Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie: ,

AURA, AMPRENTA SPIRITUALĂ A FIECĂRUIA DINTRE NOI

972ce88b1af8ab048e8194cf115a9a3b

Corpul uman are trei câmpuri energetice, care sunt rezultatul interacțiunii dintre Univers și Pământ. Câmpul energetic termic este cel mai profund și dă energia vitală.Energia telurică va da naștere la câmpul magnetic,care constituie specificitatea noastră.

Este câmpul care dă putere sau slăbiciune.Câmpul electric este rezultatul energiei cosmice, este bucla care ne permite să ne protejăm de agresiunile externe. Ca și distanță de corpul uman,câmpul electric este constituit la 1,5 metri de corpul uman, este câmpul exterior.

Câmpul magnetic se formează la o distanță de 70 de centimetri de corpul uman. Câmpul termic este cel mai apropiat de corpul uman, la o distanță de 25 de centimetri. Aura este câmpul energetic care se formează în jurul corpului uman. Ea este formată de toate aceste trei câmpuri energetice.

La majoritatea persoanelor,aura se desfășoară orizontal,odată cu deschiderea brațelor.Față de corpul fizic,aura poate atinge o distanță de 20 de metri. Aura are de regulă, o formă ovală și are propria sa frecvență vibratoare de energie.

Aura este unică pentru fiecare dintre noi, precum o amprentă digitală. Polul pozitiv este capul și cel negativ îl constituie picioarele. Câmpul energetica are șapte învelișuri. Fiecare înveliș posedă propria vibrație.

Cu cât învelișul este mai aproape de corpul fizic, cu atât vibrațiile sunt mai puternice și încărcătura energetică mai mare. Corpul fizic este ceea ce noi vedem. El ne permite să experimentăm legile Universului, interacțiunea dintre cauză și efect.

Corpul eteric este un corp subtil,dens.Sub acest corp se află corpul astral sau emoțional.Fiecare dintre noi interacționăm emoțional cu semenii noștri. Aici este locul unde se produce acest fenomen.

Sub corpul astral se formează corpul mental.Este uniunea dintre materie și spiritualitate. Corpul cauzal este locul unde se află răspunsurile la existența noastră. Aici se realizează meditația, starea de bine, de liniște.

Corpul supra mental face legătura cu Universul.Interacțiunile dintre om și cosmos.Ultimul este corpul atomic sau divin.Este o formă subtilă,care face legătura între material și imaterial,între spiritualitate și divin.Este locul unde emoțiile cele mai profunde se dezlănțuie.

aura

Pe măsură ce evoluăm,aceste corpuri se dezvoltă,astfel încât putem să ajungem la legături vitale cu Universul sau cu ceea ce înseamnă existența și menirea noastră. Pe măsură ce atingem aceste stadii,aura devine mai puternică.Reflecția interioară, meditația, gândirea, dau această profunzime,pe care numai unii dintre noi o putem avea.

Trebuie să depășim multe blocaje care se produc și ne împiedică să ajungem la acea stare de bine.               Sursa:https://www.efemeride.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Luna Plină din Scorpion ,
Astre
Simona Igna

Luna Plină din Scorpion

Luna Plină din Scorpion  Transformare și Eliberare Pe 23 aprilie 2024, Luna Plină în Scorpion ne invită într-o călătorie interioară de transformare și introspecție. Acest

Citeste articol »
Antidot pentru ingrijorare,Puterea prezentei Eu Sunt,Oamenii deștepți nu se răzbună ,Puterea gândului,Puterea mentala,Mai puternica decat orice, puterea gandului, Daca simti aceste lucruri
Exerciții practice
Simona Igna

Folosirea mai eficienta a mintii

Conștientul emite raționamente și subconștientul produce; conștientul alege și subconstientul livrează marfa. Vă prezentăm câteva trucuri. Este de la sine înțeles că puteti adăuga cele

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121