Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna plina in Gemeni,Ritualul "Manifestări de Lună plină",Eliberarea și Transformarea Noastră Luna plină,LUNI PLINE ÎN TRADIȚIA ȘAMANICĂ,Eclipsa de luna plina in scorpion,Astrologie intuitivă-Luna sângerie,din Fecioară ,Cum ne Influențează Fizic și Mental Luna,ULTIMA LUNĂ PLINĂ A IERNII,Eclipsa totală de Lună Nouă,Luna Plină și eclipsă de Lună,Eclipsă Parțială de Lună Plină în Taur,Lună plină octombrie 2021,Astrologie intuitivă,Prima lună plină a anului, Jocul dualităților

Categorie:

Astrologie intuitivă-Luna sângerie

Astrologie intuitivă-Luna sângerie

Astrologie intuitivă: Scorpion luna sangerie mai 2022

15-16 mai aduce o Eclipsă de Lună de Lună de sângerie în semnul Scorpionului. O eclipsă de lună de sânge este rară și puternică. Semnifică un sfârșit, un punct de închidere a unui capitol nu doar din viața noastră, ci și din călătoria noastră sufletească.

Eclipsele de Lună de Sângerie își iau numele de la nuanța roșiatică pe care o capătă Luna atunci când are loc o Eclipsă Totală de Lună. O eclipsă totală de lună sau o eclipsă de lună de sânge cade întotdeauna pe o lună plină și este cel mai puternic tip pe care îl putem experimenta. Ele poartă greutatea a o mie de luni pline!

Dacă ați mai simțit energia Lunii Pline înainte, vă puteți imagina cât de puternică poate fi o eclipsă de Lună cu sânge. Energia lor este ceva ce putem simți la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual, iar efectele pot dura până la o lună.

Toate Eclipsele ne activează contractul sufletesc, aducând în față evenimente care sunt necesare pentru creșterea și evoluția sufletului nostru. Chiar dacă Eclipsele pot aduce provocări în calea noastră, ele ne pun întotdeauna acolo unde trebuie să fim.

Astrologie intuitivă-Luna sângerie

În timpul Eclipsei de Lună de sânge din mai 2022, suntem îndrumați să închidem ușa unui capitol din viața noastră. Această eclipsă reprezintă sfârșituri, închideri și finalizari. Ceva trebuie să se termine, iar această eclipsă va fi declanșatorul.

Pe măsură ce această Eclipsă cade în semnul transformator al Scorpionului, s-ar putea, de asemenea, să ne retragem în interior pentru a vărsa straturi și a trece într-o stare de ființă mai profundă și mai autentică.

Scorpionul este reprezentat de scorpion pentru capacitatea sa de a se transforma și de a-și pierde pielea. Dar energia Scorpionului este,de asemenea,conectată la Phoenix. Phoenix are capacitatea și puterea de a se naște singur din cenușă. Din cenușă se ridică în forma sa adevărată și cea mai înaltă.

Fiecare dintre noi are puterea de a face asta pentru noi înșine. În timp ce Eclipsa de Lună de Sânge poate aduce cenușă, aduce și promisiunea că și noi ne putem ridica la fel ca Phoenix și să ne renaștem la maxim potențialul nostru.

Ciclurile morții și renașterii fac parte din viață și pot fi cu adevărat evidențiate sub o eclipsă de lună de sânge. Fiecare dintre noi are propria călătorie, dar pe măsură ce această Eclipsă apare, poate gândiți-vă la ciclurile morții și renașterii din propria viață și cum ar putea fi activate pentru voi chiar acum.

Astrologie intuitivă-Luna sângerie

Dacă Eclipsa aduce o încheiere la ceva din viața ta, păstrează în inima ta că există oportunitatea de a te renaște din cenușă în timp. Păstrați în inima voastră că, deși sunt provocatoare, Eclipsele ne pun întotdeauna acolo unde trebuie să fim pentru cea mai înaltă evoluție a sufletului nostru.

Pe măsură ce simțim construirea energiei Eclipse, s-ar putea să avem nevoie să ne retragem sau să ne conservăm energia. În acest spațiu liniștit, s-ar putea să ne trezim prin treziri, momente de ah-ha și realizări mai profunde despre calea noastră, relațiile noastre și situațiile în care ne aflăm.

