Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Alege cu înțelepciune oamenii cu care comunici

20171027_160840 (2)Mult timp încercam din toate puterile să mențin o pace fragilă în toate relațiile mele, pentru a păstra aparența că am prieteni. Până când am înțeles un adevăr simplu: nu ești obligată să comunici cu toți cei care te înconjoară, în special dacă persoana nu-ți place și nu se încadrează în spațiul tău.

Ai tot dreptul să-ți prețuiești și să-ți gestionezi timpul. Cu siguranță îți poți permite să fii selectivă în privința oamenilor. Nu e nevoie să menții o relație din politețe, doar pentru ca cineva să nu creadă ceva rău despre tine. Nu ești obligată să comunici cu așa-numiți “oameni populari” pentru a câștiga valoare în societate. Și, cu siguranță, nu trebuie să accepți pe rețelele de socializare cererea de prietenie a unui coleg pe care nu l-ai văzut o sută de ani și care nu-ți provoacă nicio emoție pozitivă sau amintiri plăcute.

Ai tot dreptul să: 

–  nu-ți dorești relații de prietenie cu persoanele închise, egoiste și prejudiciabile.

– te ții cât mai departe de “vampirii energetici”.

– renunți la contactul cu persoanele care mereu vor ceva de la tine și te folosesc.

– spui: “Asta nu-mi place”, “Vreau să mă protejez de asta”.

– să nu oferi oamenilor a doua șansă.

Nimeni nu ne învață cât este de important să fim atenți atunci când comunicăm cu diferiți oameni. Omul care își cunoaște valoarea și limitele rareori caută popularitatea sau mulți prieteni, pentru că el este important, autosuficient și nu se teme să fie el însuși. Atunci când spui adevărul și refuzi să-ți sacrifici principiile, asta adesea duce la neînțelegeri, respingeri și pierderi – dar acest lucru este atât de necesar.

Nu este nimic mai haotic și distructiv decât să încerci să interacționezi cu omul care nu este cu tine pe aceeași lungime de undă. Fii selectiv. Nu încerca să fii bun pentru toți fără excepție. Mai bine alege propria companie, decât să comuni cu cei care nu-ți sunt interesanți și chiar neplăcuți.

Bunăstarea și pacea ta interioară depind de oamenii și lucrurile pe care le atragi în viața ta. Alege cu înțelepciune!

https://relatii.net

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121