Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

ORGANELE CORPULUI NOSTRU,Al treilea ochi,Replici prin care sa impui limite

Categorie:

Al treilea ochi

Al treilea ochi

Al treilea ochi este cunoscut sub numele de glanda pineală. Chakra Brow este prezentă chiar deasupra centrului sprâncenelor.Este o parte unică a corpului care deține puteri mari. Deschiderea celui de-al treilea ochi creează multe schimbări în viața ta. Deschiderea sa completă vă conectează la aproape tot ce este prezent în univers.

Al treilea ochi Definiție / Înțeles

Al treilea ochi este locul în care transcendem dualitatea ființei.Simțul nostru înnăscut al „eu” este separat de restul universului, rezultat din gândirea ego-ului . În adevăr, suntem cu toții la un loc cu universul.Simțul nostru de unitate provine din activarea celui de-al treilea ochi, care cuprinde simțurile noastre superioare. Acestea sunt simțurile spirituale care le oglindesc pe cele fizice, dar există la o vibrație superioară.Aceasta este chakra cea mai asociată cu percepțiile în expansiune asupra naturii realității.În timp ce rămâne închis, noi rămânem închiși la adevărul universului din jurul nostru. Pe măsură ce ne deschidem al treilea ochi, putem începe să vedem ce ne ascunde ego-ul.

Al treilea simptom de deschidere / trezire a ochilor:

A treia deschidere a ochilor are propriile semne, iar simptomele sunt ușor de văzut. Iată o listă cu cele mai proeminente simptome de deschidere a celui de-al treilea ochi:

 • O senzație plictisitoare de presiune între ambele sprâncene.
 • Intuiție crescută.
 • Detectarea semnelor de avertizare pentru activitățile viitoare.
 • Sensibilitate față de lumini.
 • Culorile par mai strălucitoare ca oricând.
 • Toleranța crește.
 • Senzație de schimbare.
 • Presiune crescută a capului care duce la dureri de cap frecvente.
 • Alimentație conștientă și sănătoasă.
 • Sensibilitate la lucrurile toxice.
 • Totul are o nouă percepție.
 • Senzație de conectivitate sporită cu orice.
 • Sincronicități crescute.
 • Schimbarea modelelor de gândire.
 • Creșterea visurilor lucide și vii.
 • Puteri psihice.
Simptomele celui de-al treilea ochi închis:

Simptomele celui de al treilea ochi închis sunt opusul a ceea ce simți atunci când al treilea ochi este deschis.Al treilea ochi închis înseamnă că vor exista probleme spirituale, emoționale și fizice. Când al treilea ochi este închis, vor apărea următoarele simptome.

 • Somn neregulat
 • Boală frecventă
 • Migrene
 • Viziune slabă
 • Convulsii
 • Sciatică
 • Paranoia
 • Depresie
 • Anxietate
 • Lipsa de intuiție
 • Viața nu are scop
 • Frica îi cucerește pe toți
 • Incapacitatea de concentrare
 • Dificultăți de învățare
 • Gandire negativa
 • Incapacitatea de a-și aminti visele
 • Incapacitatea de a vedea adevărul
 • Fără abilități psihice
Angers Deschiderea dvs. treilea ochi :

Al treilea ochi este o parte foarte sensibilă a corpului. Vă permite să vedeți nevăzutul. Deși al treilea ochi închis are multe efecte negative asupra corpului, deschiderea puternică a celui de-al treilea ochi vine cu multe riscuri.Puteți deschide al treilea ochi atunci când vă aflați într-o stare vibrațională scăzută sau chiar fără a vă echilibra celelalte chakre.

Când vă aflați într-o stare vibrațională scăzută, deschiderea celui de-al treilea ochi este considerată periculoasă, deoarece vă permite să vedeți nevăzutul, menținând echilibrul între ceea ce este real și ceea ce nu va deveni o dilemă. Veți cădea inevitabil în amăgiri.Unii au fost victima faptului că au văzut ființe din alte dimensiuni. Vedeți, împărtășim lumea noastră cu ființe cu dimensiunea a patra pe care nu le putem vedea cu ochii noștri. Cu toate acestea, deschiderea celui de-al treilea ochi vă permite să le vedeți și să le simțiți și pe ele.Aceste ființe din jurul tău nu sunt întotdeauna plăcute. De aceea s-ar putea să auziți pe cineva spunând: „și-au deschis al treilea ochi și văd ființe înfricoșătoare”.A fi într-o stare cu vibrații ridicate vă permite să navigați prin nevăzut fără prea multe piedici, iar alte ființe nu vă pot invada starea vibrațională fără permisiunea voastră.

