Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Cand detesti pe cineva este ca si cum l-ati iubi !

silhouette-165527_960_720

´´Cand detesti pe cineva este ca si cum l-ati iubi; deja aveti o legatura cu el. Ura este la fel de puternica precum dragostea. Daca doriti sa va eliberati de cineva, sa nu-l mai vedeti niciodata, nu-l detestati, fiti indiferenti. Daca-l urati, va legati de el cu lanturi pe care nimic nu le va putea desface; veti fi tot timpul cu el si veti avea de-a face cu el timp de ani si ani. Ura este o forta care va leaga de persoana pe care o urati. Este la fel ca in dragoste, dar bineinteles legatura este diferita. Dragostea va va aduce unele lucruri si ura altele, dar la fel de sigur si puternica ca si dragostea.

Ca sa va puteti apara de inamicii vostri, iubiti-i. Daca-i detestati, ii dispretuiti, aura voastra s-a rupt si prin aceste sparturi se stabileste o comunicare cu tot ce este negativ, daunator in ei si astfel primiti rautatile lor, ura lor, care odata intrata in voi, incepe sa va distruga . Din aceasta cauza, Iisus a spus “ Iubiti-va dusmanii “. Iisus cunostea aceste legi, stia ca atunci cand uram pe cineva, devenim vulnerabili. Pentru a ne apara trebuie sa intram in inatacabila fortareata a iubirii. Sa ne iubim dusmanii este unul din lucrurile cel mai greu de realizat, dar este singura cale de a ne apara de ei.´´

´´Tocmai fiindca raul n-a fost inteles niciodata se lupta contra lui; raul trebuie absorbit, utilizat ca un material pentru lucru. In chimie nu se arunca nici o otrava, totul se utilizeaza. Nici natura nu arunca nimic, ea preia murdariile, gunoaiele, le foloseste ca materii prime si cu acestea face sa creasca florile si fructele. Oamenii care n-au inteles inca acest mare adevar implora :” Doamne Dumnezeule, desfiinteaza raul ! ” Dar Dumnezeu se scarpina in cap, suride si spune: Bietii de ei! Cind vor intelege ca raul este necesar, se vor opri sa ma implore…” . Dar pana atunci, ce de rugaciuni! Trebuie sa ne rugam, bineinteles, dar iata ce ar trebui sa cerem: “Doamne Dumnezeule, dezvaluie-mi cum ai creat lumea si cum proiectezi tu lucrurile pentru a putea, ca Tine, sa fiu deasupra raului, ca el sa nu ma mai atinga, dar sa fiu capabil sa ma servesc de el pentru a realiza lucruri mari”. Numai gandind astfel vom vedea ca nu este nimic rau in natura. Deci in loc sa incerce sa se debaraseze definitiv de fortele negative care il tulbura, discipolul trebuie sa invete sa le utilizeze pentru a deveni foarte puternic. Chiar si morala si religia gresesc atunci cand sfatuiesc de a smulge, de a extirpa raul, pentru ca raul contine puteri formidabile fara de care omul ar slabi.”

Omraam Mikhael Aivanhov

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121