Aspectul Exterior îți trădează starea interioară

0
(0)

Când te uiți la om, adesea poți înțelege cum se simte în interior și care este starea lui sufletească. Sentimentele și emoțiile noastre se reflectă puternic în aspectul exterior.

Limbajul corpului

Dacă omul simte disconfort interior, stres, are dispoziție proastă o perioadă lungă de timp, atunci corpul lui începe să-l trădeze. De exemplu, spatele gârbovit, de multe ori spune că omul are multe probleme nerezolvate și, astfel, încearcă să se ascundă de lumea înconjurătoare. Gesticulația bruscă vorbește despre iritarea interioară… Și invers dacă omul nu face mișcări bruște, nu privește într-un punct, asta vorbește despre starea lui de armonie interioară. Sau cel puțin că nu are probleme mari.

Coafura

E specific fetelor care au trecut printr-o despărțire sau o tragedie personală – să-și taie părul sau să-l vopsească în altă culoare. Dacă persoana nu se poate opri și coafura ei suferă transformări radicale aproape în fiecare lună, acest lucru vorbește despre instabilitatea stării sufletești.

Dacă omul este mulțumit de sine și de viața sa, el nu are dorința de a se schimba cu o asemenea frecvență.

Îmbrăcămintea

Modificările de stil sugerează că armonia interioară a suferit eșec. În același timp, dacă omul este adeptul unui stil o perioadă lungă de timp, nu arată prea șocant, ci mai degrabă laconic și îngrijit, este un semn al liniștii și echilibrului.

Starea părului și pielii

Pielea și părul sunt primele care reacționează la stres și la dispoziția proastă. Pe față poate apărea roșeață, uscăciune, vânătăi sub ochi și riduri. În timpul apatiei, organismul trăiește într-un ritm mai rapid, respectiv el începe să îmbătrânească mai repede. Părul se comportă la fel: cineva poate încărunți brusc din cauza stresului, la cineva începe să cadă. Pentru a-și restabili frumusețea pielii și a părului, omul trebuie să-și restabilească armonia interioară.

Modificările alimentare

Când omul nu este în armonie cu el însuși, adesea i se schimbă obiceiurile alimentare. De exemplu, își pierde pofta de mâncare și încetează să se bucure de ea, deși înainte aceasta era ocupația lui preferată. Sau, dimpotrivă, cu ajutorul mâncării, începe să-și umple golul interior. Adesea, astfel de modificări se reflectă și în aspect: pielea se deteriorează, greutatea se schimbă într-o direcție sau alta, pielea devine palidă sau apar alte modificări vizibile pe față.

Într-o stare normală, omul controlează problema consumului de alimente, își cunoaște nevoile, gusturile și preferințele, nu mănâncă prea mult și nu uită să mănânce.

Cum să ajungi la armonia interioară cu ajutorul aspectului exterior:

1.Chiar dacă simți neîncredere, frică, tristețe – încearcă să nu faci schimbări radicale în aspectul tău exterior.

2. Găsește o modalitate sigură de a-ți distrage atenția. Mai bine cumpără lucruri cu adevărat frumoase sau utile. Dacă e dificil să fii obiectivă din cauza stării interioare, poți căuta ajutor și sfaturi la o prietenă sau la un specialist.

3. Indiferent de situație, nu ceda. Dispoziția și starea interioară în curând se vor schimba în bine, iar părul tăiat în timpul unei crize de isterie nu va crește prea repede înapoi.

4.  În ciuda stării deprimate, încearcă să-ți iubești corpul. Înscrie-te la o sesiune foto, mergi la sala de sport, la piscină, la yoga. Lucrează asupra ta și dacă îți vei iubi exteriorul, atunci și armonia sufletească se va întoarce în corpul ”comod”.

5. Ai grijă de tine, odihnește-ți gândurile și corpul. Și nu uita: aspectul exterior nu este pentru alții, este pentru tine un criteriu foarte important al armoniei interioare.

https://relatii.net/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: