Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

5 tipuri de conexiuni cosmice: Noi nu întâlnim pe nimeni întâmplător în viață

399610_380258542048105_2082404057_nUniversul nostru este unul misterios, iar căile lui sunt enigmatice. Este haotic și complex, totuși, există o armonie perfectă în organizarea lui.

Există mult adevăr în a spune că nu sunt coincidențe în viață. Lucrurile cele mai banale sunt parte integră dintr-un context mai mare și servesc unui scop anume. Și tot acest proces face parte din magia Universului.

Viața nu este o călătorie liniștită.Există urcușuri și coborâșuri,uneori avem momente dificile,alteori momente mai ușoare.Toate detaliile vieții,chiar și cele mai nesemnificative experiențe,sunt importante și valoroase.Universul ne însoțește în călătoria noastră.

De-a lungul acestei călătorii întâlnim oameni cu scopuri diferite.Toți comportă o semnificație, pentru că ne învață lecții de viață. Unii sunt destinați să rămână pentru totdeauna, alții nu sunt, dar chiar și cei pe care i-am întâlnit pentru scurt timp au și ei un rost.

Există 5 tipuri de conexiuni cosmice:

1.Oamenii care trezesc potențialul din noi.

Există oameni care apar în viața noastră și aduc cu ei o mulțime de schimbări.Acestea sunt provocate direct sau indirect.Uneori,doar prin faptul că ne amintim de ei putem realiza modificări importante în modul nostru de trai. Ei sunt fie modelele noastre după care ne ghidăm,fie un ideal,o vedetă,sau chiar un om deosebit care ne inspiră. Și Universul are grijă ca acești oameni să apară în viața noatră la momentul potrivit.

Acești oameni trezesc potențialul din noi și ne îndeamnă la acțiune.

2.Oamenii care ne reamintesc.

Există oameni care se opresc în viața noastră,doar pentru a ne aminti de scopurile noastre. Motivul pentru care Universul ne ciocnește cu astfel de oameni,este de a ne ajuta să rămânem focusați  pe drumul nostru existențial.

Acești oameni ne reamintesc cine suntem și cine dorim să fim cu adevărat.

3.Oamenii care ne ajută să creștem.

Sunt acei oameni care ne ajută să creștem ca persoanalitate.Ne însoțesc și ne călăuzesc în călătoria noastră prin viață.S-ar putea ca uneori să ne facă rău sau să ne provoace spre o aventură.Ele ne ajută să învățăm lucruri pe care nu le putem învăța pe cont propriu.

Acești oameni ne tentează pentru ca noi să creștem.

4.Oameni care pleacă din viața noastră.

Unii oameni sunt în viața noastră pentru o perioadă scurtă și nesemnificativă, probabil că nici nu le acordăm atenția.De exemplu,sunt oamenii pe care îi întâlnim în metrou, pe stradă,într-o cafenea,oamenii cu care vorbim puțin sau nu mai construim nici o conexiune. Scopul lor este să ne păstreze spațiul nostru personal și confortabil.

Aceștia sunt oamenii care vă susțin în călătoria voastră,pentru a petrece timpul distractiv și a vă înveseli!

5.Oameni care rămân în viața noastră pentru mult timp.

Există oameni care rămân alături de noi mult timp.Ei sunt dificil de întâlnit, dar sunt extrem de valoroși pentru noi.Alături de ei ne simțim bine și confortabil. Ei sunt prietenii noștri apropiați, familia noastră, toți membrii unui grup de suflet, poate chiar și colegi de suflet.

Acești oameni sunt partenerii care urmăresc aceeași misiune sau cel puțin o misiune similară cu noi.

Tot ce trebuie să faceți este să aveți răbdare în timp ce îi așteptați, pentru că vor veni mai devreme sau mai târziu. Iar odată ce vor veni, o să rămână pentru totdeauna.

Semnificația pe care o comportă pentru noi este mare, sunt o flacară și catalizator energetic!

https://eushtiu.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121