Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

4 metode de curățare a câmpului energetic

meditation-1087851_960_720

Acumulăm energie negativă din mediul înconjurător, dar și din interacțiunea noastră cu ceilalți. La fel ca spălatul pe mâini, și curățarea aurei ar trebui să devină o obișnuință.

Opțiuni pentru curățarea aurei

Apa–te ajută să speli murdăria, atât din punct de vedere fizic cât și energetic. În ziua de azi, toți ne grăbim, alergăm mai bine zis, de aceea timpul nostru este limitat. Însă, atunci când vine vorba de relaxare și curățarea aurei, trebuie să alegem să facem baie în locul obișnuitului duș. Astfel, este benefic să adăugăm săruri Epsom în apa de baie, deoarece stimulează fluxul energiei noastre, dar ne eliberează și de reminiscențele psihice minore care ne împovărează aura.

Înotul–scufundarea sub apă de asemeni are rolul de a curăța aura. Pentru că apa oceanului sau a mării  conține săruri și minerale, este în mod deosebit folositoare curățării aurei.

Lumina Soarelui–expunerea ușoară la Soare aduce beneficii în primul rând sănătății, pentru că toți avem nevoie de Vitamina D, dar poate stimula și fluxul nostru energetic. Vibrațiile joase nu pot exista dacă ne expunem luminii puternice.

Cele 4 metode de curățare a aurei

Meditația aureichiar și cea mai simplă formă de meditație te poate ajuta să te relaxezi și să îți cureți aura. Meditația aurei este forma directă care te ajută să te eliberezi de energia negativă prin ”împământare”, curățarea aurei, a canalelor de energie și a chakrelor. Cea mai puternică formă de curățare a câmpului energetic este meditația aurei bazată pe energie.

Vindecarea aureiacest proces presupune suportul unui terapeut în înlăturarea energiilor negative din sistemul tău. Terapeutul te ajută să te eliberezi de reminiscențele negative, te ajută să îți deblochezi energia pozitivă și să restaurezi fluxul energetic. Pentru acest lucru îți recomand să cauți un terapeut Reiki.

Citirea aureide cele mai multe ori confundăm energia altora cu a noastră. Când se întâmplă acest lucru nu vrem să ne eliberăm de acea energie,tocmai pentru că avem impresia că este a noastră.Un terapeut care citește aura îți poate spune dacă energia respectivă este a ta sau nu.În cazul în care nu este energia ta, îți va fi mult mai ușor să te eliberezi de ea.

Conștientizarea sentimentelorcând energia emoțională este blocată, crează o congestie a întregului tău sistem spiritual.Acest lucru ne face mai sensibili la energiile negative. Dacă îți dai voie să simți acele sentimente ascunse, atunci vei putea reporni fluxul de energie. Astfel, vei putea să îți cureți mai ușor aura de energiile nedorite.

Alte metode de curățare a câmpului energetic

Vântul–toți am învățat în școală de comuniunea Om-Natură,tocmai de aceea este recomandat să te duci cât mai des în Natură.Singura problemă cu Natura este că aceasta poate fi capricioasă, și atunci când plouă sau bate vântul noi intrăm în casă. Sfatul meu este ca atunci când bate vântul mai tare să ieșiți afară! Dacă aveți o postură deschisă, vântul vă va ajuta să vă eliberați de energiile negative. Imaginați-vă un ventilator care vă dă pletele de pe față, la fel va fi și cu energia negativă, va fi înlăturată de vânt. La fel de bine poți sta în ploaie sau pe faleza unei mări sau ocean, pentru că briza conține sare și alte minerale, lucruri foarte benefice pentru curățarea aurei.

Grădinăritul sau mersul în natură–de preferat este când faci unul din aceste două lucruri să fii în picioarele goale. Pământul este cela mai utilă resursă naturală care te ajută să te eliberezi de energiile negative.

Creativitatea–în momentul în care îți vine o idee creatoare, spiritul tău intră într-o stare euforică. Aceste impulsuri creatoare crează un surplus de energie care stimulează sistemul tău energetic și te ajută să îți deblochezi energia. Atâta timp cât ai inspirație, lasă-te ghidat/ă de ea!

Sursa:https://www.zenivers.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121