Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Bucuria din inima

twin-flames-2548406__340

Dumnezeu nu poate sa iti dea tot ce iti este destinat, pana tu nu inveti sa ai grija , sa pretuiesti cum se cuvine, si sa folosesti totul asa cum se cuvine , cu iubire si consideratie.

 Cand ai ajuns la intelepciunea de a pretui cum se cuvine tot ce te inconjoara in egala masura, cand judecata nu mai este prezenta inaintea ta si mereu in gandul tau,… cand pacea si impacarea se lasa in inima ta, vei simti cum din ea , incepe sa curga BUCURIA.

 Aceasta bucurie  este o altfel de bucurie. Este o bucurie a Sinelui tau , a sufletului tau. Sufletul tau , este scanteie si parte din Dumnezeu. Bucuria din inima , nu este altceva decat Bucuria Divina . Ea te inconjoara si te face sa te simti total rupt de grijile acestei lumi. Te simti cu mult deasupra oricaror probleme. Simti ca nimeni si nimic nu-ti mai poate sta in fata. Ca nimic nu te poate opri . Simti cum te umpli de iubire si fericire. Simti ca daca ai vrea, chiar ai putea sa si zbori. Este un sentiment cu mult mai presus de simtamantul iubirii pamantene. Nu are egal si este inconfundabil.

Devii ingaduitor , iertator , rabdator , intelegator, gata de a ajuta oricand, oriunde si pe oricine fara vreun interes. Bucuria si fericirea sunt permanenete pe chipul si in inima ta. Te transforma in asa masura, incat ti se modifica grimaza de pe chip facand din el unul luminos si zambitor. Trupul tau se insanatoseste cu fiecare zi si e plin de energie, avand astfel putere sa faci o multime de treburi.  Devii un inger uman fara sa iti dai seama. Devii asa cum doreste insasi Dumnezeu. 

Cand o astfel de  bucurie te cuprinde cu adevarat, viata ta se va schimba radical.. Multumeste si iar multumeste lui Dumnezeu ca te-a luat in brate si te-a primit la sanul sau. Este o stare  inconfundabila. Este un sentiment pe care omul l-a uitat demult.

Pentru a ajunge la acesta stare minunata in care practic , iti dai seama de conectarea ta cu Dumnezeu, este totusi o cale destul de anevoioasa, sau destul de usoara….depinde doar de tine, de dorinta ta , de cat de mult iti doresti si esti dispus sa renunti la tiparele umane stiute.

Traieste cu iubire si intelegere pentru tine si pentru tot ce te inconjoara. Alege sa-ti indrepti atentia catre tot ce iti place si iti doresti, pentru a atrage catre tine acest tip de experiente.

Multumeste si iar multumeste pentru tot ceia ce inveti, pentru ceia ce ai , oricat de putin ar fi , pentru stropul de bine din viata ta si din orice intamplare. Multumeste ingerilor care te calauzesc si fii atent la ceia ce ei iti indica prin tot felul de mijloace. Nu este greu de gasit aceasta carare. Trebuie doar sa iti doresti si sa fii atent la tot ce te inconjoara.

 Incearca sa vezi bunatatea din fiecare fiinta , si sa intelegi rostul fiecarui fir de iarba.

Viata este minunata cand o traiesti la  sanul lui Dumnezeu. Traieste frumos si asteapta cu rabdare pana vei fi pregatit ca Dumnezeu sa iti poata darui din darurile sale.

Fii in pace si lumina

https://zeitelepamantului.blogspot.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Emotiile

A-ti permite sa-ti simti emotiile de vibratie joasa care ies la suprafata nu inseamna sa zaci/te balacesti in ele la nesfarsit, sa-ti plangi de mila,

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121