5
(2)

În aceste momente turbulente, Robin Sharma ne încurajează să ne păstrăm Concentrarea și să nu ne oprim din evoluție.

Robin Sharma este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de minți, expert în leadership. El a lucrat cu mulți sportivi de talie mondială, cu oameni de afaceri, artișți, iar publicului larg îi este cunoscut datorită unor best-selleruri de dezvoltare personală. Cea mai cunoscută este „Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul„, dar și alte cărți extre precum „Clubul 5 AM„. Aceste cărți și programele lui ajută oameni din întreaga lume. În aceste momente turbulente, Robin Sharma ne încurajează să ne păstrăm Concentrarea și să nu ne oprim din evoluție.

1. AMINTEȘTE-ȚI TABLOUL ÎN ANSAMBLUL LUI

Această criză se va termina și vremurile bune vor reveni până la urmă. Fă tot ceea ce este de făcut pentru a trece în siguranță prin această furtună, dar nu uită să fii conectat cu stelele de deasupra ta. Chiar și cea mai întunecată noapte îți oferă frumuseți luminoase de admirat pe cerul său pe care să le apreciezi și să le onorezi.

speranta

2. EROII SE FAC ÎN VREMURILE DIFICILE

Oricine poate să arate leadership, măiestrie și pozitivitate atunci când lucrurile merg bine. Acum e timpul să arăți de fapt lumii întregi cine ești cu adevărat și valorile care te reprezintă. Folosește haosul pentru a-ți dezvoltă focusul, creativitatea, curajul și umanitate.

3. EVITĂ INFORMAȚIILE TOXICE, PĂSTREAZĂ-ȚI FOCUSUL

Citește știrile selectiv, păstrează-ți focusul, evită oamenii toxici. Când îți păstrezi concentrarea reușești să supraviețuiești atunci când pereții se năruie. Fă absolut tot ce poți ca să rămâi creativ/ă în perioada această, rămâi productiv/a și inspirat/ă. Creează-ți propriul sanctuar care să te ajute să îți faci munca.

4. OFERĂ ÎN JURUL TĂU ȘI MAI MULTĂ MAGIE

Oamenii sunt speriați. Toată lumea este panicată. Acum este momentul să creezi și mai multă valoare în viața ta și să fii de folos oamenilor. Muncește acum la cunoștințele tale profesionale, chiar mai mult decât înainte. Ascultă audiobookuri, podcasturi, resurse de dezvoltare personală ca să evoluezi.

5. FORTIFICĂ-ȚI SĂNĂTATEA

Acum, odihna este chiar mai importantă. „Odihna nu este un lux, este o necesitate”. Vă recomand să vă țineți de exercițiile de dimineață, luați-vă porția de vitamina D de la soare (deschideți ferestrele) și meditați zilnic.

meditatie

6. OPTIMIZEAZĂ-ȚI RUTINA DE DIMINEAȚĂ

„Ceea ce mă ajută pe mine în acest moment sunt ritualurile mele de fiecare zi. Să alerg pe banda de alergat înainte de răsăritul soarelui, să mă hidratez, să meditez, să citesc, să scriu în jurnal și să mă rog”, spune Robin Sharma. Toate acestea mă ajută să îmi mențin concentrarea în aceste momente de tulburare globală.

7. ADÂNCEȘTE-TE ȘI MAI MULT ÎN RECUNOȘTINȚĂ

Acum este momentul potrivit să apreciezi și mai tare tot ceea ce este bun în viața ta. Mai mult decât niciodată. RECUNOȘTINȚA ESTE ANTIDOTUL FRICII. Și concentrați-vă asupra aspectelor mărunte, frumoase și prețioase ale vieții. Acestea te vor ține bucuros/oasă, încrezător/oare și sănătos/a în astfel de timpuri, ne încurajează Robin Sharma. https://www.garbo.ro/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.