Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Alegerea conştientă a unei reacţii diferite Temeri frecvente 

question-158453__340

Mintea este un instrument puternic,în slujba Sinelui Superior.Frica este o trăire obişnuită,pe care o putem,cu toţii,studia şi transforma.
Orice ființă are propriile temeri—este o latură firească a naturii umane. Frica ne poate apăra de o posibilă vătămare,prin declanșarea unui val de adrenalină,care ne este de ajutor,fiziceşte,în înfruntarea unui potenţial pericol.Însă,în anumite momente,spaima ne poate împiedica să trăim pe deplin.O dată ce vom fi înțeles că frica este o stare de spirit,vom putea opta,conştient,pentru înfruntarea temerilor, modificarea modului de gândire şi crearea vieţii pe care ne-o dorim.

Mintea este un instrument puternic,menit a fi în slujba Sinelui Superior;asemenea unui computer,care stochează,prelucrează şi utilizează datele,cu scopul de a stabili anumite conexiuni între gândire şi reacţii.Dispunem de abilitatea de a fi observatori conştienţi;de asemenea,în această ipostază,de a alege,în mod diferit.Oricare ar fi sursa fricii,putem crea noi conexiuni,prin selectarea unor noi gânduri. Atunci când sufletul şi mintea sunt în aliniere,creăm o nouă versiune a realităţii,ori ne schimbăm modul de percepere şi trăire a realităţii. Această călătorie se desfăşoară cu paşi mărunţi;presupune mai multe etape,precum şi răbdare şi curaj,de-a lungul procesului.
Iată un exemplu:Luaţi decizia de a vă învinge frica de a conduce pe autostradă.Planul de acţiune începe prin scrutarea gândurilor voastre şi identificarea unui nou mod de percepere a situaţiei.Atunci când sunteţi pregătiţi,alegeţi un camarad,pentru a vă susţine în etapa iniţială,aceea a încadrării pe prima bandă,destinată vehiculelor lente,şi a recurgerii la prima ieşire.Poate că inima vă va bate în ritm accelerat, dar încrederea în sine va fi stimulată de această realizare,de această primă victorie.Reluaţi procesul,până când veţi dobândi un sentiment de siguranţă,cu sau fără sprijin;după aceea,prelungiţi traseul,până la următoare ieşire.Atunci când vă simţiţi pregătiţi,puteţi încerca să conduceţi pe banda de mijloc,de fiecare dată,o perioadă tot mai îndelungată,până când vă veţi surprinde apropiindu-vă de destinaţie. Acest proces treptat se desfăşoară în mod similar,pentru învingerea oricărei temeri;cu toate acestea,dacă sunteţi copleşiţi de situaţie, dispuneţi,de asemenea,de opţiunea de a recurge la ajutor profesionist.
Aţi putea crede că sunteţi singurii care se confruntă cu o anumită temere;că nimeni altcineva nu ar putea fi înspăimântat de asemenea lucruri sau situaţii fireşti,precum apă,înălţime,vorbit în public sau zbor cu avionul.Aceste tipuri de frică sunt foarte frecvent întâlnite,şi le puteţi depăşi cu succes.Ţineţi minte,nu absenţa temerii,ci curajul de a porni la acţiune,în orice împrejurări,este decisiv pentru succes.Atunci când ne vom deprinde să ne înfruntăm spaimele,vom deveni observatori conştienţi ai gândurilor şi simţămintelor noastre,şi nu le vom mai îngădui să ne domine.În schimb,vom materializa vieţile pe care ni le dorim.de Madisyn Taylor 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121