Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Aprecierea de sine

 

gratitude-1251137__340

Aprecierea de sine inseamna valoarea pe care ti-o atribui, inseamna credintele tale despre capacitatea de a reusi, de a rezolva problemele, cat de confortabil/a te simti fiind tu si cat de demn/a te crezi de fericire si succes.

Aprecierea de sine contureaza sentimentul de siguranta, de apartenenta, de fericire. Modul in care ne percepem fortele proprii determina modul in care evaluam realitatea.

Orice fiinta umana are nevoie de apreciere de sine.

Ori de cate ori prin minte iti trece un gand negativ, cum ar fi: „Nu sunt suficient de bun/a, frumos/frumoasa, suplu/supla, bogat/a, creativ/a, afectuos/afectuoasa, plin/a de succes.”(sau oricare alt gand), acesta este cel mai bun moment pentru a prelua controlul mintii tale. Nu-i mai acorda gandului respectiv nicio importanta. Gandeste-te ca reprezinta doar o modalitate de a te mentine cantonat in trecut.

Spune-i cu blandete gandului: „Iti multumesc pentru ca mi-ai amintit ce mi-a spus acea persoana (sau ceea ce mi-am spus „eu” atunci). Acum ma eliberez de tine. Ma apreciez pe mine insumi/insami.”

„Ma eliberez de aceasta convingere. Imi sunt suficient/a asa cum sunt.”

„Indiferent ce s-a intamplat in trecutul meu, in momentul de fata optez pentru a elimina orice gand negativ despre mine din mintea mea. Eu sunt unic/a, asa ca ma bucur de mine insumi/insami, asa cum sunt.”

„Ma iubesc, ma accept, ma respect si ma apreciez pe mine insumi/insami.”

Astfel de ganduri nu pot avea nicio putere asupra ta daca nu optezi pentru a crede in ele. Mintea noastra subconstienta accepta intotdeauna convingerile pe care le adaptam prin libera noastra alegere.

Tu te apreciezi?Care sunt gandurile tale despre tine?

Fa o lista cu toate lucrurile bune care le-ai facut in viata ta, astfel vei gasi o multime de lucruri pentru care sa te apreciezi.

Daca doresti ca viata ta sa se schimbe, tu esti cel care trebuie sa se transforme mai intai. Noi suntem singuri responsabili pentru viata noastra.

De asemenea, daca ne dorim relatii bazate pe iubire, apartenenta – noi ar fi bine sa ne apreciem.

Cu fiecare zi care trece, ma apreciez in toate felurile cu putinta.

Stiu cum sa-mi traiesc viata de zi cu zi valorizandu-ma.

Inteleg ce trebuie sa simt atunci cand ma apreciez.

Stiu cum sa ma apreciez si sa-i apreciez si pe ceilalti oameni.

Ma apreciez si astfel sunt apreciata si de ceilalti oameni.

Stiu ca este posibil sa ma apreciez si sa fiu apreciat/a.

Lucreaza cu tine insuti/insati!Fii foarte atent/a la gandurile tale!Fii atent ce manifestesti!Invata sa traiesti frumos – iubeste-te, accepta-te, respecta-te, apreciaza-te!

Apreciaza viata!

„Cel mai mare dar pe care-l poti oferi vreodata este fericirea ta, pentru ca atunci cand esti in stare de fericire, bucurie sau apreciere esti complet conectat la Curentul de Energie pura, pozitiva a Sursei, fireasca fiintei tale reale. Si atunci cand te afli in aceasta stare de conectare, orice persoana sau lucru care se afla in atentia ta beneficiaza de aceeasi stare.” (Abraham – Cere si ti se va da)

 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

CREATORUL DIN NOI

Când te simți presat și copleșit de lumea ta,concentrează-te imediat asupra a ceea ce iubești. Acordează-te (vibrează) cu ceea ce iubești,indiferent dacă este vorba de

Citeste articol »

Puterea iertării

Cea mai importantă etapă în procesul vindecării, fie ea fizică sau spirituală, este iertarea. Puterea iertării este o forță pe care cu greu o poate

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121