Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

A cui viata o traiesti ?

question-mark-2405207_960_720

Iti traiesti viata ta, sau o versiune a acesteia in care speri sa fii pe placul tuturor ?

Raspunsul onest la intrebarea de mai sus este foarte importanta daca doresti sa mergi cu adevarat pe propria cale.

Este usor sa cazi prada grijilor legate de transformarea sau chiar destramarea anumitor relatii ca urmare a schimbarilor produse in tine, dar chiar si aceste griji sunt tot o optiune personala. Foarte multi oameni cred ca incheierea unei relatii este ceva trist, care trebuie regretat. Alternativa consta insa in a te bucura de toate momentele frumoase ale relatiei, atat timp cat dureaza aceasta.Cand vine timpul sa mergi mai departe, poti face acest lucru fara regrete si fara tristete, pornind de la premisa ca acest pas serveste binelui suprem al amandurora si ca, daca va fi cazul, caile voastre s-ar putea incrucisa din nou in viitor.

Din pacate, foarte putini oameni sunt capabili sa gandeasca in acesti termeni. Ei se ataseaza de relatiile lor, chiar daca sunt constienti ca acestea nu sunt deloc benefice pentru ei.

Este nevoie de un mare angajament fata de sine pentru a depasi „obstacolele create de oamenii din viata noastra” si pentru a ne continua neabatut calea catre implinirea viziunii pe care ne-am stabilit-o, caci noi am fost conditionati sa reactionam emotional la toate situatiile asociate cu relatiile noastre.

O alta modalitate de a-i percepe pe oameni ca obstacole se refera la cazurile in care acestia actioneaza ca obstructii efective: „Nu ma lasa” sau ” Ma impiedica sa fac acest lucru”.

In astfel de situatii, oamenii au ales sa isi cedeze puterea personala unei alte persoane, dintr-un motiv sau altul. De cele mai multe ori, ei isi justifica rational atitudinea, indicand diferite situatii in care persoana respectiva le-a blocat progresul. Ce nu realizeaza ei este ca au atras singuri persoana in cauza in viata lor, din cauza rezistentei lor interioare care ii impiedica sa faca ceea ce si-au propus. In acest scop, ei au manifestat efectiv o persoana care sa ii impiedice sa actioneze sau care sa ii convinga ca nu pot face lucrul respectiv.

Atata timp cat nu iti vei elimina rezistenta care se opune viziunii tale, astfel de oameni vor aparea tot timpul in viata ta, oferindu-ti in permanenta motive de a renunta la ea. In acest fel, tu poti da vina pe altcineva, absolvindu-te astfel de orice responsabilitate.

Singura problema este ca procedand in acest fel, tu iti cedezi puterea personala, si astfel nu mai ai practic nicio optiune.

Invers, daca te deschizi, tu capeti acces la o infinitate de optiuni. Daca iti asumi responsabilitatea pentru obstacolele care apar in viata ta, pornind de la intelegerea faptului ca te afli in rezonanta energetica cu ele, tu capeti puterea de a opta in mod constient pentru altfel de rezonante. Acestea vor atrage altfel de oameni in viata ta, care te vor sprijini si iti vor sustine viziunea fara a fi nevoit sa te lupti cu ei sau sa ii silesti sa faca ce nu doresc. Astfel de grupuri pot genera mai multe schimbari in aceasta lume decat iti poti imagina.

(sursa-Bob Doyle)

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121