Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Alegerile

signpost-2030780__340

Viața e suma alegerilor noastre. Alegeri tîrzii și timpurii, corecte sau incorecte, impuse sau condiționate de instinct. Ele vor constitui puntea prin care fie ca vom ajunge de partea cealaltă a podului, fie vom rămîne blocați neștiind dacă mai e nevoie de mers mai departe. Sau dacă ceea ce ne aștepată acolo își merită efortul. Există posibilitatea ca întors din drum să găsesți alte cărări care te vor duce la locul potrivit, dar și poteci în care te vei piede. Totul e să ai curaj, să vezi, să descoperi și să alegi ceea ce e corect, nu neapărat frumos sau inaccesibil.

Nu poți să primești un om în viața ta doar pentru că el te vrea într-a lui și nici nu poți ca tu să ții în a ta pe cineva care n-are nevoie de tine. Fericirea împărțită la doi este egal cu zero. Nu poți nici să trăiești cu senzația că ai alături un om pentru care ai face totul, dar el n-ar mișca un deget pentru tine. Și nici nu poți să pofiți de naivitatea lui de a crede că îi ești necesar.

Unii spun ca pleaca pentru ca asa e mai bine, dar cateodata fug. Fug de sentimente neimpartasite, de vise nerealizate, de amintiri dureroase. Și pentru că au simțit că e un loc prea perfect, dar căruia nu vor să-i aparțină încă. Vor fi și unii care te te vor dezamagi exact când tu simțeai că nu mai poți fără prezența lor. Dar aminteste-ti ca nimeni nu te poate face sa suferi fara permisiunea ta, iar cei ce o vor face nu vor fi potriviți.

Alegerile nu vor fi totdeauna corecte. Uneori vor fi motivate de situatii momentane în care tu ai văzut lumea cu susul în jos Alegerile nu vor fi totdeauna definitive. Uneori vor fi ca drumul cu mai multe cărări în care tu vei hotărî pe care s-o iai.

Dar tu stii ca viata ta e un aeroport și că ai nevoie de stabilitate oricît de mult nu ți-ar plăcea călătoriile. Așa că încetează să mai duci bagajele după cei care nu te vor și rămâi alături de cei care au nevoie de tine. Urează-le drum bun, iar tu vezi-ți de al tău. Acceptă. Recunoaște. Iartă și urcă în avionul speranței. Tu ai dreptul să-ți reînnoiești viața, sa pui capăt relațiilor care te distrug, ai dreptul să renunți și să primești în viața ta oameni noi. Poate că unii din ei sunt diamantul neșlefuit care vor deveni nestemata inimii tale. De data asta nu-ți mai fă iluzii, proiecții de viitor sau prea multe întrebări. Traiește prezentul, făcându-l un trecut frumos.

Sursa:net

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Solitudinea

Trăim în secolul solitudinii, în care cel mai bun prieten al individului în lupta cu singurătatea este el însuși. Începând de la adolescenți și până

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121