Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ritual Echinocțiu: Transformare și Abundență,Pasi pentru o gandire pozitiva,Afirmatii Pozitive pentru a Atinge Obiectivele,3 pași simpli,SIMPTOME DE ACTIVARE A ADN-ULUI,Parcurge-ți cea mai înaltă cale,Calea iubirii – cei 11 pasi,Spiritualitatea este cel mai practic lucru,Luna Nouă Capricorn 2022,Cauze principale ale bolii spirituale,Drumuri spre fericire I,Procesul de ascensionare,Semnele procesului de transformare spirituala ,Ce sunt simbolurile energiei pozitive?,A APRECIA MOMENTUL PREZENT.SIMPTOMELE ASCENSIUNII ,Toți avem aceeași misiune, Este timpul să-ți schimbi viața, Tehnici pentru ridicarea vibratiei, Viitorul fără acțiuni zilnice este nul ., Urmeaza acesti 6 pasi simpli, CUM SA ITI PASTREZI PRIORITATILE

Cauze principale ale bolii spirituale

Cauze principale ale bolii spirituale

Cu toții trebuie să fim mai conștienți de sănătatea noastră spirituală dacă dorim să rămânem sănătoși fizic.
Șamanii nu sunt vrăjitori, în schimb, sunt bărbați și femei care au ajuns la o conștiință superioară și care s-au născut cu trăsături de vindecare. Ei sunt capabili să perceapă lucrurile în moduri care pot părea altcineva celor din jur. Șamanii știu foarte bine că medicina corpului nu va face nici un bine spiritului.
Sunt mai mult decât conștienți că spiritul are nevoie de un medicament special. Pe măsură ce trecem prin planul fizic, este inevitabil să ne îmbolnăvim.
Mai jos veți găsi o listă cu cele 5 cauze principale ale bolilor spirituale conform șamanismului. Boala spirituală se poate prezenta ca o boală fizică în funcție de profunzime.

1. Frica
Dacă cineva se plimbă în jur, trece prin mișcările vieții cu sentimentul fricii de a-și mânca propria ființă, va deveni vulnerabil la boli. Anxietatea provoacă boli în organism. Frica produce de fapt a doua noastră cauză, dizarmonia.

2. Dizarmonia
Prin asta trecem când viața își pierde brusc sensul. Am constatat că se întâmplă cel mai adesea când pierdem pe cineva sau ceva important pentru noi. Vedeți, o stare de dizarmonie va face ca puterea voastră personală să scadă.

3. Neglijare
Dacă ești neglijat sau neglijat de tine, nu primești ceea ce ai nevoie în viață. Acest lucru va determina corpul dumneavoastră să trimită semne de avertizare care, dacă ignorați, vă vor face să vă îmbolnăviți. Când trebuie să fii hrănit, găsește o cale.

4. Pierderea sufletului
Da, am spus pierderea sufletului. Acesta este unul dintre cele mai grave lucruri cu care s-ar putea să aveți vreodată de-a face. Așa se întâmplă atunci când pierzi complet voința de a trăi. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive, dar este întotdeauna o experiență îngrozitoare. Dacă credeți că vă confruntați cu pierderea sufletului, vă recomandăm să căutați următoarele semne:

Senzație de incomplet
Neputând aminti lucrurile
Apatie
Lipsa inițiativei
Lipsa bucuriei
Depărtarea emoțională
Tendințe sinucigașe
Negativitate cronică
Incapacitatea de a lua decizii

5.Disperare
Depresia cronică
Când recunoașteți ceea ce treceți ca o pierdere sufletească, va trebui să faceți cât mai mulți pași posibil pentru a vă salva. Va fi nevoie de recuperarea sufletului. Amintiți-vă că sunteți important și că viața voastră merită trăită.

Boala spirituală poate fi corectată, vă puteți îmbunătăți.https://randuripentrutine.eu/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Alegeri

Cu toții avem momente de frustrare și de regret. Momentul în care simțim că viața a trecut pe lângă noi sau dorim să atingem butonul

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121