Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative

Cauza disfunctiilor

Cauza disfunctiilor

“Din procesul numit „BOALĂ”
– Știi că bolile apar atunci când sistemul imunitar este redus.
Apărările corpului scad în funcție de vibrația ta. Un frig simplu este condensarea energiilor dense.
Un aport excesiv de alimente scade nivelul undei vibraționale. Mâncarea este o plăcere, dar abuzul ei, pe lângă faptul că dăunează corpului tău, dăunează și sufletului tău.
Mâncarea în a treia, a patra și a cincea dimensiune este necesară, deși pe măsură ce urcați ar trebui să devină mai cumpătată și mai ușoară. Dar acest proces de modificare a dietei tale trebuie să curgă în mod natural în tine, trebuie să o faci cu disciplină, dar fără a pierde flexibilitatea, fără a te pedepsi, forțându-te la o dietă care nu te face fericit.
NICI NU POATE ȘI NICI TREBUIE SĂ VĂ IMPUNEȚI CE RESPINGE NATURA PROFUNDĂ.
Totul ar trebui să curgă spontan, pas cu pas, încetul cu încetul.
Cancerul provine dintr-un sentiment dens încorporat în suflet. Ura, resentimentul sau invidia mănâncă corpul din interior. O suferință foarte mare, dificil de învins și ea, deoarece suferința este depășită prin înțelegerea LUMINII ADEVĂRULUI. Prin înțelegerea mecanismelor cosmice.
– Dacă rinichii vă dau probleme, trebuie să vă analizați cele mai profunde temeri. Odată ce vei putea să le înfrunți și să le învingi, vei putea hrăni acele organe ale energiei vieții.
Alergiile de orice fel sunt manifestarea refuzului tău de a accepta că energia cosmică magnetică crește în tine, este frica de adevăr.
Anemiile sunt lipsa bucuriei, fericirii, frica de viață, subestimarea de sine.
Tulburările alimentare de orice ordin sunt frica. Ura de sine duce la lipsa poftei de mâncare, nevoia de protecție și afecțiune, la lacomie.
– Dacă inima ta nu este bine verifică-ți sentimentele, este lipsa ta de bucurie sau sensibilitate să obții ceva în lumea densității.
Bolile osoase, sunt consecința lipsei de flexibilitate în viață pentru tine și pentru cei pe care îi iubești. Universul nu este alb-negru, este plin de nuanțe și căile sunt infinite.
Diabetul este o formă de nostalgie pentru visele din trecut pe care nu le-ai putut îndeplini. Neajutorarea de a nu avea control asupra vieții tale te cufundă în tristețe și lipsă de dulceață. Armura care nu te lasă să suferi nici nu te lasă să simți.
Cauza disfunctiilor
Bolile cu transmitere sexuală sunt rezultatul unor secole de predare proastă, creând sentimente de vinovăție prin faptul că trăiesc sexualitatea așa cum a stabilit-o societatea. Ideea păcatului în tot ceea ce ține de zonele genitale.
Epilepsia este consecința unei stări de paranoia, în care te simți persecutat, îți respingi viața și generezi o bătălie între rațiune și emoție.
Sterilitatea este frica de procesul vieții, de a nu avea capacitatea necesară de a fi buni părinți.
– Totul se naște din temerile tale, din vina insuflată, din faptul că nu te simți capabil să depășești adversitățile și te ascunzi în spatele eșecurilor organice, să te simți protejat, să nu ceri de la tine și să nu ceri mai mult din lume. Fiecare proces de boală se supune densității vibrației Ființei voastre.
-Includem printre FIINȚE nu numai animale, ci și plante și orice formă de viață, oricât de mică ar părea. O inteligență mai mare fără înțelepciune frici mai mari și mai multe boli. Cu cât este mai mare înțelepciunea, cu atât este mai mare vibrația, cu atât este mai mare libertatea și cu atât mai multă sănătate.
– Există alte universuri, alte vibrații. Fiecare unitate are o existență multiplă. Puteți căuta ușile pentru a merge în lumi superioare sau a coborî la dimensiuni mai dense.
Cauza disfunctiilor
– Numărul 10. Este numărul energiei pe care omul îl numește Dumnezeu, cel de la început și sfârșit, TOTUL și NIMIC în același timp, deoarece unul este începutul și zero este cercul care se închide sfârșit care se alătură începutului. Cele nouă etape ale scării ascendente și ale fântânii alcătuiesc cele zece niveluri.
– Esența ta este divină, nu ești creația unui zeu străin, ci proiecția manifestărilor sale infinite, ești TOT și NIMIC în același timp, dacă ai darul de a genera viață cu corpul tău, de a crea vise și idei cu gândurile și sentimentele tale, aceasta este dovada stării tale ca reflectare completă a zeității.
– Doar atunci când ajungi la adevărata înțelegere și integrare conștientă și inconștientă a divinității tale prin cunoaștere, etică universală, anularea ego-ului și iubirea necondiționată, îți recâștigi înțelepciunea puterii, îți amintești originea și ești pregătit pentru ea Manevrarea corectă, dar atunci când înțelegeți că puterea în sine nu este ceea ce este important, ci utilizarea cosmică pe care o aveți, unde mândria sau superioritatea nu se potrivesc.
– UNUL- este un corp (multi-universuri și multi-dimensiuni), fiecare organ (o galaxie), fiecare țesut (un sistem solar), fiecare celulă (o planetă) și fiecare dintre unități este o particulă a acelei celule , în cine este codul complet al totalitatii. “

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Lună Nouă iunie 2022,Manifestarea vietii pe care o doresti,OBICEIURI ZILNICE,Fiți atent la lucrurile simple,practice
Afirmaţii
Simona Igna

OBICEIURI ZILNICE

OBICEIURI ZILNICE OBICEIURI ZILNICE CARE TE FAC FERICITA. PE CE SA PUI ACCENT SI LA CE SA RENUNTI! Putem alege oricând să percepem lucrurile diferit.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121