Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cauza suferințelor

banner-2056314__340În conformitate cu multe studii medicale , oamenii spirituali au o rată metabolica mai scăzută și un ritm cardiac mai mic , ceea ce înseamnă că sunt mai puțin predispuse la dobândirea unor tulburări de sănătate.

Meditația este un stil de viață în rândul persoanelor spirituale , ele sunt , de asemenea, mai puțin predispuse la a avea hipertensiune arteriala , dureri de cap ,sau alte afecțiuni.

Observăm că persoanele care aleg calea spirituală nu sunt capabile de emoții negative.

Emoțiile negative cresc aciditatea organismului,aducându-l în stare de boală.

Afecțiunea de natură psihosomatică la care dacă nu îi descoperim cauza ,nu putem să-i anihilăm efectul, se va transforma în boală.

Identificarea cauzelor unor suferințe este singura metodă prin care putem trece în stare de vindecare.

După fiecare semn care precede o afecțiune psihosomatică,observăm că există o perioadă de timp până se transformă în boală. Acel termen este dat de universul în care trăim ca să ne rezolvăm problema ,să înțelegem și să facem ceva schimbând modul de viață și atitudinea noastră față de noi înșine.

Știind răspunsul la ce te frământă ,înțelegi ce îți provoacă suferința și implicit mai stabil emoțional ,lucru care conduce în cele din urmă la armonizarea cu cei din jurul tău, cu locul de muncă, în relația cu cei din familie , în relația cu natura , vei descoperi iertarea ,vei învăța să ierți și vei învăța să te iubesti pe tine însuți și pe cei care sunt în jurul tău.

Până nu descoperi cauza din care nu poți să ierți ,nu vei putea iubi.

Iubire fără iertare nu există. Iar iertarea nu e atributul minții ,este o capacitate a sufletului.

Unii oameni duc suferința emoțională de-a lungul timpului și cred să suferința e o stare de normalitate. Orice se vindecă dacă vindeci sufletul.

https://hranasufleteasca.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121