0
(0)

Dintre toate Flacarile sacre, Flacara Violet este cea mai cunoscuta. De ce? Pentru ca ea tine de Raza a 7a planetara,Raza violet, a transmutarii, libertatii si magiei ceremoniale, cea care a intrat la „conducerea” planetara, cea care ne va da noile programe de functionare la nivel planetar pentru Era Varsatorului.

Copii indigo si cei veniti la incarnare purtand raza albastra in ei, sunt purtatori ai Flacarii Violet. Ei insisi sunt transmutatorii acestei lumi. Ei ancoreaza frecventele Flacarii Violet la nivel planetar.

Flacara Violet lucreaza cu curatarea,transmutarea si/sau transformarea energiilor de vibratie joasa.

A fost readusa in constiinta omenirii prin munca lui Elizabeth Claire Prophet. ( https://www.youtube.com/watch?v=pDBgbUmMt3o)

Pentru a face un salt dimensional este necesara schimbarea frecventei. Schimbarea frecventei se face prin purificare. Purificarea personala si purificarea planetara.

Atunci cand invoci o singura data Flacara Violet, ea are puterea a milioane de rugaciuni. Este un dar minunat oferit de Creator pentru a ne elibera de densitatea acestei lumi si a crea o lume noua, plina de lumina si iubire.

Oricine poate utiliza Flacara Violet, nu este nevoie sa fii initiat sau sa ai vreo abilitate speciala. Iti trebuie doar cele 2 ustensile, cele mai importante si puternice, ale acestor vremuri pe care le traim: intentia si vizualizarea.

Dai intentia de a activa Flacara Violet in structurile tale,apoi vizualizezi cum din picioare pana in cap iti cuprinde si iti invaluie trupul fizic. Apoi rand pe rand,vizualizezi cum iti cuprinde si iti invaluie fiecare chakra.Apoi intreaga aura,cu toate corpurile si campurile subtile care te alcatuiesc, stiute si nestiute. Ii dam apoi Flacarii Violet programul de curatare:

„Flacara Violet sacra, te rog sa cureti, sa transmuti sau sa transformi din fiinta mea, de la orice nivel, tot ce nu mai imi este de folos, intreaga energie stagnanta, programe intunecate, stringuri nebenefice si intunecate, amprente si forme gand intunecate, implanturi intunecate, simboluri intunecate, entitati intunecate si tot ce altceva mai exista in fiinta mea, la orice nivel, care ma tine pe loc, in blocaj, in nemiscare, care ma impiedica sa-mi cresc vibratia si sa-mi maresc constiinta si lumina. Te rog sa ramai activa atat cat este optim benefic pentru mine in acest moment.”

Apoi stai o vreme in meditatie,in energia Flacarii Violet. Simte-o, urmareste-o cum lucreaza. Ea poate sa ramana activa chiar si dupa ce iesi din meditatie, daca ai nevoie de ea pe o perioada mai lunga. Sinele interior va stii. La fel si Flacara Violet, care este o Constiinta. Va stii exact cat sa ramana activa.

Asa cum te cureti pe tine, poti curata si spatiul in care locuiesti, locul unde muncesti sau orice alt spatiu sau obiect.

Vizualizeaza pur si simplu cum Flacara Violet cuprinde obiectul sau casa ta,camera cu camera si cu orice obiect exista in ea si roaga Flacara Violet sa curete, sa transmute sau sa transforme dupa cum este cazul, energia joasa, stanganta sau intunecata care se afla in acel obiect sau acel spatiu. Si roaga Flacara Violet sa ramana activa atat cat e optim benefic pentru acel obiect sau acel spatiu.

Poti activa Flacara Violet in institutiile statului,caci si acolo este nevoie de transmutare.O poti activa in spitale.Si nu trebuie sa fii neaparat in plan fizic, ci o poti activa de la distanta, tot prin intentie si vizualizare.

Ce este minunat la Flacara Violet este ca nu vei simti curatarile trecand prin tine,ci toate se vor curata/transmuta direct prin Flacara Violet. Cine are in misiune sa contribuie la curatarea si transmutarea acestei lumi, a simtit cu siguranta ca prin majoritatea metodelor de curatare, totul se curata prin tine, energiile trec si prin tine, astfel ca nu te simti deloc confortabil din punct de vedere fizic.

Pe cei incepatori in lucrul cu Flacara Violet ii sfatuiesc sa o ia incetisor, caci este o frecventa foarte puternica, cu care trebuie sa te acomodezi. Te poate baga in curatari personale intensive daca este folosita intensiv. Asta inseamna ca ti se poate da viata peste cap sau poate aparea ceva in corp fizic. Trebuie sa-ti dai timp ca stUrcuturile tale fizice si non-fizice sa proceseze curatarile pornite. Deci fii bland cu tine si mareste frecventa utilizarii Flacarii Violet pas cu pas.

https://ariendrafamily.wordpress.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.