Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Simplifica-ti viata,Bucuria - calea Noului Pamant,Oamenii din viețile noastre

Bucuria – calea Noului Pamant

Bucuria – calea Noului Pamant

Bucuria – calea Noului PamantIn vechiul Pamant, totul se realiza prin truda si stres. Calea Noului Pamant este utilizarea creativa a mintii si manifestarea constienta a formei. Suntem facuti in imaginea Dumnezeului  – “chipul si asemanarea”- adica ne putem imagina, putem sa manifestam si sa aducem imaginatia in materializare. Pe Noul Pamant Bucuria va inlocui dorinta ca forta motrice, forta motivationala din spatele actiunilor.

Prin intermediul Bucuriei ne conectam la Forta Universala.

Bucuria nu vine din ceea ce faceti, ci curge din interiorul vostru spre ceea ce faceti.

Va veti bucura de orice activitate in care veti fi pe deplin prezenti –  orice activitate, nu numai aceea care reprezinta atingerea unui scop.

Atunci cand faceti din prezent, nu din trecut sau viitor, punctul focal al vietii voastre, capacitatea voastra de a va bucura de ceea ce faceti – si, prin aceasta, calitatea vietii voastre – creste exponential.

Nu trebuie sa asteptati ca “ceva semnificativ” sa apara in viata voastra pentru a va putea bucura, in sfarsit , de ceea ce faceti. Sindromul “dorintei de a incepe sa traiti” este una dintre cele mai obisnuite “amagiri” ale starii inconstiente. ( Inconstienta este identificarea cu mintea conditionata.)

Este mult mai probabil ca expansiunea si schimbarea pozitiva la nivel exterior vor veni in viata voastra daca va puteti bucura de ceea ce faceti deja, in loc sa asteptati vreo schimbare ca sa va puteti bucura de ceea ce faceti.

Atentie: ceea ce nu suferiti sa faceti, mai bine Nu faceti! Iesiti din acea activitate!

Bucuria – calea Noului Pamant

Bucuria produsa de ceea ce faceti, combinata cu un tel sau o viziune intru indeplinirea careia lucrati, devine Entuziasm. Chiar daca aveti un tel, ceea ce faceti in momentul prezent trebuie sa ramana punctul focal al atentiei voastre, altfel iesiti din armonia cu Scopul Universal.

Ca scop tintiti catre o activitate in care sunteti implicati si prin care sunteti in legatura cu alte fiinte umane si cu intregul; sa va imaginati ca prin ceea ce faceti inspirati nenumarati alti oameni si le imbogatiti vietile. Simtiti cum activitatea respectiva bucura, implineste, aduce profunzime, nu doar vietii voastre, ci si vietii semenilor.  Simtiti cum sunteti un canal prin care curge energia in beneficiul tuturor.

Aceasta inseamna ca telul este deja o realitate interioara in minte si simtire iar entuziasmul este forta care transpune planul mental in dimensiunea fizica.

Traiti in starea de abandon si simtiti Unitatea cu Intregul si Sursa.Sursa: Un Nou Pamant, autor Eckhart Tollehttps://www.humanitysteam.ro/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121