Deoarece această Eclipsă poartă tema finalurilor, este posibil să fim nevoiți să renunțăm la ceva sau să realizăm că calea noastră actuală trebuie să se schimbe pentru a ne servi mai bine.

Eclipsele sunt un moment psihic extrem de sensibil, așa că acordați atenție oricăror sentimente sau intuiții sâcâitoare. Deoarece Mercur va fi, de asemenea, retrograd sub această eclipsă, s-ar putea să ne simțim în ceață mental sau chiar puțin confuzi cu privire la cum să procedăm în lumea noastră externă. Dacă se întâmplă acest lucru, luați-o ca pe o chemare de a intra în interior, de a avea răbdare și de a rămâne nemișcat cu vocea voastră interioară.

Vocea noastră interioară știe întotdeauna calea și, deși această Eclipsă ne poate cere să avem puțină răbdare în ceea ce se întâmplă, putem avea încredere că vom avea toate răspunsurile de care avem nevoie în timp.

Astrologie intuitivă-Luna sângerie

Sub această eclipsă de Lună de sânge, Venus și Chiron vor fi, de asemenea, aliniate. Această combinație planetară poate trimite vibrații purificatoare și vindecătoare în calea noastră, ajutându-ne să găsim închiderea rănilor care ne-au facut sa suferim. Unele răni nu se pot vindeca niciodată, dar sub această Eclipsă există energii liniștitoare care ne pot sprijini să ne găsim echilibrul și puterea.

Deoarece Eclipsele de Lună de Sânge sunt un moment bun pentru încheieri, putem folosi în mod conștient această energie pentru a stabili o intenție de a pune capăt oricăror răni, povești sau situații dureroase în care ne-am putea găsi.

Eclipsele ne ghidează mereu către următorul nostru pas, așa că, după stabilirea unei intenții, următorul lucru cel mai bun pe care îl putem face este să ne predăm și să avem încredere acolo unde energiile ne cheamă să mergem.

Marte și Neptun sunt, de asemenea, aliniate sub această eclipsă, ghidându-ne să ne concentrăm asupra conexiunii noastre spirituale. Marte este o energie neînfricata, condusă de războinici, în timp ce Neptun este despre o iubire și o conexiune superioară.

Această combinație de energie sub Eclipsa de Lună de Sânge ne ghidează să ne concentrăm asupra bunăstării noastre spirituale și să ne amintim că suntem suflete aici pentru o experiență umană.

Astrologie intuitivă-Luna sângerie

Uneori este ușor să fim prinși de umanitatea tuturor, dar când intrăm în interior, ne putem aminti că totul este temporar, că suntem cu toții conectați și fiecare dintre noi are un rol de jucat în desfășurarea mai mare a vieţii.

Va mai fi o eclipsă de lună de sânge în 2022 pe 8 noiembrie. Aceste două eclipse vor lucra împreună. Este foarte probabil ca Eclipsa din noiembrie să aibă teme similare cu tot ceea ce se va desfășura pentru tine sub eclipsa de mai. Rămâneți pe fază pentru mai multe!https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Relatii

NU-I MAI FACE ASTA SUFLETULUI TAU.PERSOANE NEGATIVE PE CARE SA LE IGNORI PENTRU BINELE TAU. Nu poti trai o viata fericita inconjurata de oameni negativi.

Citeste articol »
Exercițiu: "Cercul Puterii Personale",Semne revelatoare ale trezirii spirituale,Modalitati de a-ți crește vibrația,Lucruri care vă scad vibrațiile,Ca înăuntru,așa și în afară,Suntem fiinte spirituale intr-o experienta materiala,Puterea prezentei Eu Sunt,Trezirea spirituală II,Cum să vă creșteți frecvența,Vocea sufletului,AI GRIJĂ de ENERGIA TA!,Introspecția întâi de toate,Energia latenta din corpul tau,CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA,Ce fac oamenii cu energie pozitivă, Simptome ale schimbarii/inaltarii, Auto-motivarea forta din interior, LUCRURI CARE ÎȚI AFECTEAZĂ FRECVENȚA VIBRATORIEI, Unde se gaseste si cum activezi organul FERICIRII
Noua energie - noua gândire
Simona Igna

Trezirea spirituală II

Trezirea spirituală Cum să-ți reconstruiești viața după trezire Dacă ați trecut prin procesul de trezire,atunci întrebarea este cum să vă reconstruiți viața după trezire? Primul

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121