Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Calități ale unui bărbat și femeie inteligenti emoțional ca cuplu

Calități ale unui bărbat și femeie inteligenti emoțional ca cuplu

7 calități ale unui bărbat emoțional inteligent ca cuplu 😍‼ ️.

1.- Trebuie să înțelegeți că limba dvs. este instrumentul perfect pentru a încuraja, motiva și evidenția virtuțile partenerului.

2.- Trebuie să fii pe deplin conștient că nu ești proprietarul, părintele sau controlorul partenerului tău. Libertatea este un principiu și, de asemenea, o lege, nu un dar.

3.- Știe că egalitatea pe care o cer femeile nu elimină beneficiile de a fi gentleman.

4.- Este matur, responsabil pentru acțiunile sale, nu învinuiește niciodată o altă persoană, situație sau lucru pentru ceea ce face sau a făcut, se îngrijește de el însuși.

5.- Omul emoțional caută să ofere dragoste, este deja fericit, este deja plin și complet, nu merge în jur în căutarea unui partener care să joace rolul de mamă sau salvator.

6.- Nu se teme să-și exprime emoțiile, poate spune cu ușurință „Te iubesc”, „Sunt trist”, este recunoscător și știe că rolul său nu este acela de a-și corecta sau judeca partenerul.

7.- Fără îndoială este un mare furnizor, nu numai de dragoste sau emoții, ci și de a da în ceea ce privește partea fizică, intelectuală, de dezvoltare și economică, omul emoțional inteligent se bucură de plăcerile pe care le dă dăruirea din abundență, datorită efortului său , obiceiuri și succes.

Omul inteligent emoțional, fiecare zi devine o realitate și o necesitate pentru cuplurile din secolul XXI.

Calități ale unui bărbat și femeie
Calități ale unui bărbat și femeie

7 calități ale unei femei inteligente emoțional ca cuplu.

1.- Știe că fericirea ei depinde de ea, recunoaste că partenerul său este un personaj important în viața ei, dar nu persoana responsabilă de fericirea sau nefericirea ei.

2.- Este în deplin conștiință, sigura că partea ei emoțională și intelectuală sunt mai importante decât frumusețea ei exterioară.

3.- Este independenta din punct de vedere financiar de partenerul său, depășește teama de capcana patriarhatului financiar.

4.- Știe că a rămâne într-o relație este din propria voință, nu există un lanț care să o oblige să suporte o relație toxică.

5.- Ea proiectează o strategie de viață independentă, cu propriile realizări, învățături, experiențe, prietenii, responsabilități și creștere, nu merge după un bărbat de succes, își caută propriul succes.

6.- Se îndepărtează de discuțiile prostești și fără sens, se confruntă doar cu situatiile care necesită soluție.

7.- Este, de asemenea, responsabilă pentru plăcerea sa sexuală, este clară despre dorințele și nevoile ei. Își depășește tabuul pe corp și devine un ghid în dormitor.Misteri1963

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Lună Nouă iunie 2022,Manifestarea vietii pe care o doresti,OBICEIURI ZILNICE,Fiți atent la lucrurile simple,practice
Afirmaţii
Simona Igna

OBICEIURI ZILNICE

OBICEIURI ZILNICE OBICEIURI ZILNICE CARE TE FAC FERICITA. PE CE SA PUI ACCENT SI LA CE SA RENUNTI! Putem alege oricând să percepem lucrurile diferit.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121