Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ritualul "Manifestări de Lună plină",Eliberarea și Transformarea Noastră Luna plină,LUNI PLINE ÎN TRADIȚIA ȘAMANICĂ,Eclipsa de luna plina in scorpion,Astrologie intuitivă-Luna sângerie,din Fecioară ,Cum ne Influențează Fizic și Mental Luna,ULTIMA LUNĂ PLINĂ A IERNII,Eclipsa totală de Lună Nouă,Luna Plină și eclipsă de Lună,Eclipsă Parțială de Lună Plină în Taur,Lună plină octombrie 2021,Astrologie intuitivă,Prima lună plină a anului, Jocul dualităților

Categorie:

Astrologie intuitivă

Astrologie intuitivă

Astrologie intuitivă: Vărsător Lună plină august 2021

Pe 22 august 2021, avem a doua lună plină Vărsător a anului. Prima Lună Plină Vărsător a fost luna trecută și poate fi văzută ca punctul de intrare în această energie, iar acest al doilea Lună Plină Vărsător din august poate fi văzut ca punctul de ieșire la această energie.

Ambele luni pline lucrează în tandem unul cu celălalt, așa că dacă ceva s-a întâmplat sub luna plină din 23 iulie care s-a simțit incomplet într-un fel, putem constata că luna plină din luna august aruncă o lumină sau ne permite să eliberăm ceva odată pentru totdeauna. .

Lunile pline luminează cerul nopții, luminând tot ceea ce este întuneric. Ele pot fi un simbol pentru iluminarea unui adevăr din ce în ce mai mare care ne permite să găsim închiderea și să ne eliberăm de tot ceea ce nu mai este necesar.

Căzând în zodia Vărsător, există potențialul ca această Lună plină să amplifice schimbarea, să ne activeze dorința de o mai mare libertate sau să strălucească lumina reflectoarelor asupra a tot ceea ce trebuie revoluționat în viața noastră.

Energia Vărsător este să faci lucrurile diferit și să te îndepărtezi de zona noastră de confort pentru a experimenta ceva nou. Încurajează inovația, creșterea și privirea lucrurilor dintr-o nouă perspectivă.

Deoarece Soarele își înfășoară călătoria în zodia Leului în timpul acestei Luni Pline, există un plus de energie creativă și curajoasă oferită nouă, care poate fi folosită pentru a ajuta orice nouă viziune să ia zbor.

În timp ce Lunile Pline reprezintă în mod obișnuit puncte de finalizare, știți că există energii creative oferite pentru a vă ajuta să luați orice final și să le transformați în noi potențiale.

Vărsătorul guvernează, de asemenea, progresele tehnologice și politicile care sunt puse în aplicare pentru a proteja întregul, mai degrabă decât doar individul.

În timp ce se concentrează asupra comunității și a întregului este minunat, atunci când se balansează prea departe de echilibru, energia acvariană poate fi uneori prea rapidă pentru a ocoli latura emoțională și plină de compasiune a umanității și, în schimb, poate privi lucrurile dintr-o manieră mai tehnică și mașină- ca punctul de vedere.

S-ar putea să vedem mai multe dintre aceste teme ieșite la lumină, în special la nivel global, sub al doilea val al acestei Luni Pline Vărsător.

Să știți că, cu energia Vărsătorului, este vorba de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă, de a păstra o minte deschisă și de a găsi modalități de a sta departe de gândirea alb-negru.

Jupiter, care este în prezent retrograd în zodia Vărsător, este, de asemenea, conjunctiv cu această Lună plină, făcându-și energia foarte activă.

Jupiter extinde ceea ce atinge, așa că este probabil că orice se manifestă pentru noi sub această Lună plină va fi tare, îndrăzneț și clar pentru ca toți să vadă.

Nu există presupuneri cu această lună plină din august, aceasta va oferi ceea ce trebuie să livreze și va lua ceea ce trebuie să ia.Astrologie intuitivă

Liniștește-te când știi că, dacă ai nevoie să iei o decizie, există energie de partea ta care aduce claritate, permițându-ți să iei o decizie clară.

Ai încredere în instinctele tale și încearcă să nu te ghici. Energiile acestei Luni Pline sunt puternice și curajoase, deci conectați-vă cu acel loc și avansați în orice direcție vi se pare potrivită.

La un nivel mai profund, această Lună plină ne îndrumă să ne conectăm la energiile trecutului nostru pentru a le folosi ca combustibil pentru viitorul nostru.

Este posibil să fi trebuit să renunțăm atât de mult în ultimul an. S-ar putea să ne găsim în picioare într-un câmp gol, întrebându-ne unde a dispărut „vechea noastră viață”.

Există o frecvență frumoasă care curge cu această Lună plină care ne amintește că indiferent unde ne aflăm astăzi, puterea și dragostea pe care le-am cultivat în trecut există încă.

Deși s-ar putea să ne uităm la o viață total diferită, energia triumfurilor noastre din trecut rămâne în continuare și putem folosi acea putere, acea iubire și acea putere a trecutului nostru și să o aplicăm la acest nou capitol care ne așteaptă.

Totul nu este pierdut. Există înțelepciune în aer. Există o dansă energică în briza tuturor celor care au călătorit pe acest pământ înaintea noastră și a tuturor celor care vor călători pe acest pământ după noi.

Ne putem conecta cu acea energie; ne putem conecta cu acea briză și ne putem simți în forța și înțelepciunea pe care o oferă.

S-au transpus atât de multe lucruri pe acest Pământ. Lucruri bune, lucruri rele, lucruri tragice, lucruri eroice; atât de multe vieți și povești au îmbrăcat suprafața acestei planete și toată energia, tot combustibilul respectiv, este transportată în vânt.

Sub această lună plină din august, ne putem conecta la combustibilul care ne amintește de puterea noastră, puterea și curajul nostru. Ne putem conecta la combustibilul care a creat râurile și munții și unele dintre cele mai mari civilizații antice.Astrologie intuitivă

Ne putem conecta la strămoșii noștri, la vocile lor și la înțelepciunea lor. Ne putem conecta la forța vieții care trăiește în jurul nostru și va continua să trăiască până la sfârșitul timpului.

Există curenți cosmici puternici legați de această Lună Plină. Este un moment de expansiune, claritate și onorare a schimbărilor din noi. Este momentul să luăm decizii clare și să avem încredere în instinctele noastre.

Este, de asemenea, un moment să ne amintim că toate triumfurile și succesele dvs. din trecut există ca energie. Ei te înconjoară și te susțin și sunt acolo pentru a fi folosiți de tine sub lumina Lunii Pline.

Acordați-vă energia respectivă și recreați-o într-un mod nou și mai bun. Conectați-vă cu acea energie sub Luna Plină din august și folosiți-o pentru a vă preda tuturor celor care au trecut și pentru a saluta noul capitol care așteaptă cu răbdare.https://foreverconscious.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121