5
(1)

Prima Lună Nouă din 2021 cade în zodia Capricornului în perioada 12-13 ianuarie (în funcție de fusul orar).

Această Lună Nouă cade la 23 de grade din Capricorn, care până în 2020, a fost un grad sensibil în cerul nostru cosmic. Tocmai la acest nivel, în ianuarie 2020, Saturn și Pluto s-au aliniat, iar agitațiile a ceea ce urma să vină pentru anul următor au început să fie îngrenate.

Dacă am ști atunci, ce știm acum.

Luna Nouă care ajunge la acest grad 23 al Capricornului ne poate aminti de călătoria pe care am facut-o din ianuarie 2020 și ne poate arata amintiri în acest moment ,din anul trecut. Cât de mult am crescut cu toții. Cât de mult s-au schimbat viețile noastre.

Am experimentat atât de multe alinieri astrologice rare anul trecut și, deși 2021 este mai liniștit în comparație, integrăm în continuare toate aceste energii.

Luna Nouă din ianuarie va fi unul dintre primele noastre puncte majore de integrare. S-ar putea să stârnească trecutul, dar ne poate ghida și să reflectăm și să ne gândim cât de departe am ajuns în ultimele 12 luni.

Pe măsură ce reactivează acest grad sensibil în cerul nostru cosmic, ne putem simți îndrumați să ne gândim la modul în care ne-am maturizat și la modul în care confruntarea cu provocările din ultimele 12 luni a schimbat cine suntem și prioritățile noastre înaintează.

Cum s-au schimbat prioritățile? Cum a luat viața ta un nou sens?

În timp ce Lunile Noi sunt întotdeauna un moment bun pentru a stabili intenții, se pare că ni se cere să stabilim intenții dintr-un nou loc de cunoaștere. Mai degrabă decât să cădem înapoi în vechile căi, ni se cere să ne gândim la cum vrem să mergem înainte.

Fără întoarcere. Doar mișcare înainte.

O lună nouă Capricorn este întotdeauna o influență fundamentală și un moment bun pentru a ne reconecta cu Pământul, strămoșii noștri și rădăcinile noastre. Va trebui să ținem cont de aceste daruri, deoarece există unele energii volatile care înconjoară această Lună Nouă care ne-ar putea dezechilibra.

Vremea cosmică indică o șansă de răsturnare, șoc și neliniște. Se pare că poate exista o dinamică push-pull sau unele forțe opuse care creează un sentiment de diviziune.

Această energie volatilă este declanșată parțial de planeta pitică Eris , Zeița Discordiei și a Luptei, care va fi într-un pătrat tensionat sau un unghi de 90 de grade, față de această Lună Nouă.

Uranus, Marte și Luna Neagră Lilith vor fi, de asemenea, active în acest moment, împingând în continuare această idee a unor știri șocante sau schimbări surprinzătoare. Putem observa chiar că Mama Pământ vorbește prin intermediul unor modele meteorologice puternice.

La câteva zile după această Lună Nouă, pe 14 ianuarie, Uranus , planeta trezirii, va deveni, de asemenea, directă, îmbunătățindu-și efectele energetice și dezvăluind adevăratele culori ale unui lucru care se agita pentru noi în august 2020, când a devenit retrograd. 

Indiferent de provocările care ne apar, la fel cum Capricornul Seagoat are talentul și abilitatea de a urca pe cel mai înalt munte și de a înota până în cele mai adânci adânci ale oceanului, și noi avem capacitatea de a depăși orice obstacole care ne sunt trimise.

Ești suficient de puternic pentru a te descurca cu orice îți vine.

Deși există multe straturi în această lună nouă din ianuarie, să nu uităm că lunile noi semnalează și noi începuturi și începutul unui nou ciclu.

Ne reamintesc că există întotdeauna oportunități de a începe lucruri noi sau de a încerca din nou, mai ales dacă ceva nu a mers în conformitate cu planurile pentru prima dată.

Luna Nouă din ianuarie oferă, de asemenea, raze de motivație care ne vor inspira și ne vor alimenta să abordăm orice sarcină provocatoare care trebuie îndeplinită. De asemenea, putem observa o explozie bruscă de încredere și claritate, permițându-ne să luăm decizii dificile.

Există sprijin cosmic oferit, așa că știi că nu ești singur sub acest cer întunecat de Lună Nouă.

Sub prima Lună Nouă a anului, pe măsură ce vă urcați pe propriul munte sau poate înotați în propriul ocean, luați un moment pentru a vă minuna de călătoria pe care ați facut-o.

Onorați cât de mult ați crescut și v-ați maturizat și cum s-au schimbat prioritățile în bine.

2020 nu a fost un an pierdut. A fost un an să ne trezim, să ne realinizăm valorile și să vedem lucrurile într-un mod nou. Folosiți tot ce ați învățat și aplicați-l la orice semințe de intenție pe care le plantați în această noapte de lună nouă.https://foreverconscious.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: