Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Revenirea din orice adversitate,NU PUNE MAESTRUL PE UN PIEDESTAL,Astrologie octombrie 2022,Puterea prezenței,Stresul este inevitabil, dar nu incontrolabil ! ,

Categorie:

Astrologie octombrie 2022

Astrologie octombrie 2022

Octombrie 2022 este o lună mare! Începe cu șase planete majore în retrograd, inclusiv – Mercur, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto. Cu toate acestea, pe măsură ce călătorim prin lună, Mercur, Pluto și Saturn vor sta direct, reducând la minimum fluxul de energie retrogradă și pornind un nou ciclu de energie planetară.

Octombrie aduce și o vindecare incredibilă, dar poate și o confruntare cu Luna Plină a Berbecului, care ne va lansa adânc în Sezonul Eclipselor.

Sezonul eclipselor este întotdeauna un moment extrem de transformator. 

Prima eclipsă a sezonului este o eclipsă solară de Lună Nouă din Scorpion, care are loc pe 25 octombrie. A doua eclipsă a sezonului este o eclipsă de Lună de sânge în semnul Taurului. Deși această eclipsă de Lună de sânge nu se va manifesta până pe 8 noiembrie, cu siguranță o vom simți pe tot parcursul lunii octombrie.

Eclipsele reprezintă salturi în calea sufletului nostru și evoluția sufletului. Ele tind să scoată în evidență evenimente sau treziri care ne pot catapulta sufletul la capitolul următor.

Lucrăm cu acest ciclu special de eclipse din noiembrie 2021. De atunci, am mai avut două eclipse în această serie, care au căzut în aprilie și mai 2022. În cadrul acestui ciclu de eclipse octombrie-noiembrie, am putut foarte bine să vedem o eclipsă comună. fir sau tema care iese din aceste vremuri.

Un alt eveniment cosmic major în această lună este Marte Retrograd . Marte este planeta acțiunii, energiei și motivației. Când intră în retrograd, suntem provocați să ne gândim la modul în care ne cheltuim energia și ce ne determină motivația. De asemenea, ar putea fi nevoiți să privim înapoi la acțiunile trecute și la modul în care acele acțiuni ne pot ajuta sau ne dăuna.

Marte retrograd cu siguranță se poate încurca cu nivelurile noastre de energie, dar acest lucru se datorează de obicei pentru că avem ceva de făcut sau ceva ce trebuie să ne rezolvăm înainte de a putea merge mai departe. Lucrurile se pot simți foarte lent atunci când Marte este în retrograd și putem simți că fiecare pas înainte aduce nevoia de a face un pas înapoi.

Să aruncăm o privire la aspectele astrologice cheie ale lunii.

Astrologie octombrie 2022
1 octombrie – Venus vizavi de Jupiter

Aceasta este o energie subtilă, dar am vrut să o includ, deoarece este una bună! Jupiter este planeta expansiunii, iar Venus este planeta conectată la inimă, așa că aici avem o energie frumoasă de expansiune a inimii! Aceasta este o zi grozavă pentru a vă concentra pe iubirea de sine și pe compasiunea de sine. Fă-ți timp să te distrezi și să te bucuri de viață! Dacă vă simțiți neplăcut, imaginați-vă că respirați această energie ca o lumină roz. La fiecare inspirație, simțiți dragostea pe care Venus o poate activa prin această lumină roz. La fiecare expirație, vedeți această lumină roz îndepărtând tot ceea ce este greu sau vă face să vă simțiți nedemn.

2 octombrie – Mercury Direct

Stațiile Mercur direct după ce au fost retrograde din 9 septembrie . Mercur va dura până pe 15 octombrie să revină la puterea și viteza anterioară, așa că acordă-i puțin timp. Staționarea directă a Mercury poate dezvălui informații ascunse, informații noi și mesaje intuitive. Lucrurile care s-au simțit tulburi pot deveni mai clare și putem vedea lucrurile cu o nouă claritate. De asemenea, ne este mai ușor să avem conversații dificile și să negociem contracte.

8 octombrie – Pluto Direct

Pluto a fost retrograd din 29 aprilie, dar acum stații direct punând capăt ciclului său retrograd. Pluto este planeta morții și renașterii, așa că, pe măsură ce reiese din acest capitol, s-ar putea să putem vedea cu mai multă claritate toate modurile în care ne-am transformat. Dacă am experimentat vreun final, putem începe să vedem cum acele sfârșituri ne ghidează într-o nouă direcție.

9 octombrie – Berbec Lună Plină

Luna Plină a Berbecului poartă o energie volatilă care este probabil să declanșeze un fel de vindecare. În timp ce rezultatele acestei vindecări sunt pozitive, călătoria pentru a ajunge acolo poate fi puțin confruntatoare sau poate chiar agravantă. De asemenea, putem ajunge într-un punct în care începem să eliberăm ideea de vindecare în favoarea pur și simplu a merge mai departe cu lucrurile. Uneori putem ajunge la un punct în care devenim atât de obsedați de vindecare, încât pierdem din vedere călătoria noastră și sentimentele de calm pe care încercăm să le creăm. De asemenea, putem realiza că trebuie să ne slăbim controlul sau așteptările asupra modului în care ne așteptăm să se desfășoare această vindecare. Această Lună Plină ne poate ajuta, de asemenea, să realizăm că, în cele din urmă, trebuie să lăsăm drumul și să permitem ca vindecarea să aibă loc în timpul său.

