Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Abilitățile incredibile pe care le posedă oamenii

female-1769658__340Procesul de autocunoaștere,la o anumită etapă,naște abilități deosebite,care mai sunt numite super puteri sau capacități paranormale.Se poate spune că aceste capacități neobișnuite sunt date oamenilor încă de la naștere.Diferența este că unii le dezvoltă, iar alții nu.Sunt anumite sisteme,care îl ajută pe om să-și dezvolte aceste abilități unice,iar într-un final să le poată conduce.

Există o întreagă grupă de capacități paranormale,iar în acest articol vei afla despre cele mai importante abilități ale omului.

Sunt oameni care au simțul gustativ mai dezvoltat decât alții și sunt numiți superdegustători.Ei posedă capacitatea fenomenală de a identifica ingredientele celor mai delicate rețete culinare după o singură degustare.

Despre oamenii care au un simț auditiv extrem de dezvoltat se poate spune că sunt capabili să diferențieze și să imite orice sunet auzit.Super-auzul le mai oferă capacitatea de a clasifica sunetele.De exemplu,această abilitate este caracteristică persoanelor care pot interpreta o piesă fără să cunoască notele muzicale.Super-auzul este posedat de a zecea parte din populația planetei,iar majoritatea sunt oameni slab văzători sau suferă de sindromul Williams.

O altă capacitate interesantă este identificarea culorilor din mai multe surse.De exemplu, un om simplu poate vedea clar doar trei culori:roșu,albastru și verde.Fiecare receptor al organismului identifică nuanța culorii,iar creierul nostru le combină și le schimbă intensitatea.Persoana care are această abilitate poate recunoaște aproximativ un milion de culori.

Următoarea capacitate incredibilă este localizarea ecoului,care permite unei persoane să se orienteze în spațiu.Această capacitate este caracteristică liliecilor,care produc un anumit sunet,după care așteaptă ecoul.Ei utilizează ecoul pentru a determina locul aflării unui anumit obiect.

O altă abilitate interesantă este posedată deoamenii – calculator”.După cum poate fi de înțeles din denumire,o astfel de persoană este capabilă să rezolve cele mai dificile exerciții matematice în minte.De regulă,această capacitate este caracteristică persoanelor care suferă de autism.Fără îndoială,și profesorii pot fi numiți astfel,însă majoritatea dintre ei se antrenează ani întregi pentru a obține această capacitate,lucru care nu poate fi spus despre persoanele care suferă de autism,cele care s-au născut cu această abilitate.

Oamenii care au o super memorie,sunt capabili să-și amintească lucruri,sunete și momente cu exactitate.Un exemplu ar fi Akira Haraguchi,cel carea a reușit să numească mai mult de o sută de mii de unități ale cifrei Pi.

Clarviziunea este de asemenea caracteristică super puterilor.Oamenii cu aceste capacități pot vedea lumi paralele,evenimente,momente,oameni din trecut,prezent sau viitor.Cei mai puternici clarvăzători pot vedea evenimentele în așa mod ca și cum ei s-ar fi aflat în centrul lor.

Empatia este o altă capacitate care îl face pe om să simtă toate emoțiile,stările fizice și psihice,sentimentele pe care le are o persoană de alături sau chiar modul acesteia de a gândi. Această capacitate poate fi observată la oamenii care te înțeleg dintr-un singur cuvânt.

Maestru extrasens este persoana capabilă să simtă energia altei persoane.Pe lângă asta,ei pot vedea aura acesteia.În unele cazuri,maeștrii extrasens se ocupă cu tămăduiri ale persoanelor bolnave sau chiromanție.

Persoana care posedă telepatia poate să intre în subconștientul unui om de la distanță și de asemenea să-i controleze gândurile și comportamentul.

În unele cazuri,aceste capacități supernaturale pot apărea în urma unor situații de stres sau îngrijorare.Sursa:https://dozadesucces.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121