Coșmaruri după deschiderea celui de-al treilea ochi

Mulți oameni susțin că au coșmaruri după ce au deschis al treilea ochi. Nu este neobișnuit, deoarece visele fac parte din minte, iar ceea ce vezi cu al treilea ochi se transformă în vise.Oamenii spun adesea că văd demoni. Aceste coșmaruri nu-i lasă să doarmă corect noaptea.Unii oameni au raportat coșmaruri atât de terifiante încât nu mai dorm. Deci evită cât mai mult somnul.Situația de mai sus este unul dintre pericolele deschiderii celui de-al treilea ochi înainte de momentul potrivit.

Deci, ce poți face?

Pentru a evita oricare dintre experiențele negative asociate cu trezirea treilea ochi, experții vă recomandă să găsiți un ghid spiritual.De asemenea, puneți-vă la pământ înainte ca iluziile să vă preia viața. Nu vă grăbiți să vă deschideți al treilea ochi, fiți încet și constant și mergeți lin cu fluxul.În caz contrar, toate avantajele deschiderii celui de-al treilea ochi se vor transforma într-un coșmar de neuitat.

De aceea a treia trezire a ochilor este numită mai degrabă „proces” decât „eveniment”. Nu doar îl deschizi și mergi mai departe cu viața ta. Începi o călătorie de pregătire și te miști constant de-a lungul cărării spre deschiderea ei.Dacă mergi prea repede, va fi ca și cum ai ieși dintr-o cameră întunecată într-una puternic luminată. Ochii tăi s-au adaptat la întuneric, așa că atunci când ieși, nu te ajută să vezi – în schimb, te orbeste.

Și ce faci când lumina este prea puternică? Închizi ochii. Nu permiteți acest lucru să se întâmple cu al treilea ochi, sau toată munca pe care ați depus-o va fi anulată într-o clipă.De aceea este atât de important să ai un ghid spiritual. Un ghid cunoaște acest proces și vă poate ajuta să îl luați în ritmul potrivit.Ele vă vor proteja de propria voință și vă vor aduce treptat în lumină. Este ca și cum ai permite ochilor să se adapteze deschizând ușa o crăpătură și lăsând să intre o cantitate mică de lumină înainte de a deschide ușa complet.

Un ghid vă va îmbunătăți experiența și vă va ajuta să profitați la maximum.Există părți ale călătoriei care s-ar putea să nu ți se pară că necesită o gândire și o contemplare suplimentare. Dar un ghid, cunoscând călătoria atât de bine pe cât i-au îndrumat pe ceilalți (și pe ei înșiși) prin aceasta, vă va arăta unde ar trebui să se afle atenția voastră.

Încercarea de a călători singură în această lume este inutilă. Este un exemplu de gândire a ego-ului. Nu îți ia din experiența ta să o împărtășești cu altcineva. Îl îmbunătățește doar.

Cum să-ți deschizi al treilea ochi în modul corect

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să-ți setezi intenția.Decideți că obiectivul dvs. pentru acest ciclu din viața voastră este să vă deschideți al treilea ochi. Apoi, ia măsuri deliberate pentru a vedea că se întâmplă.

Ce acțiuni ar trebui să întreprindeți? Călătoria tuturor este unică, dar trebuie să se întâmple aceleași procese.Vă ajută să începeți simplu. Începeți să țineți un jurnal de vis și să notați orice gânduri și idei interesante aveți despre ele.Visele sunt o fereastră excelentă în mintea inconștientă și părțile inconștiente ale minții tale trebuie să devină conștiente pentru a se trezi.

