ceea ce este acum aliniat cu Planul nostru Sufletesc Divin, adevărul și sistemul nostru de valori. Găsim sens și scop în felul nostru. Exploatăm ceea ce ne aduce un sentiment de creativitate, practicăm ritualuri care sunt cu adevărat importante și sacre pentru noi și ne angajăm în relații și proiecte care aduc bucurie, confort și onoare suveranității noastre.
Acum, că ne-am aliniat cu Sinele nostru Adevărat și ne-am vindecat umbra karmică, ne putem folosi de liberul nostru arbitru, de alegere liberă și de o nouă înțelepciune găsită pentru a ne dezlega încet și a ne reconstrui exteriorul, viața materială pentru a reflecta această metamorfoză internă.
2021 este un an în care ne vom simți neliniștiți, de fapt majoritatea o simt deja. Trebuie revoluționat mult, iar contractele noastre sufletești pentru această parte a expansiunii noastre se desfășoară pentru a dezvălui schimbările necesare pentru creșterea noastră și care vor contribui la transformarea de la bază.
OMENIREA SE TRANSFORMĂ!
Și, ca întotdeauna, Divinitatea are un plan, care ne cere să avem cea mai mare credință și să curgem cu toate schimbările care vor veni.
Există 3 teme de inițiere în Anul descoperirii de care trebuie să le păstrăm în conștientizarea noastră pentru creștere împuternicită și sinceră:
★ Mintea noastră este puternică – Mintea este un partener redutabil atunci când este folosită cu înțelepciune și cu inima. Poate risipi frica, disperarea și poate încuraja optimismul, compasiunea și creația împreună cu inima. Servește inimii, nu invers ! Era Iubirii și Noua Cronologie a Pământului necesită să folosim atât mintea, cât și inima împreună; astfel încât să putem fi liberi, eliberați și împuterniciți de vechea conștiință de masă care a căutat să domine, să manipuleze și să controleze. Avem acum suficientă conștiință în jurul acestei iluzii pentru a ne alege în mod liber și a ne încrede inimilor noastre. Noi decidem pe ce cronologie vrem să trăim ca suflete avansate pe această planetă!
★ Este important să ne observăm gândurile, mai degrabă decât să ne lăsăm purtați de ele. Și să rămânem în momentul care creează mai multă pace și joacă în noi, mai degrabă decât suferință.
Inimile noastre sunt capabile de o Iubire mai extinsă și mai profundă – În noua cronologie a Pământului nu există „noi” versus „ei”. Învățăm să ne conectăm la „Tot ce este”, să cunoaștem intrinsec acest lucru și să ne bazăm deciziile și acțiunile pe această cunoaștere. Învățăm să iubim mai necondiționat. Ni se cere să fim curajoși și să lăsăm mai mulți oameni să ajungă la inimile noastre. Anul acesta ni se va cere să căutăm „familia sufletului” în moduri mai expansive. După cum am menționat, crește o neliniște în inimile noastre care dorește acest lucru.
Avem tot ce este necesar pentru a trece prin acest lucru – 2021 va fi un an cu ritm foarte rapid, aventuros, cu multă creștere. Va fi important să rămânem direcționați gândirii spirituale, să ne bazăm pe noi înșine și să evităm emoțiile, gândurile și acțiunile negative. Trebuie să credem în forța noastră și să fim răbdători cu acest proces. Am învățat în 2020 să practicăm îngrijirea de sine, care este o nevoie de viață. Moderarea, echilibrul și neforțarea rezultatului sunt, de asemenea, esențiale.
Haosul din împrejurimile noastre ne poate spori frământările interioare, deci este important să găsim orificii creative și liniștitoare, să ne angajăm în exerciții fizice și să participăm la activități (precum a fi în natură) care ne aduc înapoi în centrul nostru.
SIMPTOMELE PSIHO-SPIRITUALE și FIZICE:
Nu încep din punct de vedere energetic până pe 10 februarie, așa că până în acel moment veți fi în continuare vindecați și aliniați. Ianuarie se concentrează pe inimă și vindecare profundă, iertare și trecerea într-o iubire mai profundă cu tine însuți și cu Divinul / Totul este (arhetipul Iubitorului). Continuați să vă îngrijiți ! Răsfoiește-ți visele (arhetipul Copilului Magic) și fii deschis să primești îndrumări, posibilități și momente de sclipire (A..ha) de Sus. S-ar putea să simți că treci printr-o noapte întunecată a sufletului. Aveți răbdare cu procesul de vindecare și nu luați o atitudine „totul sau nimic”. Rămâi înrădăcinat în puternicul tău sentiment de credință și spiritualitate.
★ Amintiți-vă că ajutați la stabilirea acestei Noi Cronologii a Pământului cu gândurile, cuvintele și acțiunile voastre! Ca suflet în evoluție, lăsați în urmă separarea egoică, știind că acesta este un proces incomod.
Există multe lucruri pe care media sau alte autorități vă spun, așa că atingeți discernământul dvs. despre tot ceea ce auziți sau vedeți. Roagă-ți Spiritul să te alinieze la următorul serviciu al sufletului tău și să te relaxezi. Totul se desfășoară așa cum ar trebui.
SIMPTOMELE ASCENSIUNII:
Te simți mai centrat în ceea ce faci, ai perioade de creativitate și conectarea cu pasiunea și dorințele tale, deasemenea poate apărea lipsa de motivație, probleme imune, oboseală, oarecare durere și eliberare, tristețe, mai multă claritate, sentimentul de libertate mai mare , depresie, furie, frustrare, intensitate oscilantă a emoțiilor, sensibilitate emoțională, palpitarea gâtului, gât uscat, amigdale / limbă umflate, durere în zona timusului, tensiune maxilar / gât, sinusuri înfundate, cap greu, urechi înfundate, dureri, oboseală, simptome gripale, articulații dureroase / inflamate, greutate în piept, digestie slabă / durere în plexul solar, creștere în greutate în jurul valorii de creșteri medii / cortizol, ochi roșii / uscați, dureri de rinichi, dureri de inimă și dureri profunde, omoplat durere, ochi apoși / neclari, dureri de cap slabe, durere în spatele ochilor.
EVENIMENTE COSMICE
3 ianuarie – Ploaie meteorică cu quadrantide
9 ianuarie – Se încheie al 16-lea Tărâm
10 ianuarie – Începe co-crearea și cronologia Noului Pământ
1:11 Gateway – Promisiunea unui nou început este alinierea pe planul pământesc. Trecem la un alt nivel de creație, unul care ne hrănește și ne vindecă arhetipul copilului interior. Este timpul să fim deschiși la îmbrățișarea de noi oportunități și să fim ușori.
12 ianuarie – Luna Nouă în Capricorn
28 ianuarie – Lună plină în Leu
Mercur Retrograd:
14 – 29 ianuarie Pre-retrograd
30 ianuarie-19 februarie Retrograd
20 februarie-12 martie Post-retrograd

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: