Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră – Eveniment

Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră
5
(2)

Tu în ce relație ești cu banii?

Ce înseamnă banii pentru tine? Te-ai gândit vreodată că atitudinea pe care o ai față de bani îți influențează, de fapt, situația financiară?

În realitate, banii sunt un schimb de energie. Atunci când oferi un produs sau un serviciu, primești la schimb bani. La fel, atunci când cumperi un produs sau un serviciu, îl plătești cu bani. Așadar, banii reprezintă un schimb energetic în relația vânzător-cumpărător.

În societatea noastră, însă, am fost învățați să nu iubim banii, ei fiind considerați „ochiul dracului”. Această mentalitate este una greșită, întrucât banii sunt, de fapt, un dar divin.

Cum poți atrage banii în viața ta?

Totul ține de atitudinea pe care o ai față de bani, de mentalitatea ta. Atunci când consideri banii ca fiind un lucru rău, nu poți aștepta ca ei să vină la tine. În schimb, atunci când mentalitatea ta este una diferită, când consideri că banii sunt un lucru bun și îi iubești pentru ceea ce îți pot asigura, banii vor începe să îți fie alături.

O lecție de învățat

Desigur, fiecare dintre noi avem de învățat propria lecție cu privire la bani, abundență și prosperitate. Eu mi-am învățat lecția, iar acum este timpul tău să o înveți pe a ta. În ciuda a ceea ce mulți dintre noi credem, până la un moment-dat, cum că banii nu sunt importanți și că noi îi facem pe ei și nu invers, banii chiar sunt importanți. Este necesar să avem o relație deschisă față de bani, să simțim că merităm și că ni se cuvine să avem și noi bani, așa cum au alții.

Cum poți să înveți ce sunt banii și cum să atragi prosperitatea în viața ta?

Ai ajuns în punctul în care îți dorești să revizuiești atitudinea ta față de bani? Simți că vrei să alungi frica din viața ta și că poți accepta faptul că banii sunt, de fapt, o energie bună?

Te invit la evenimentul „Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră”, unde ai ocazia să înveți cum să schimbi relația ta cu banii și prosperitatea. Vom discuta despre bani, prosperitate și abundență prin legea atracției, vom face exerciții practice și vom încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Evenimentul este susținut de către Simona Igna, terapeut consilier formator cu competențe în reabilitare energetică și informațională, îndrumător și maestru/profesor Reiki, formator, preparator în terapii complementare, facilitator terapeut cu experiență de 28 de ani de practică în informare și ghidare, în activități de consiliere terapeutică și formări individuale și de grup desfășurate în beneficiul persoanelor individuale.

Evenimentul va avea loc la Bianco Milano (Oradea), în data de 12.12.2019, între orele 18-21.

Înscrieri la telefon: 0740781121

Transmisiune live a evenimentului

În plus, evenimentul va fi transmis live într-un grup secret, special creat pentru acesta.

Așadar, doritorii pot achita prețul unui bilet privat și vor primi acces în grupul dedicat transmisiunii live a evenimentului „Banii, prosperitatea și abundența în viața noastră”.

Prețul unui bilet este de 70 lei sau 15 euro. Îi puteți achita în conturile:

RO27BTRLRONCRT0PB7726102 – pentru lei
RO98BTRLEURCRT0PB7726101 – pentru euro

Vă rugăm ca, după achitarea biletului, să ne anunțați într-un mesaj privat pe pagina Simona Igna Terapeut că ați achitat, împreună cu dovada plății. Veți primi apoi acces în grup.

Evenimentul va fi transmis live, iar transmisiunea va fi ulterior disponibilă timp de 24 de ore, astfel încât, dacă nu reușiți să vizionați live și ați achitat biletul, să puteți revedea filmarea.

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: