Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Astrologie intuitivă,

Categorie:

Astrologie intuitivă

Astrologie intuitivă

Astrologie intuitivă: Eclipsa solară de Lună Nouă din Scorpion, octombrie 2022

Bun venit la Eclipse Season!

Sezonul eclipselor este întotdeauna un moment extrem de transformator. Poți să te gândești la ele ca pe niște portaluri care te conduc rapid către următorul capitol al evoluției sufletului tău. Pe această cale rapidă, avem tendința de a suferi transformări bruște care pot schimba viața.

Toate Eclipsele ne vor afecta diferit, unele le putem simți intens, iar altele abia le putem observa. Dar dacă este nevoie de un mare upgrade sufletesc în viața ta, dacă te-ai apropiat de sfârșitul unei călătorii sau ai căutat o piatră sărită care să te ducă la una nouă, Eclipsele aduc foarte des podul pe care l-ai așteptat. 

Sezonul eclipselor aduce de obicei două eclipse care lucrează împreună în tandem. În timp ce eclipsele au o dată de vârf, energia lor este atât de puternică încât avem tendința de a le simți cu o lună înainte și cu o lună după.

În acest sezon final de eclipsă pentru 2022, avem două eclipse, o eclipsă solară de Lună Nouă pe 25 octombrie și o eclipsă totală de lună de sânge pe 8 noiembrie. Aceste eclipse lucrează în legătură cu eclipsele pe care le-am avut la începutul anului, în aprilie. S-ar putea să observăm teme care se întorc din această perioadă sau mai multe din poveste se pot desfășura.

Astrologie intuitivă

În timp ce acest articol se va concentra asupra primei eclipse din serie, Eclipsa de Lună Nouă solară, se pare puțin dificil să-și separe energia de Eclipsa de Lună de sânge din noiembrie. Luna de Sânge este mult mai intensă și poate îneca unele dintre energiile mai blânde pe care le aduce această eclipsă de soare din octombrie.

Căzută în semnul Scorpionului, această eclipsă solară de Lună Nouă este o eclipsă parțială și o deschidere blândă a energiilor sezonului de eclipsă.

Eclipsele de Soare, care cad mereu pe Lună Nouă sunt portaluri ale noilor începuturi. Ele deschid uși și pot forma noi căi energetice pe care ajungem să le parcurgem. Energia lor este proaspătă, chiar îmbietoare și ne poate aminti de ceea ce sufletul nostru a venit să realizeze aici.

Sub o eclipsă solară de Lună Nouă, putem începe să ne simțim inspirați sau poate dornici să plantăm noi semințe și să începem un nou capitol în viața noastră.

Pe măsură ce această Eclipsă de Soare cade în semnul Scorpionului, ne putem trezi conectarea la un nivel superior al sufletului nostru, înțelegerea noastră la un nivel mai profund și îndepărtarea unor straturi pentru a dezvălui cu adevărat un nou adevăr.

Venus, planeta iubirii, frumuseții și expansiunii inimii este foarte activă sub această eclipsă solară, trimițând vibrații armonioase în cerul cosmic.

Cu Venus foarte activă în acest moment, putem folosi această energie a eclipsei solare pentru a ne extinde inimile, a oferi și a primi dragoste în viața noastră și pentru a ne gândi la ceea ce prețuim cu adevărat. Ne poate fi mai ușor să iubim, mai ușor să dăruim sau mai ușor să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru noi.

Astrologie intuitivă

Sub această energie de expansiune a inimii, s-ar putea chiar să obținem claritatea necesară pentru a ajuta la navigarea oricăror provocări din relațiile noastre. Putem decide că inima noastră nu mai vrea să fie implicată într-o anumită dinamică sau putem descoperi că inima noastră este gata să se deschidă și să treacă în următorul capitol.

Relațiile implică adesea muncă și, sub această energie eclipsă solară, s-ar putea să înțelegeți intuitiv dacă doriți să rămâneți în muncă, să schimbați modul în care abordați lucrarea sau să eliberați munca cu totul.

Deși decizia pe care o iei trebuie să vină din propria ta inimă, știi că există sprijin cosmic de partea ta dacă vrei să spargi niște ziduri și bariere, astfel încât să poți călători mai adânc în lucrare.

Deoarece energia lui Venus și a Zeiței sunt atât de puternice în acest moment, este posibil să observați că îmbrățișați mai mult din această dinamică în propria voastră viață. Încorporarea energiei feminine ne ajută să ne simțim frumoși în propria piele, ne ajută să ne hrănim creativitatea și ne activează abilitățile naturale de a arăta compasiune.

Această activare a energiei feminine sub influența Lunii Scorpion ne poate ajuta, de asemenea, să ne activăm energia sexuală, să susținem ceea ce se simte bine în inimile noastre și să îmbrățișăm înțelepciunea Mamei Natură.

De asemenea, putem simți orice energie feminină reprimată ridicându-se, tânjind să fim auziți, simțiți și exprimați.

Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Scorpion ne poate face să ne gândim, de asemenea, la cât de importante sunt conexiunile noastre cu ceilalți și la importanța construirii și a face parte dintr-o comunitate.

Astrologie intuitivă

Dacă te-ai simțit izolat, mai ales după pandemie, această eclipsă de Soare de Lună Nouă este momentul perfect pentru a planta semințe pentru a atrage o comunitate care își propune, susține și iubește.

Orice eforturi pe care le depuneți în cadrul acestei Eclipse pentru a vă extinde inima, a vă dezvolta comunitatea și a vă alinia mai mult valorile vor fi triplate sub această energie, așa că folosiți-o în avantajul vostru!

Merită remarcat faptul că, deși puteți stabili absolut intențiile pentru o Lună Nouă dacă se simte aliniată, în general nu trebuie să depunem mult efort pentru a face acest lucru.

Eclipsele au propria lor putere care ne ajută să ne creeze, să ne miștem și să ne mutăm oriunde trebuie să ne aflăm, astfel încât să putem folosi această oportunitate pentru a ne așeza pe loc, a merge cu fluxul și a avea încredere în orice are nevoie Universul pentru a ne aduce în cale.

Creșterea energiei feminine în jurul acestei Eclipse ne poate ajuta în mod natural să stăm pe loc, să acceptăm și să avem încredere oriunde suntem conduși. Uneori, cele mai puternice schimbări pot apărea atunci când acceptăm pentru prima dată felul în care sunt lucrurile. Această acceptare poate naște apoi noi idei, noi inspirații și noi moduri de a fi.

În urma acestei Eclipse de Lună Nouă, vom continua să ne croim drum prin portalul Eclipsei până când ajungem la Eclipsa de Lună Sângerie.

Eclipsa de Lună Sângerie este incredibil de puternică, așa că aceasta este o energie pe care probabil să o simțim împreună cu această energie a Eclipsei de Lună Nouă.

Eclipsele de Lună sângerie pot aduce finaluri transformatoare și ne pot vedea încheind lucrurile din aprilie și mai, când am avut ultimul set de Eclipse.

Rămâneți deschisi la ceea ce vine și folosiți acest timp pentru a vă reîncărca, proteja și hrăni corpul, mintea și sufletul. Păstrează lucrurile blânde și concentrează-ți atenția asupra acestei frumoase energii Venus, care ajută la extinderea inimii noastre.https://foreverconscious.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121