Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

A spune “DA” este cel mai bun antidot al fricii

balls-313405__340

Prin „a spune da” eu înţeleg „a fi de acord cu” acele circumstanţe pe care ni le scoate în cale viaţa. „A spune da” înseamnă a renunţa la rezistenţă şi a accepta posibilităţile pe care ni le oferă Universul, care ne ajută să percepem altfel lumea în care trăim. Înseamnă să ne relaxăm corpul şi să observăm calmi situaţia cu care ne confruntăm, reducându-ne astfel supărarea şi anxietatea. În afara beneficiilor emoţionale, noi obţinem o serie de beneficii fizice cu totul ieşite din comun.

Invers, a spune nu înseamnă a rămâne o victimă a circumstanţelor. „Cum a fost posibil să mi se întâmple aşa ceva!?” A spune nu înseamnă a bloca, a lupta cu realitatea din faţa noastră şi a opune rezistenţă oportunităţilor de creştere personală. Atunci când spunem nu, noi creăm o tensiune,ne epuizăm,ne consumăm inutil energia,trecem printr-un haos emoţional sau,şi mai rău,ajungem la apatie.„Nu pot face faţă. M-am blocat. Nu mai există nicio speranţă.”

Adevărul este că mai există o speranţă, şi anume să spunem da, adică să ne împăcăm cu situaţia. A spune da este un antidot pentru dezamăgirile,respingerile şi oportunităţile ratate de zi cu zi (o gripă, o gaură în acoperiş, un blocaj în trafic, un cauciuc dezumflat, o întâlnire cu un partener care nu ne face plăcere şi aşa mai departe). Mai mult decât atât, această atitudine estre însuşi instrumentul miraculos care ne ajută să facem faţă celor mai profunde şi mai întunecate temeri ale noastre.

În ultimă instanţă,putem spune că abilitatea de a te descurca în această lume este direct proporţională cu capacitatea de a spune da Universului, inclusiv durerii din viaţa ta. Cu toţii cunoaştem oameni incapabili să intre în contact cu durerea lor, întrucât refuză să îşi accepte propriile emoţii.Atunci când nu ne recunoaştem durerea, aceasta se transformă într-un simptom corporal,în mânie sau într-un alt efect la fel de distructiv.

A spune da înseamnă a-ţi accepta plenar propria durere,pornind de la premisa că mai devreme sau mai târziu vei reuşi să ajungi de cealaltă parte a ei, ba chiar vei avea ceva de câştigat în urma acestei experienţe de viaţă (atât timp cât vei fi deschis). Cu cât viaţa noastră este mai bogată,cu atât mai mare este probabilitatea de a experimenta durerea pierderii. Cu cât avem mai mulţi prieteni, cu atât mai multe vor fi despărţirile de aceştia (prin moarte sau din alte cauze).

Cu cât ne conectăm mai intens cu lumea exterioară, cu atât mai predispuşi suntem să experimentăm „eşecuri” sau respingeri. Oamenii care trăiesc la maxim nu şi-ar schimba însă niciun moment viaţa cu a cuiva care trăieşte „călduţ”.Ei savurează şansa de a experimenta tot ce are viaţa de oferit – atât lucrurile bune cât şi cele rele. Cursanţii mei au ajuns de asemenea la concluzia că cei care trăiesc o viaţă bogată cunosc intuitiv secretul atitudinii de tip „da spus Universului”. Cei care spun nu se retrag în interiorul lor, optează pentru a se ascunde sub aşternuturi (metaforic vorbind), chipurile pentru a nu deveni victime, dar sfârşesc prin a deveni victimele propriilor lor temeri.

Noi nu putem controla lumea, dar ne putem controla propriile reacţii în faţa ei. Cred că ai început să înţelegi cum funcţionează principiul „SPUNE DA UNIVERSULUI TĂU”, nu doar pentru a-ţi reduce teama, ci şi pentru a-ţi crea o viaţă încărcată de semnificaţii.

Dr. Susan Jeffers Sursa: Acceptă-ţi teama, dar nu te lăsa inhibat de ea

https://www.astrocafe.ro

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

SIMPTOMELE ASCENSIUNII

INALTAREA înseamnă ridicarea frecvenţei noastre personale energetice. Apare atunci când aducem din corpul nostru spiritual sau din Sinea Dumnezeului Multidimensional, straturile noastre de „lumină”, în

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121