Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Astrologie intuitivă,Evită reprimarea emoțiilor și trăiește autentic!,

Categorie:

Astrologie intuitivă

Astrologie intuitivă

Astrologie intuitivă: Mercur retrograd septembrie-octombrie 2022

Al treilea Mercur Retrograd al anului începe pe 9 septembrie, durând până pe 2 octombrie. Mercur va intra retrograd în semnul de aer al Balanței, făcându-și drum înapoi în zodia de pământ, Fecioară, pe 23 septembrie.

Pe măsură ce Mercur retrograd călătorește prin Balanță, putem observa teme legate de relațiile noastre și de modul în care ne conectăm cu ceilalți.

Pe măsură ce Mercur retrograd călătorește prin Fecioară, este posibil să observăm teme legate de echilibrul dintre viața profesională și viața noastră și de sănătatea noastră, în special obiceiurile noastre legate de sănătatea noastră.

Înainte de a dezvălui cum se pot manifesta aceste teme, să recapitulăm ce este Mercury Retrogade și de ce face parte din ciclul și ritmul natural al cosmosului.

Mercur retrograd: un ritm natural al cosmosului

Mercur este considerat mesagerul zeilor. Astrologii antici credeau că atunci când Mercur era retrograd, el se va strecura în lumea interlopă, sporind mintea și intuiția noastră subconștientă și aducând la suprafață mesaje ascunse, pierdute sau uitate.

Mercur Retrograd este un moment în care energia trece la o stare internă, permițându-ne să intrăm în interior și să ascultăm propria noastră lume interioară, mai degrabă decât vocile lumii din jurul nostru. De asemenea, ne încurajează să reflectăm și să privim înapoi la trecut înainte de a continua.

Deoarece Mercur este considerat planeta gândurilor, a comunicării, a tehnologiei și a călătoriilor, faza sa retrogradă poate crea uneori întârzieri, indecizie, accidentări și comunicări greșite.

În timp ce astfel de lucruri se pot întâmpla în orice moment, este întotdeauna considerat un semn din Univers să acordați atenție dacă se întâmplă sub vraja lui Mercur Retrograd.

Ce mesaje ar putea încerca să vă transmită Mercur?

Cum să faceți față energiei lui Mercur retrograd

Mulți oameni se luptă cu perioada retrogradă a lui Mercur, deoarece se pot simți leneși, ușor confuzi sau încețoși mental.

Mercur stăpânește asupra minții și proceselor noastre de gândire, așa că, odată cu schimbarea energiei la o stare mai mult internă, poate fi uneori dificil să știm în ce direcție să ne întoarcem sau cum ar trebui să ne gândim la ceva. Dar rețineți că așa creștem. Acesta este modul în care dimensiunile minții noastre sunt schimbate și trezite.

Dacă vă simțiți în ceață, împrăștiat sau letargic sub un Mercur Retrograd, știți că cel mai bun antidot este să vă atrageți energia în interior și să vă acordați timp și spațiu pentru a reflecta și a privi trecutul.

De obicei, odată ce Mercur își încheie retrogradul sau se aliniază cu Soarele, ceea ce se întâmplă o dată în timpul fiecărui ciclu retrograd, va apărea mai multă claritate.

Pe măsură ce Mercur Retrograd se aliniază cu Soarele, acesta este considerat renăscut și probabil că vom câștiga claritate, înțelepciune nouă și poate chiar câteva informații despre mesajele pe care Mercur a încercat să le transmită.

Pentru această retrogradă specială, Mercur se aliniază cu Soarele pe 22 septembrie. Aceasta poate fi o zi iluminatoare, așa că ai grijă la mesajele care vin în calea ta și fii atent la orice semne pe care le trimite Universul.

Mercur retrograd septembrie-octombrie 2022

Retrogradul lui Mercur din septembrie se întâmplă, de asemenea, să cadă cu o zi înainte de Luna Plină a Peștilor. Energia Peștilor poate fi asemănată cu o piesă muzicală. Îi place să curgă în ritm și armonie. Este fără formă și, totuși, ne mișcă, ne inspiră, ne vindecă și poate activa fiecare emoție din corpul nostru. Muzica ne poate transforma celulele și poate vibra particulele din jurul nostru.

Pe măsură ce această muzică curge din Luna Plină a Peștilor, este posibil să simțim că energia noastră dorește să curgă și ea. Și, cu Mercur care ne împrăștie și mintea și ne atrage înăuntru, s-ar putea să descoperim că ne simțim puțin peste tot, nesiguri sau neîncrezători în ceea ce privește cum să procedăm.

Dacă acest lucru rezonează, vedeți dacă vă puteți găsi fluxul și vă predați. A face acest lucru va fi mult mai ușor decât a încerca să lupți.

Este necesar din când în când să curgă, să permitem lucrurilor să se dezvăluie și să stai pe spate într-o stare mai pasivă. Deși nu putem opera întotdeauna în acest fel, adăugarea lui Mercur Retrograd urmată de Luna Plină a Peștilor doar o zi mai târziu este permisiunea noastră din Univers.

Mercur retrograd prin Balanță și Fecioară

Pe măsură ce Mercur trece prin Balanță în perioada 9-22 septembrie, poate evidenția relațiile noastre. Relațiile vechi pot reveni în viața noastră într-un fel sau putem simți că este necesar să părăsim unele relații în trecut. Ne putem simți, de asemenea, confuzi sau nehotărâți cu privire la o anumită relație din viața noastră.

Pe măsură ce Mercur trece prin Fecioara începând cu 23 septembrie, este posibil să fie nevoie să abordăm motivația din spatele obiceiurilor noastre zilnice, în special obiceiurile care se referă la sănătatea și bunăstarea noastră. Este motivația noastră înrădăcinată în aliniere sau în altă parte?

Mercur își încheie retrogradul pe 2 octombrie, dar nu va reveni la puterea și energia anterioară până pe 16 octombrie.

Următorul ciclu retrograd al lui Mercur începe pe 29 decembrie, însă vom începe să simțim efectele încă din 12 decembrie.

Mercur retrograd și vise

Deoarece Mercur Retrograd ne intensifică subconștientul și intuiția, este un moment minunat să acordați atenție viselor voastre. În septembrie, această energie este cuplată cu Luna Nouă a Peștilor, sporind și mai mult efectele!

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121