17-19 octombrie – Arcturus Gateway

Soarele se aliniază cu super steaua Arcturus, permițând energiei de înaltă frecvență să ajungă către planetă. Arcturus este o stea asociată cu prosperitatea, abundența și energiile psihice. De asemenea, se crede că Arcturus găzduiește o rasă extraterestră avansată care conduce cu dragoste și compasiune. 

22 octombrie – Venus Star Point

O altă energie subtilă, dar frumoasă, deoarece Venus se aliniază cu Soarele. Aceasta este cunoscută sub denumirea de energie Venus Star Point și o schimbă pe Venus dintr-o stea de dimineață într-o stea de seară. Se spune că atunci când Venus este o stea de dimineață, dragostea pe care o radiază strălucește spre exterior, dar când Venus devine o stea de seară, dragostea pe care o radiază strălucește în interior. Această schimbare ajută la evocarea sentimentelor de iubire de sine, de compasiune de sine și ne poate îndrepta atenția spre ceea ce avem nevoie, mai degrabă decât spre ceea ce se așteaptă cei din jurul nostru.

23 octombrie – Soarele în Scorpion

Soarele se mută din semnul aerului, Balanța în semnul apei, Scorpionul. Această schimbare de energie ne poate atrage energia în interior și ne poate face curioși în legătură cu rădăcina tiparelor și obiceiurilor noastre de gândire. S-ar putea să experimentăm o descoperire în înțelegerea de ce funcționăm așa cum o facem sau s-ar putea să avem un moment ah-ha care ne ghidează să facem schimbări în viața noastră. Sezonul Scorpion ne poate face mai sensibili, dar cu cât devenim mai în ton, cu atât conștientizarea noastră este mai mare, cu atât percepția noastră este mai mare și înțelegerea noastră este mai mare.

23 octombrie – Saturn Direct

Stațiile Saturn direct după ce au fost retrograde din 4 iunie. Acesta reprezintă un punct de cotitură în energia lui Saturn și un moment în care putem începe să vedem cum provocările noastre ne-au modelat și ne-au deschis noi oportunități. Saturn este cunoscut drept Stăpânul Karmei și, pe măsură ce călătorește retrograd, ne oferă ocazia de a curăța și de a depăși orice datorie karmică. Pe măsură ce stațiile Saturn direcționează din nou, adesea lasă un cadou, sărbătorind toate eforturile și munca grea!

25 octombrie – Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Scorpion

Aceasta este una dintre principalele caracteristici ale lunii și deschide un portal către un nou capitol din viața noastră. Este posibil să găsim probleme din aprilie-mai 2022, care necesită a fi revizuite sau teme similare prezentate. Eclipsele tind să aducă evenimente sortite în viața noastră care ne catapultează la următorul nivel de evoluție. Ele ne provoacă să ne ridicăm conștiința și să luăm decizii clare cu privire la direcția vieții noastre. Deoarece aceasta este o eclipsă de soare, poate aduce o nouă perspectivă asupra modului în care am ales să vedem lucrurile. Ceva din trecutul nostru poate fi, de asemenea, rezolvat sau finalizat, creând spațiu pentru a apărea ceva nou. Această eclipsă va funcționa în tandem cu viitoarea eclipsă de lună de sânge luna viitoare.

28 octombrie – Jupiter retrograd reintră în Pești

Jupiter a intrat pentru prima dată în Pești în mai 2021, dar s-a mutat în Berbec la începutul acestui an, în mai. Este pentru prima dată când Jupiter a intrat în Berbec în 12 ani, creând un nou val de energie cu care să lucreze. Pe măsură ce Jupiter a călătorit retrograd în ultimele luni, și-a făcut drumul înapoi în Pești încă o dată pentru a încheia capete libere și a rezolva orice problemă neterminată. S-ar putea să observăm temele Jupiter în Pești care se întorc pentru curățare. 

30 octombrie – Marte începe retrogradul

Retrogradul lui Marte începe pe 30 octombrie, dar este posibil să simțim efectele sale înainte de această zi. Marte este planeta care guvernează nivelurile noastre de energie, capacitatea noastră de a acționa și sentimentele noastre de motivație. Odată cu intrarea pe Marte retrogradă, aceste zone ale vieții noastre pot intra în atenție într-un fel. Ne poate găsi mai dificil să ne gestionăm nivelurile de energie, luarea măsurilor poate fi mai dificilă sau putem începe să ne punem la îndoială motivația. Marte retrograd se poate manifesta pentru toată lumea în mod diferit, dar se știe că este un timp cam lent. De asemenea, poate aduce epuizare sau nevoia de a vă odihni și de a vă recupera cu adevărat.

31 octombrie – Halloween și Pleiadele

Halloween-ul își are rădăcinile din festivalul păgân Samhain, care sărbătorește punctul de mijloc dintre echinocțiu și solstițiu. Acesta este un moment în care se crede că vălul dintre lumi este subțire și putem accesa tărâmuri mai înalte cu mai multă ușurință. Constelația Pleiadelor , care este, de asemenea, sinonimă cu moartea și renașterea, este, de asemenea, sus pe cer în această perioadă a anului, despre care se spune și că semnifică și amplifică aceste energii Samhain.https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121