Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Batalia se da in mintea ta

time-1739629__340

Stiai ca mintea ta poate gasi scuze pentru orice, in mai putin de 2 secunde? Mereu se afla o scuza gata pregatita sa justifice de ce nu am reusit sa facem actiunea propusa.

„Nu am putut pentru ca …”

„Nu am reusit pentru ca …”

„Am intarziat pentru ca …”

Si totul in doar 2 secunde. Tare!

Fie cautam scuze, fie cautam adevarata cauza a nereusitei noastre si astfel ajungem sa gasim solutia. Adevarata cauza se afla mereu in noi. Numai la noi avem de lucrat. Avem impresia ca trebuie sa schimbam ceva sau pe cineva din jurul nostru, cand de fapt toata schimbarea se produce in noi, in mintea noastra.

„Dar nu intelegi, e din cauza partenerului, e din cauza guvernului, e din cauza banilor” – Totul se datoreaza tie. Nu esti de vina pentru ceea ce ti se intampla, dar esti responsabil. Este o mare diferenta intre vinovatie si responsabilitate.

Si atunci ce avem de facut? Trebuie sa incercam sa fim mereu atenti la discutia interioara din mintea noastra. Mintea ta poate scapa de sub control intr-o clipita. Daca ai un gand negativ si ii dai atentie (foarte important – atentia este ceea ce hraneste gandul), acesta va atrage un alt gand de aceeasi natura si in cele din urma se va forma un tren de ganduri negative si te vei trezi dintr-o data ca nu esti intr-o stare prea buna.

Daca continuam sa hranim anumite ganduri, ele vor prinde radacini si vor prelua control asupra noastra. Partea buna este ca acest tren de ganduri poate fi oprit foarte usor. Cele mai simple moduri de a dizolva un gand este pur si simplu sa-l observi sau poate chiar sa-l iubesti. Am invatat asta de la mentorii mei.

Gandul este cea mai puternica forta cunoscuta omului si oricat ai incerca sa te opui unui gand, nu vei reusi. De ce spun ca este cea mai puternica forta? Pentru ca datorita abilitatii de a gandi am ajuns sa cream tot ceea ce vezi in jur. De la roata pana la smartphone-ul pe care il porti in buzunar.

Batalia care se da in mintea ta poate fi castigata foarte usor. Fara efort! Nu te mai bate cu gandurile tale, nu incerca sa le schimbi sau te opui lor. Ci pur si simplu accepta-le si apoi alege un alt gand. Cel mai simplu mod de a accepta gandurile este sa le iubesti. Literlamentele spune „Te iubesc” gandurilor.

Asa ca fii foarte atent la ceea ce se deruleaza in mintea ta pentru ca acele discutii interioare iti vor determina actiunile tale si apoi rezultatele tale.

Ai experimentat vreodata discutia de sine negativa a mintii? Cum te-a facut sa te simti si ce rezultate a produs in viata ta?

Sursa:https://andreiantoniu.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121