Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Copilul tău interior,CUM VORBEȘTI LA TINE ÎN CASĂ ?,Meditatia ,AI GRIJA CE VORBESTI,Auto-vorbirea și legea atracției

Auto-vorbirea și legea atracției

Auto-vorbirea și legea atracției

Auto-vorbirea și legea atracției: rolul limbajului în manifestare

Rolul limbajului intern

Legea atractiei afirmă că gândurile și convingerile noastre interioare ne modelează realitatea exterioară. Iar o componentă crucială a acestor credințe sunt conversațiile pe care le avem cu noi înșine în fiecare zi.

Conform lui Neville Goddard, limbajul pe care îl folosim în conversațiile noastre interne are o putere imensă de manifestare. Când repetăm ​​afirmând ceva, plantăm semințe în subconștientul nostru care mai târziu vor germina în viața noastră exterioară.

De exemplu, dacă te gândești și spui constant în interior Nu am destui bani”, acesta va deveni adevărul tău. Vei atrage mai multe situații de lipsă și dificultăți financiare, într-o buclă de feedback.

Pe de altă parte, cu afirmații pozitive precum Am abundență financiară și primesc bani din surse neașteptate“, vei atrage mai multe oportunități ,intentii creative si chiar cadouri care iti vor imbunatati situatia financiara, tot intr-un ciclu de feedback pozitiv. Acest lucru se întâmplă deoarece cuvintele generează sentimente în noi, iar aceste sentimente sunt cele care, atunci când sunt emanate, manifestă realitatea.

Secretul este să-ți antrenezi mintea printr-o conversație constructivă cu sine, concentrată pe ceea ce vrei să atragi, nu pe ceea ce te temi sau doresti să eviți. Folosește fraze și cuvinte care aduc sentimente pozitive, de credință și certitudine absolută.

Iată câteva exemple despre modul în care cuvintele vă afectează realitatea:
  1. Afirmații pozitive:atunci când folosim afirmații pozitive,ne acordăm mintea la frecvențe vibraționale înalte. De exemplu,spunând „Sunt capabil sau Merit succes ” creează o energie pozitivă care atrage experiențe similare.
  2. Limbajul limitativ: pe de altă parte, cuvintele negative sau limitative, cum ar fi Nu pot”, „niciodată sau „este imposibil”,coboara mai jos vibrația noastră.Acest limbaj poate sabota eforturile noastre de manifestare.
  3. Vizualizarea creației: limbajul intern este,de asemenea,legat de vizualizarea creativă. Când folosim cuvinte vii și detaliate pentru a ne descrie obiectivele, ne activăm imaginația și ne aliniem energia cu ceea ce dorim să co-creăm.
Exemple practice

Imaginați-vă pe cineva care dorește să-și găsească un loc de muncă nou. Dacă această persoană repetă în mod constant Nu găsesc un loc de muncă sau Este dificil”, ea trimite un mesaj negativ subconștientului și manifestă mai mult aceeași situație. În schimb, ați putea spune „Sunt deschis oportunităților sau Mă pregătesc pentru un nou început ”. Această schimbare a limbajului intern poate face toată diferența.

Legea transmiterii gândurilor

Legea transmiterii gândurilor” este o extensie fascinantă a legii atracției, iar Neville Goddard a explorat acest concept în profunzime. Potrivit lui Goddard, gândurile noastre nu numai că atrag experiențe, dar au și puterea de a-i influența pe alții și de a modela realitatea colectivă.

Cum functioneaza?
  1. Conexiune universală:Goddard credea că toți suntem conectați printr-o rețea invizibilă de energie mentală. Gândurile noastre nu sunt izolate; se împletesc cu gândurile altor oameni și cu conștiința universală.
  2. Emisia și recepția:la fel cum un post de radio transmite semnale care pot fi captate de receptori, gândurile noastre sunt emise în câmpul mental colectiv.Alte minți se acordă la aceste vibrații și răspund în consecință.
  3. Influență reciprocă:atunci când mențineți gânduri pozitive și constructive, contribuiți la ridicarea conștiinței colective.De asemenea,atunci când trimiteți dragoste,înțelegere sau intenții binevoitoare, aceste energii reverberează și îi afectează pe alții.
Exemplu practic

Imaginează-ți că ești într-o întâlnire de lucru.Dacă menții gânduri de colaborare,succes și armonie, contribui la un mediu pozitiv.Această energie mentală se răspândește către colegii tăi,influențându-le atitudinile și comportamentele. Pe de altă parte, dacă cineva din cameră este plin de anxietate sau negativitate, acea vibrație este simțită și de toată lumea.

Un alt exemplu:

Imaginează-ți că în echipa ta de lucru există un coleg care este mereu dur cu tine și, în consecință, te plângi mental de el,iar când se apropie de tine, te aștepți să se comporte așa cum nu vrei tu. Făcând acest lucru, îi influențezi inconștient subconștientul să acționeze în acest fel (realitatea ta nu este altceva decât o reflectare a ceea ce se întâmplă în mintea ta). În schimb, începe să vorbești cu tine însuți, lăudându-l. Vorbește despre cât de amabil a fost cu tine și urmărește-l cum spune lucruri sau se comportă așa cum vrei tu. Când faci asta până la punctul în care simți că este real, realitatea ta se va schimba ca rezultat.

Neville Goddard a subliniat importanța asumării responsabilității pentru gândurile și cuvintele noastre. El ne-a invitat să ne trezim la puterea creatoare care locuiește în noi. Alegându-ne în mod conștient vorbirea de sine și îndreptându-ne atenția către ceea ce vrem să manifestăm, ne putem transforma realitatea.https://jessicaguedes.net/

Ține minte:

Cuvintele și gândurile tale interioare sunt ca semințele. Plantați ce este mai bun și culegeți o realitate abundentă și transformatoare.

Daca ti-a fost de folos acest articol despre conversatiile interne si legea atractiei, scrie in comentarii!

Îmi va plăcea să știu!https://www.facebook.com/SimonaIgnaTerapeut

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 4

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Exercițiu pentru autocunoaștere,Afirmații de dimineață,
Exerciții practice
Simona Igna

Exercițiu pentru autocunoaștere

Exercițiu pentru autocunoaștere Jurnalizarea emoțiilor este o practică eficientă de auto-reflecție și conștientizare emoțională. Acest proces implică a scie notițe regulate privind propriile tale emoții,

Citeste articol »

Iubirea autentica

Gelozia este complicata. Contine multe ingrediente. Lasitatea este unul dintre ele, atitudinea egoista este alt element, dorinta de monopolizare – nu e experienta de iubire

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121