Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Afirmatii pentru a accentua echilibrul,Secretul Bucuriei din Momentul Prezent,Tehnici si Afirmații puternice,Recăpătați încrederea în sine,Mic tratat de încredere în sine,CCLASIFICAREA EMOŢIILORAfirmatii pentru autovindecare,Universul îți trimite mesaje,Degetele,Reguli ale Fericirii,Citate inspiraționale,Multumesc ! Explicatia energetica,Idei motivationale,Cuvinte pozitive,Afirmatii care aduc prosperitatea,Învață să fii bun cu tine!, IUBESTE-TE ! FA-O ! ACUM !, Cum sa vorbesti cu celulele tale, Simptome-ale-conștiinței-superioare-Cele-17-semne-Abilități-psihice-Tipare-numerice, Fericirea este o alegere, Energia abundenței, 5 PUNCTE DE PRESIUNE, Cum sa vorbesti cu celulele tale

5 PUNCTE DE PRESIUNE

 5 PUNCTE DE PRESIUNE

Punctele de presiune se referă la zonele sensibile din corp, care dacă sunt lovite, pot invoca plăcere, pot reduce stresul și vindeca o persoană.
Toate aceste beneficii ale aplicării presiunii pe aceste puncte sensibile ale corpului sunt recunoscute și identificate prin sisteme de tratament alternative, cum ar fi reflexoterapia și presopunctura.
Chiar și medicina modernă definește aceste puncte ca zone ale corpului care au o densitate nervoasă ridicată.
O zonă a corpului care este foarte sensibila și are multe puncte de presiune sunt mâinile noastre.
Conform reflexoterapiei, mâinile au puncte de presiune, care dacă se efectueaza un masaj corect, beneficiază de o serie de organe importante ale corpului.
Potrivit acupuncturii, sistemul medical tradițional chinez, energia este prinsă în diferite puncte de presiune, astfel încât pentru a asigura fluența energiei în tot corpul, acestea trebuie pătrunse cu ace mici.

Puncte de presiune:

1: Zona cărnoasă dintre degetul mare și degetul arătător, de pe partea din spate a mâinii, este un punct de presiune, care dacă se face un masaj cu degetul mare de la cealaltă mână ajută la ameliorarea durerilor de spate și a capului. Masajul cunoscut pentru a scăpa de stres, relaxează o persoană și face-o calmă și fericită.
2: Fața palmei sale. Își trage linia degetului mijlociu, chiar sub încheietură, pe antebraț. Masează această zonă, care începe din punctul în care păpușa și palma se întâlnesc pentru antebraț, chiar în mijloc. Masajul va ajuta la ameliorarea frigului,racelile, precum și reducerea durerilor articulare.
3: Ține-ți mâna dreaptă și fața în palmă. Deschide-ți degetele puțin, așa cum aș face-o de obicei. Apoi mișcă-ți mâna puțin spre corpul tău, ținând încheietura dreaptă tot timpul. De la degetul mic, trage o linie spre încheietură. Zona în care păpușa se întâlnește cu cea din palmă, care este punct de presiune. Apasă acest punct din mâna ta, ori de câte ori simți o mizerie de gânduri în capul tău. Asta îți va aduce claritatea gândului.5 PUNCTE DE PRESIUNE
4: Urmează aceleași etape ca cele menționate la punctul de mai sus. Singura diferență este că în loc de degetul mic, trage linia de la degetul mare la încheietură. Zona de pe această linie, unde păpușa este situată palma este un alt punct de presiune. Masajul este cunoscut pentru îmbunătățirea stării pielii. Ajută la ridicarea stării de spirit a persoanei. La nivel de sănătate, benefic în special pentru cei care au probleme respiratorii.5 PUNCTE DE PRESIUNE
5: Deoarece sănătatea noastră emoțională are un impact direct asupra sănătății noastre fizice, deci iată un punct de presiune care se crede că pune capăt tuturor negativităților. În schimb la unghia degetului mare și apăsați jos, care este din mână, adică dacă este mâna dreaptă, punctul de presiune este în colțul din stânga jos, iar dacă este mâna stângă, atunci este în colțul din dreapta jos Nu-mi vine să cred. Masează aceste două puncte de presiune pentru a-ți insufla pozitivitate în gândire.
Cu aceste instrucțiuni simple, puteți găsi și folosi cu ușurință punctele de presiune din mână pentru a scăpa de durere, pentru a îmbunătăți circulația sângelui, a evita sentimentele negative și a combate stresul. Fiți atenți când vă masați punctele de presiune, în același timp, fiți constanți. Asigurați-vă că aplicați presiune pe zonele legii, altfel nu vă vor fi de folos. Dacă această terapie nu funcționează pentru tine, poți fi sigur că nu te va răni în niciun fel. Așadar, de ce să nu încerci și să te bucuri de numeroasele beneficii pe care le promite.Laura CortezNu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

OBSERVĂ MINTEA

Tehnica sau sugestia cu care vine acest articol are în spate foarte multe informații care nu vor fi amintite în contextul articolului. Cert este că

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121