Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Adevăruri

20170521_104710Conștientizează-le cât nu-i târziu:7 adevăruri dure despre viața ta,care o să-ți deschidă ochii

Nu contează cât ești tu de sincer, bun sau grijuliu, omul întotdeauna va fi interesat în primul rând de propriile probleme.

1. Nimeni nu este într-atât de ocupat încât să nu-ți răspundă

Iubitul sau iubita nu-ți răspunde la mesaj nu din cauza ca e ocupat/ă. Iar angajatorul potențial nu te sună nu din cauza că nu poate găsi niciun minut liber în programul său.

Dacă nu primești răspuns de la cineva, înseamnă că acesta conștient nu a vrut s-o facă. Și cu cât mai devreme vei înceta să mai cauți justificări pentru persoanele care nu-ți acordă atenția cuvenită, cu atât mai bine.

2. Fiecare om își plasează propriile interese mai presus de toate

Nu contează cât ești tu de sincer, bun sau grijuliu, omul întotdeauna va fi interesat în primul rând de propriile probleme. Chiar și cel mai atent iubit nu va putea înțelege ce „buton” să apese, până nu-i vei sugera. Cel mai corect angajator nu va înțelege că te îngroapă de viu, atât timp cât tu accepți să faci toată munca.

Majoritatea oamenilor iau atât cât le permiți, de aceea trebuie să-ți delimitezi hotarele. Nu le permite să ți se urce în cap. Oamenii puternici nu se tem să spună „nu”.

3. Nu vei putea să faci pe plac tuturor

Este imposibil de făcut asta. Întotdeauna se va găsi cineva care va spune că nu trăiești corect sau că ai ales calea greșită. O să fii criticat indiferent cu ce te-ai ocupa, de aceea pur și simplu fă ceea ce iubești. Unicul „judecător” pe care trebuie să-l asculți ești tu însuți.

4. Lumea nu-ți datorează nimic

Tu poți fi cel mai bun, cel mai deștept, cel mai interesant om din lume, însă dacă nu vei lucra asupra ta, aceste calități vor rămâne doar în imaginația ta.

Există două căi: îți poți trăi viața întreaga plângându-ți de milă, că meriți mai mult sau poți începe să acționezi chiar acum și să-ți ei viața în mâini.

5. Îți găsești repede justificări

Poți să zici o viață întreagă că nu ai timp, bani, puteri și resurse pentru a-ți atinge scopurile. Chiar dacă spun adevărul, oamenii știu atât de bine să găsească zeci de justificări numai să nu depună efort pentru a merge în întâmpinarea vieții pe care și-o doresc.

Cei care primesc de la viață ceea ce își doresc își ignoră justificările. Ei găsesc metode să-și depășească limitele, în loc să se ciocnească de ele.

6. Ești caracterizat de fapte, nu de gânduri

Poți sta într-o încăpere închisă o zi întreagă, desenând în imaginația ta o lume minunată, însă până nu vei ieși și nu vei începe să transpui totul în realitate, asta nu va înseamna nimic. A avea planuri grandioase e minunat, însă atât timp cât nu le susții prin fapte, sunt inutile.

7. Nimeni nu va veni să te salveze de propria viață

Atunci când suntem nemulțumiți de situația în care ne aflăm nouă ne place să credem că într-un mod miraculos va veni un magician și ne va scăpa de toate problemele.

Adevărul este că în viața reală nu se întâmplă așa. Problemele nu se rezolvă cu bagheta fermecată. Dacă vrei să-ți schimbi viața, trebuie să acționezi.

http://eushtiu.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Inlăturarea confuziei,
Astre
Simona Igna

Inlăturarea confuziei

Inlăturarea confuziei Mercur retrograd 24 septembrie – 2 octombrie în Fecioară: înlăturarea confuziei Mercur și-a început retrogradul pe 24 septembrie în Balanță și acum trece

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121