Meditația este un instrument utilizat pe scară largă în toate vindecările chakrelor – și dintr-un motiv întemeiat.Este timpul să vă deplasați concentrarea meditației către al treilea ochi și percepția spirituală. Începeți ușor și urcați în timp ce progresați.Pe măsură ce stăpânești acest lucru, poți începe să îl combini cu respirația holotropică.

Exercițiile de respirație vă ajută să conectați diferitele sisteme ale corpului dvs. și să amestecați aspectele fizice, mentale și spirituale. Distrugerea barierelor dintre aceste aspecte este esențială pentru a șasea chakră.

În același mod, yoga poate fi un pas excelent pe această cale. Yoga „normală” este eficientă, în special poziția copilului, care vă face să vă legați fruntea de Pământ.Kundalini yoga este foarte eficient, în special acele tehnici care se concentrează pe glanda pineală.

După ce ați stabilit un model bun cu cele de mai sus, începeți să vă reglați dieta.Nu face asta prea repede! Modificările cu ridicata ale dietei dvs. într-o perioadă scurtă de timp vă pot supăra sistemul mai mult decât vă ajută, deci faceți modificări treptat.

Pentru activare este necesară o dietă echilibrată și hrănitoare. Fructele, legumele și verdeața proaspătă conțin majoritatea nutrienților de care aveți nevoie.Mulți oameni spun că au avut cel mai mare succes cu dietele vegane, posibil pentru că organismul nu trebuie să lucreze la fel de mult pentru a obține nutrienți din acesta.

Permiteți-vă să vă așezați în acest nou mod de viață – vă va face rău doar să mergeți mai departe înainte de a fi gata.Puteți începe să intensificați lucrurile atunci când simțiți că este timpul potrivit.Modul natural de a face acest lucru este de a vindeca cristale și uleiuri esențiale. Vă puteți supraîncărca meditația și practica yoghină ridicându-le cu cristale și uleiuri esențiale îndreptate către al treilea ochi.

Ametistul sau lapis lazuli sunt cristale excelente, deși orice din familia violet va funcționa bine.Cele mai bune uleiuri esențiale în acest scop sunt lavanda, salvie albă și pin. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine simțurilor tale.

În cele din urmă, dacă simțiți că nu faceți progrese în niciun moment al acestui proces, ați putea beneficia de un ghid.Mulți oameni oferă sprijin și îndrumare în această călătorie, iar dvs. veți beneficia de înțelepciunea și sfaturile personalizate pe baza stării și provocărilor dvs. unice.De asemenea, vă pot proteja de propria voință. Uneori suntem cu toții în pericol.Ce păreri aveți despre simptomele de deschidere a celui de-al treilea ochi?https://www.spiritualunite.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Antidot pentru ingrijorare,Puterea prezentei Eu Sunt,Oamenii deștepți nu se răzbună ,Puterea gândului,Puterea mentala,Mai puternica decat orice, puterea gandului, Daca simti aceste lucruri
Exerciții practice
Simona Igna

Puterea gandului

Mai puternica decat orice, puterea mintii – schimba-ti viata folosindu-te de puterea gandului. Nu uita sa alimentezi creierul cu cunostinte si sa-i stimulezi activitatea si

Citeste articol »
Eliberarea Emoțiilor: Transformă Suferința în Bucurie!,Gândurile Succesul și Abundența,Punct și de la capăt.,Astrologie decembrie 2021,Efectele psihologice ale culorilor,Transformarea rănilor ancestrale,MAGIA CULORILOR ,Dacă viața te aruncă la pământ,Răbdarea succesul bunatatea bunavointa,Idei pentru a fi fericit,MANTRELE ANULUI 2021 PENTRU IUBIRE., Iubirea este un bun remediu !, Angajeaza-te sa traiesti o viata buna, Tot Universul se afla in tine., Cauzele Spirituale Ale Bolilor, REZOLUȚII ÎN IUBIRE, Constientizarea ranilor interioare, AFIRMAȚII POZITIVE care îți exaltă sufletul,Săgetător Luna Nouă decembrie 2023,
Exerciții practice
Simona Igna

Idei pentru a fi fericit

Idei pentru a fi fericit. Renunta la Teologia Separarii. Teologia Separarii este o teologie care insista ca noi suntem “aici” iar Dumnezeu este “acolo”. Doctrina

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121