Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Astrologie intuitivă

Astrologie intuitivă

Mercur retrograd septembrie-octombrie 2021

Ultimul Mercur Retrograd din 2021 începe pe 26 septembrie și durează până pe 18 octombrie în semnul aerian al Balanței. Până în 2021, Mercur s-a retrogradat prin semne aeriene, creând o temă unică. Mercurul este destul de confortabil în semnele de aer, care pot intensifica puterea energiei retrograde pe care am simțit-o.

Poate ați simțit că Mercury Retrogrades din 2021 este mai puternic decât majoritatea?

Mercury Retrograde are cu siguranță o reputație proastă, dar face parte doar din ciclul său natural și normal. Cu cât îl putem îmbrățișa mai mult, cu atât mai mult putem începe să ne conectăm cu darurile și lecțiile pe care le poate aduce.Mercur retrograd apare atunci când planeta pare să se miște înapoi de la punctul nostru de observație de pe pământ. În acest timp, energia lui Mercur este direcționată intern mai degrabă decât extern. Fiind planeta mesajelor, a comunicării și a proceselor noastre de gândire, Mercur retrograd este în esență un moment în care suntem ghidați să intrăm în interior și să ne conectăm cu mintea noastră subconștientă.

Când Mercur călătorește direct, ne ajută să gândim clar, să comunicăm și să furnizăm mesaje din lumea din jurul nostru. Dar în retrograd, focalizarea sa se schimbă pentru a ne ajuta să furnizăm mesaje din tărâmurile nevăzute și din lumea noastră interioară.

Astrologie intuitivă

Mercurul care călătorește retrograd prin semnele aeriene a creat o temă în jurul modului în care alegem să comunicăm, să ne exprimăm și să primim informații.Cu siguranță am văzut acest lucru manifestându-se la scară globală, dar poate și la nivel personal.Luați-vă un moment să vă gândiți la modul în care stilul dvs. de comunicare s-ar fi putut schimba anul acesta. Îți vine ceva în minte?

Ar putea ajuta să ne gândim la acest lucru de la lentila chakrei gâtului nostru. Situat în gâtul nostru este un centru energetic puternic care ne ajută să exprimăm, să împărtășim adevărul nostru și să ne spunem povestea.

Cum te-ai simțit chemat să faci aceste lucruri anul acesta? Și ai observat o schimbare în abordarea ta?

Chakra gatului este un centru de energie fantastică să se concentreze pe parcursul unei perioade de Mercur retrograd, mai ales atunci când retrograd său într – un semn de aer.

Întrucât acest Mercury Retrograde are loc în semnul aerian al Balanței, putem observa, de asemenea, un accent pe relațiile noastre sau modul în care alegem să comunicăm cu ceilalți. Balanța este semnul parteneriatului și modul în care relaționăm și interacționăm cu oamenii din jurul nostru. În cadrul acestui Mercury Retrograde, putem găsi probleme evidențiate în acest domeniu.

Astrologie intuitivă

Cum putem deveni mai buni comunicatori în relațiile noastre? Trebuie să stabilim limite sau trebuie să dărâmăm zidurile?

Puteți utiliza această energie retrogradă din septembrie-octombrie pentru a reflecta asupra acestor întrebări și pentru a vă gândi la modalități mai bune de a comunica și a împărtăși ceea ce gândiți și simțiți în relațiile voastre.Mercury Retrograde este, de asemenea, un moment minunat pentru a vă conecta cu visele voastre. Visele noastre pot fi un portal către subconștientul nostru, iar Mercur ne poate lăsa adesea mesaje în visele noastre. Atelierul te ghidează să lucrezi cu visele tale în timpul unui ciclu complet retrograd de mercur, permițându-ți să obții informații mai profunde asupra subconștientului tău, semnificația viselor tale și intuiția ta.

Astrologie intuitivă

Acest ultim Mercury Retrograde al anului se va simți ca unul puternic pentru început. Acest lucru se datorează în parte faptului că odată ce Mercur intră în retrograd, vom avea un total de șase planete în retrograd. Aceasta este o energie retrogradă puternică! S-ar putea să simțim că lucrurile încetinesc sau ne-am putea simți nevoia să facem câțiva pași înapoi pentru a merge mai departe.Mercur retrograd este întotdeauna un moment pentru a o lua lent, dar și cu alte planete în retrograd, acest lucru devine mai important.

În loc să ne îndreptăm înainte, cum putem învăța din trecut? Cum putem învăța să fim răbdători și să așteptăm inspirația potrivită pentru a ne găsi?

Cu toate acestea, intuiția noastră este supraîncărcată în timpul unui Mercury Retrograde, deci, dacă vă simțiți condus și condus de inimă, atunci urmați acel apel!Retrogradul din mercur din septembrie-octombrie ne poate vedea, de asemenea, revizuind teme care au prevalat în iunie anul curent. Iunie a fost ultima oară când Mercur a fost retrograd și a fost un ciclu deosebit de puternic. S-ar putea să ne găsim revizuind teme din acest moment sau am putea descoperi că orice nenorocire pe care am trăit-o este în cele din urmă eliminată și rezolvată. Mercur nu va intra din nou retrograd până în ianuarie 2022.https://foreverconscious.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

NU POT

NU POT – Ce se întâmplă în mintea ta atunci când spui sau gândești ”Nu pot”? Am auzit-o de multe ori sau poate chiar am

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121