Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Puterea gândurilor,Trăiește prezent fii prezent acum !,Sapte emotii,Joaca,copilul interior și tu,A fi confortabil cu tine însuți,

A fi confortabil cu tine însuți

A fi confortabil cu tine însuți

A fi confortabil cu tine însuți este o artă . Și totuși, toată lumea știe că este necesar să se iubească pe sine pentru a-i iubi pe deplin pe ceilalți! In acest articol, sa fim putin egoisti, se simte bine.

Iată câteva sfaturi pentru a te simți bine cu tine 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, indiferent dacă ești singur sau în companie bună.

Rămâi concentrat pe tine însuți

În societatea noastră, informația este omniprezentă, ușor de accesat și poate deruta rapid. Tendința de a striga de pe acoperișuri despre ceea ce facem zi și noapte facilitează culesul de șiruri de judecăți, critici, replici sau priviri iscoditoare. Nu te gândi, însă, că poți evita criticile ocolind celebrul zid albastru: mereu va fi cineva care să-și bage nasul în afacerea ta și să te facă să te îndoiești de tine! Este deci necesar să vă detașați de asta, să vă păstrați obiectivele în minte și să vă cunoașteți limitele. Când suntem surzi la cântecul de sirenă, vocea inimii noastre este mai auzită. Încearcă, vei vedea… Gândește-te la tine și concentrează-te asupra propriei existențe și a obiectivelor tale.

Crede în tine și sortează sfaturile care ți se oferă

„Nu ar trebui să faci asta” „nu e bine pentru tine” „nu ești ca acești oameni” „ești mai bun decât…” „nu ar trebui să spui asta”… „Trebuie să…” „Vrem ca tu să…” „E
mai bine dacă tu…” Sfatul este în regulă. Dar este necesar să se rezolve. 

Încă o dată: nu modelezi lut ! Nu te lăsa călcat pe el. Nu crede ceva doar pentru că ți s-a repetat de multe ori în viața ta. Părinții, profesorii, colegii, prietenii au jucat un rol mai mult sau mai puțin important în viața ta. Ei te-au învățat, ți-au oferit ceva de îmbunătățit, te-au ajutat să prosperi, să te aperi, să te distrezi, să te simți bine, dar nimeni în afară de tine nu poate pretinde că știe ce este mai bine pentru tine. La o anumită etapă din viața ta, ești mai capabil să știi de ce ai nevoie, ce vrei să eviți, ce vrei să experimentezi și mai ales: cine ești .. Nu-ți trăi viața pe baza a ceea ce alții cred că este „corect” pentru tine. Trăiește-ți viața conform ceea ce este corect și bun pentru tine.

„Crede doar ceea ce tu însuți consideri că este adevărat după ce ai fost testat în flacăra existenței tale. Fii propria ta torță.” Buddha.

Prețuiește-ți opiniile mai mult decât pe cele ale altora

Ah, gusturi și culori… Cu toții suntem diferiți și rar este să fim toți de acord pe același subiect. Asa ca ai incredere in tine ! Nu căuta în mod constant sfaturi de la ceilalți: acest lucru te va face dependent de ceilalți și/sau îți va șterge personalitatea încetul cu încetul. Trăiește-ți viața din plin, nu trăi pe a altcuiva.

Fii condus de curaj, nu de frică

Cu cât frica ta stăpânește mai mult viața, cu atât inima ta se închide mai mult. Nu mai ești capabil să acționezi cu inima și nu mai poți asculta vocea instinctului tău. Ceea ce ai întreprins sunt în cele din urmă doar consecințele temerilor tale și nu dorințele și proiectele tale reale. Dragostea este blocată de frică și de greutatea emoțiilor tale, construiești bariere atât de sus încât devin aproape de netrecut… Trebuie să spargi toate aceste cărămizi și să lași lumina și iubirea să-ți intre în minte!

Ești curajos, ești capabil, ești cel mai bun: scoate la iveală războinicul din tine!
Știați ? Cuvântul „frică” are vibrații foarte grele. Energia negativă pe care o asociem cu ea nu face decât să adauge greutate acestui mic cuvânt. Este important să evităm să vorbim, să gândim, să ne refugiem în frică pentru a ne ridica vibrațiile și a fi deschiși către energiile care ne înalță.

„Mințim când ne este frică” Tad Williams.
„Curajul înseamnă a învinge frica, nu a fi neînfricat.” François Mitterrand.

Privește-te așa cum ești… Pe bune!

 

Distorsionarea oglinzilor este distractivă, dar doar 5 minute. Pentru a fi blocați prea mult în fața oglinzilor distorsionate, aproape că vom uita să ne uităm la noi înșine… într-adevăr . Ce se ascunde în spatele imperfecțiunilor tale? Fricile tale, dezamăgirile tale și judecata celorlalți. Ești gata pentru o curățenie de primăvară? Aruncă totul la gunoi! Vezi-te așa cum ești; fara filtru . Nu uitați să dezlipiți etichetele pe care ți le-au pus „alții”. Cine ești tu, ce cred alții că ești sau doar tu însuți?

