Atasamentele te limiteaza si consuma din energiile tale.

0
(0)

Samanii tuturor culturilor inteleg intelepciunea privitoare la atasamente. Atasamentele te limiteaza si consuma din energiile tale.
Exista 2 tipuri de atasamente:

1. Oamenii dezvolta atasamente fata de alte persoane, locuri si lucruri. Cand faceti acest lucru, se intampla pentru ca sunteti reticenti in a renunta atunci cand este timpul sa mergeti mai departe. Acest tip de atasament se formeaza atunci cand credeti ca detineti ceva – dar in realitate nu va apartine.

Spun asta, pentru ca daca v-ati atasat de casa dvs, credeti ca o posedati, dar nu e chiar asa.Atasamentul dvs. pentru casa sau un loc nu va va permite sa mergeti mai departe chiar daca stiti ca este cel mai bine sa va mutati. Veti continua, ezitati sa profitati de oportunitati care necesita sa va mutati sau refuzati sa mergeti in alta parte. Acesta este doar un exemplu.

Daca nu sunteti fericiti unde va aflati si stiti ca exista mai multe oportunitati in alta parte, totusi nu va puteti lasa sa va mutati si sa iesiti din zona de confort a familiei, atasamentul vostru va retine. Coarde mici sunt de fapt cultivate de la dvs la locul sau casa sau orice este (persoana, loc sau lucru) si va mentine legati intr-un mod care nu este pentru cel mai inalt bine.

Daca locuiti cu un sot abuziv si stiti ca trebuie sa plecati pentru a pune capat abuzului fizic, dar va agatati de familia dvs., va mentineti atasamentul fata de persoana care va abuzeaza. S-ar putea sa fiti mai confortabil cu abuzul si sa stiti cum sa va ocupati de el si la ce sa va asteptati, si de aceea va temeti sa il lasati in urma si sa mergeti mai departe. Aceasta este o alta situatie in care atasamentele de acest fel nu sunt pentru cel mai inalt bine. Poate ca aveti familie undeva si simtiti chemarea de a va deplasa intr-un alt stat, dar pur si simplu nu veti merge pentru ca nu doriti sa va lasati in urma prietenii si familia, chiar daca miscarea este cea mai buna. Acesta este un atasament care trebuie eliminat si eliberat, astfel incat sa puteti creste si sa avansati in viata voastra.

2. Al doilea tip de atasament are de a face cu o energie sau o entitate negativa care vine neobservata si se ataseaza de tine sau de casa ta etc. Acest tip de atasament este eteric. Este o entitate energetica care a fost creata fie de propriile dvs. temeri, si a luat o viata proprie, fie una care era deja acolo. Aceste atasari, cel mai adesea vizeaza lucratorii in lumina. Motivul este ca lucratorii in lumina au o energie mai mare care straluceste in planul eteric si aceste fiinte si entitati energetice negative o pot vedea si simti. Ei sunt atrasi de energiile luminoase care inconjoara LightWorkers, Shamanii si indivizii foarte spirituali. Atasamentele sunt formate, iar acea entitate cu energie de vibratie joasa va fi alimentata de energia superioara. Rezultatul va fi aparitia brusca a haosului sau a tulburarii din viata ta si o scurgere a energiei tale. Toate atasamentele formeaza o legatura sau un cablu care se ataseaza de dvs. si de persoana, locul sau obiectul sau entitatea negativa. Toti va scurg energia si va tin pe loc sau va impiedica sa va deplasati inainte pe calea voastra si toti acestia provoaca un fel de haos sau tulburare in viata voastra, perturband armonia si pacea.

https://samanlunabendisa.wordpress.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: