Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Alege să ai alături persoanele care au aceleași valori morale ca și tine

1960788_759062320854149_905254634484893328_oÎn trecut credeam că omul poate fi oricine: hoț, mârlan sau chiar trădător. Credeam că așa a fost situația în familia sa, că așa a fost educat de părinți sau că sufletul său așa îi cere să fie.

Înțeleg asta și acum, însă vreau în jurul meu să am oameni cu alte calități, vreau altceva. Vreau oameni pentru care onoarea, demnitatea și cinstea au valoare.

Probabil că femeile, din cauza treburilor cotidiene, foarte rar se gândesc la acest subiect. Adică, e mai plăcut să crezi că feminitatea nu are nici un efect, că nu trebuie să lucrezi asupra calităților tale care te fac mai femeie pentru că ele nu te ajută să-ți găsești un bărbat, să te căsătorești și chiar dimpotrivă, te împiedică să obții ceea ce îți dorești. Asta este greșit! TOATE RELAȚIILE POT AVEA CONTINUITATE ȘI CALITATE DOAR ÎN CAZUL CÂND VALORILE OAMENILOR SUNT ACELEAȘI. 

Am o mare frică de bărbatul care nu știe să explice ce înseamnă pentru el onoarea și îndeplinirea promisiunilor. Dacă cinstea o definește ca „încerc să nu mint sau, în cel mai bun caz, prefer să tac”, atunci, ca bărbat, el este foarte trist. Cinstea înseamnă ceva mai mult. DACĂ OMUL NU POATE SĂ DEFINEASCĂ VALORILE MORALE, SĂ ÎȘI CONTROLEZE EMOȚIILE ȘI SĂ-ȘI ANALIZEZE FAPTELE, ESTE PIERDUT. 

Psihologii pot explica orice comportament al unei persoane. Pe deoparte, ca să găsim o scuză, aceasta este o știință comodă. Omul are relații sexuale fără să țină cont de numărul lor, manipulează, fuge de responsabilități? Asta înseamnă că el a fost un copil neiubit sau a avut o relație eșuată cu mama sa, etc.

ÎNSĂ DACĂ AI CRESCUT, EDUCĂ-TE SINGUR! GĂSEȘTE-ȚI ONOAREA! Întotdeauna poți să găsești scuze pentru durerea pe care o provoci altor persoane, însă, de cele mai multe ori, tu vezi și înțelegi ceea ce faci. Dacă ai un creier sănătos, trebuie să analizezi. Chiar dacă o forță necunoscută te face să furi sau să te folosești de trupul altei persoane pentru o singură noapte, tu ești în stare să înțelegi, să vezi, să simți că faci rău acelei persoane. IAR TU VEZI ASTA! Însă preferi să bagi aceste îndoieli undeva într-un loc întunecat și să cauți scuze.

DACĂ O PERSOANĂ ESTE CONDUSĂ DE VALORI JOSNICE: bani cu orice preț, satisfacție cu orice preț, bătaie de joc, ATUNCI EL SE TRANSFORMĂ ÎNTR-O JIGODIE ORDINARĂ! 

Nici mintea, nici inteligența, nici studiile nu pot determina valorile morale ale unei persoane. Acestea se formează în interiorul nostru datorită sufletului nostru și a muncii îndelungate asupra propriei personalități. Ele transformă persoana nu doar într-o ființă vie, dar într-un adevărat OM. .

Doar calitățile morale înalte precum, demnitatea, respectul, onoarea, perseverența și puterea de caracter crează vibrațiile sufletul și îl fac pe om curat și luminos. 

Asemenea oameni nu trebuie să trăiască, să prietenească, să muncească cu oameni murdari. Ei nu vor fi niciodată înțeleși. Ei vor fi întotdeauna vânați. Alege oamenii carea au aceleași valori morale ca și ale tale și doar atunci vei fi cu adevărat fericit!

https://dozadesucces.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121