„Nu sunt ceea ce crezi tu că sunt. Ești ceea ce crezi că sunt. Gândurile tale creează lumea ta, nu a mea.” Liam Tinker

Nu mai pierde timpul cu oameni care te trag în jos

Majoritatea oamenilor nefericiți sunt înconjurați de oameni care sunt toxici pentru ei. Așa că evită compania oamenilor care te critică constant, care te plâng, care te judecă, care nu încearcă să te înțeleagă, care încearcă să-ți înfrâneze personalitatea, care te pun într-o cutie, pe scurt, ai înțeles: fă loc prietenilor adevărați in viața ta . Și dacă nu ai încă prieteni adevărați, amintește-ți că e mai bine să fii singur decât în ​​companie proastă!

„Oamenii tind să fie generoși în a-și împărtăși prostiile, frica și ignoranța. Par destul de dornici să vă hrănească cu negativitatea lor, dar vă rugăm să rețineți că uneori dieta pe care trebuie să o avem este spirituală și emoțională. Ai grijă cum îți hrănești mintea și sufletul. Alimentați pozitivitatea și propulsați-vă în acțiune pozitivă.” Steve Maraboli

Să știi că gândurile toxice sunt toxice; Nimic mai mult, nimic mai puțin !

Nu crede fiecare gând toxic care-ți trece prin minte. „Sunt”, „Am greșit din nou”, „Nu sunt suficient de bun”, „Nimeni nu mă place”… Înlocuiește-le cu opusul lor pozitiv : „Nu sunt bun în acest domeniu, dar excelez în altele”, „ Am învățat multe datorită acestei experiențe”, „Sunt sigur că învăț să devin mai bun”, „Mă iubesc pe mine și îi iubesc pe ceilalți”.

Permite-ți pacea sufletească și fericirea. Ești propriul tău dușman, așa că fă pace cu tine însuți și vezi ce poți face odată ce te eliberezi de toate acele gânduri rele.

Răsfățați-vă imaginația

Logica nu este mai importantă decât imaginația. Un bun echilibru între cele două este necesar pentru împlinirea și fericirea ta! Ignorându-ți imaginația, te simți obligat să găsești logica în tot ceea ce ți se întâmplă. Te vei pierde în cercetările tale și în explicațiile tale logice și îți vei închide inima și mintea ușoară de două ori. E bine să pui întrebări, dar trebuie să accepți că nu există răspunsuri la toate . „De ce am experimentat asta?” „De ce trebuie să fac asta?” “Cum este posibil ?” Dacă logica nu poate răspunde, imaginația te va umple . Fiind imaginativ, vei deschide uși de care nu ai fost conștient până acum. Puțină dulceață și visele fac numai bine în fiecare zi. Gandeste-te la asta…

„Imaginația este mai importantă decât cunoașterea” Albert Einstein.

Concentrează-te pe prezent

Ieși din nisipurile mișcătoare ale trecutului sau vei rămâne blocat acolo pentru totdeauna ! Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Trecutul este imuabil, dar prezentul poate fi orice vrei tu. Oamenii care rămân blocați în trecut sunt adesea cei care caută o explicație rațională pentru orice li se întâmplă. Nu se pot elibera de ei înșiși și nu își asumă ceea ce își doresc. Trebuie să începi, să ieși din trecut, să accepți ceea ce s-a întâmplat și să nu te mai gândești la asta tot timpul. Haide: nu-ți fie frică de viață!

„De câte ori ești tentat să reacționezi cu aceleași vechi obiceiuri, întreabă-te dacă vrei să fii prizonierul trecutului sau un pionier al viitorului. Trecutul este închis și limitat, viitorul este deschis și eliberator.” Deepak Chopra.

Sa mergem!

Nu mai încerca să controlezi totul. Stai, e de ajuns. Într-adevăr. STOP . Dorind să controlezi tot ce se întâmplă în viața ta, devii dezechilibrat, nefericit și dezamăgit. Treptat, sentimentul de a fi pierdut crește și te cuprinde. Încrederea în viață și în fluxul ei natural: ce se va întâmpla se va întâmpla. Vei experimenta ceea ce trebuie să experimentezi pentru a fi mai bun decât ieri. Totul este o lecție, totul se învață și totul trece: tristețea ca bucuria… Bucură-te de bucurie și păstrează speranța chiar și atunci când totul merge prost. 

„Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Oamenii se schimbă, astfel încât să poți învăța să renunți, lucrurile merg prost, așa că îi apreciezi când sunt mai buni. Așa că ajungi să înveți să nu ai încredere în nimeni decât în ​​tine.” Marilyn Monroe.

Acum că ai învățat cele 10 secrete pentru a te simți bine cu tine însuți , nu mai ai nicio scuză pentru a fi inconfortabil cu tine însuți. Vreau să te văd și să știu că ești fericit, împlinit și te bucuri de viață!https://www.divinatix.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Puterea Recunoștinței

Puterea Recunoștinței Puterea Recunoștinței.  Capacitatea de a fi recunoscător este o caracteristică a oamenilor fericiți. Oamenii cărora această capacitate le lipsește se vor concentra adeseori

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121