Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Atunci când nu mai ai putere să mergi înainte !

mountain-landscape-2031539__340

Se întâmplă uneori în viața noastră să nu mai vrem să ne ridicăm după ce am căzut. Nu mai vedem nici un sens în ceea ce facem și nimic nu mai merge așa cum ne-am dori. Alteori te simți prins într-o cușcă pentru lei, din care nu știi cum să evadezi. Dar pentru orice problemă în viața noastră există soluții. Iar în acest caz, soluțiile sunt chiar trei la număr.

1. Găsește un nou scop în viață

Respiră adânc, ai încredere în tine și luptă. Mergi și obține ceea ce-ți dorești, în timp ce drumul până acolo îți va trezi o bucurie copilărească. Pericolul care te paște este că dacă te vei „trata” până la capăt, riști să cazi înainte de finiș.

2.Schimbă-ți radical stilul de viață pentru o anumită perioadă

Găsește un loc care să te atragă, cere binecuvântarea celor dragi pentru a merge undeva pentru un an, unde să trăiești, să înveți, să găsești fericirea în lucruri mărunte, să te cauți pe tine și să aștepți momentul când îți vei dori din nou să trăiești activ și să muți munții din loc.

Aici însă riscul este că s-ar putea să-ți dorești să nu te întorci înapoi. Să nu îți dorești să te întorci ar însemna că în loc să te găsești, te pierzi în totalitate. Omul este o persoană socială, iar fără societate riscă să își iasă din minți.

Al doilea risc este să alegi locul nepotrivit. Este doar o teorie că dacă omului îi este frig, el va căuta să se încălzească. Dacă i-a înghețat 1/4 din corp și suflet – își va dori căldură. Iar dacă îi va îngheța jumătate din corp și suflet – va căuta frig. Asta deoarece frigul îl va domina. El va stăpân pe corpul și sufletul acelei persoane.

Propune-i unui infractor o viață frumoasă, însă sinceră. O va accepta? În principiu, așa este și aici. Trebuie să gândești bine, înainte de a alege să fii izolat. Iar dacă alegi să te izolezi, stabilește-ți un termen, după care să te întorci. Nici un fel de „cum va fi”.

3. Acceptă situația și dă jos de pe umeri toate greutățile primite de-a lungul vieții

Trebuie să „cureți” trei lucruri:

-Relațiile cu oamenii (nu să le rupi, dar să le analizezi, să meditezi asupra lor)

-Obidele, care sunt o mulțime, adunate de-a lungul anilor. Le adunăm, le adunăm, până când ele se transformă într-un morman, de pe care nouă ne este frică să pășim către oameni. Către acei pe care îi iubim și îi prețuim.

-Un plan de așteptări și scopuri. Adevărul e că fiecare dintre noi, la mijlocul vieții, are o listă cu un șir de idei nerealizate. Într-un moment prindem aripi, apoi amânăm și amânăm nașterea celui de-al doilea copil, călătoriile, procurarea unei case, crearea unui site despre hobby-ul preferat, ș.a.m.d.

Iar toate astea se adună și dau naștere sentimentului neîmplinirii. Și ce dacă mergi la muncă, acolo unde comunici cu diferiți oameni, dacă în „spatele tău” stă o casă neconstruită și un site nelansat. Iar seara o nouă beție cu colegii, cât despre apariția unui copil nici nu poate fi vorba. Și așa la fiecare dintre noi.

Din acest motiv trebuie să stabilești o zi când să îți iei o cameră într-un hotel din provincie, unde să mergi și pe o hârtie să scrii toate planurile tale, chiar și cele pe care aproape că le-ai uitat și cele care au mențiunea „nu cred că voi reuși”.

Să analizezi la rece fiecare idee. Desenează o schemă, un grafic, un plan de business, iar apoi să strângi toate acele hârtii și să le dai foc. Iar a doua zi dimineața să te trezești și să realizezi cea mai ușoară idee.Sursa:https://dozadesucces.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121