Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Eliberarea Emoțiilor: Transformă Suferința în Bucurie!,Gândurile Succesul și Abundența,Punct și de la capăt.,Astrologie decembrie 2021,Efectele psihologice ale culorilor,Transformarea rănilor ancestrale,MAGIA CULORILOR ,Dacă viața te aruncă la pământ,Răbdarea succesul bunatatea bunavointa,Idei pentru a fi fericit,MANTRELE ANULUI 2021 PENTRU IUBIRE., Iubirea este un bun remediu !, Angajeaza-te sa traiesti o viata buna, Tot Universul se afla in tine., Cauzele Spirituale Ale Bolilor, REZOLUȚII ÎN IUBIRE, Constientizarea ranilor interioare, AFIRMAȚII POZITIVE care îți exaltă sufletul,Săgetător Luna Nouă decembrie 2023,

Categorie:

CE AR TREBUI SÃ ŞTII ATUNCI CÂND SARI LINII TEMPORALE

“Faptul de a sări linii temporale se referă la mutarea conștiinței de la o serie de posibilități la alta. Dacă te afli într-o linie temporală și nu ești mulțumit de modul în care se petrec lucrurile, atunci te poți muta în alta, în care visele tale își pot găsi împlinirea. Asta se datorează faptului că viața se folosește de toate posibilitățile. Pur și simplu, are loc fiecare versiune a unui eveniment. Opțiunea pe care nu ai ales-o în această linie de timp se petrece în alta. Ființa eternă, fără formă și limite care este sufletul nu cunoaște limite pământene. Sinele spiritual este foarte priceput în arta multilocației. Asta înseamnă că exiști simultan în multiple linii de timp.
Pentru partea liniară a creierului, această informație poate fi copleșitoare. Însă sufletul există în afara timpului și spațiului. Conștiința extinsă poate vedea toate posibilitățile din toate direcțiile timpului.
Care este scopul acestui lucru?
Sufletul etern are nevoie de lucruri noi, împreună cu oportunitățile de a învăța și de a crea. Natura restrictivă a liniilor de timp liniare prezintă o minunată încercare. Adevărul este că timpul este artificial. Toate lucrurile se întâmplă simultan. În dimensiunea a 3-a, noi alegem să le experimentăm într-o manieră secvențială, liniară. Este ca și cum am umbla printr-un labirint legați la ochi.
Pe măsură ce experiența noastră în dimensiunea a 3-a se diminuează, conștiința noastră se trezește la existența unor creații paralele, simultane. Oamenii care umblă legați la ochi prin labirintul vieții vor putea să vadă în curând. Acest lucru ne va ajuta să rezolvăm puzzle-ul mai repede și să avansăm în alte dimensiuni ale Creației. Parte din Procesul nostru de TREZIRE este să ne Reamintim cum să accesăm linii de timp paralele.
✨Exemple de moduri în care se sar liniile temporale
Astfel de exemple pot fi văzute în relațiile interpersonale, cât și în lume. Ați experimentat vreodată o ceartă sau o neînțelegere cu cineva, doar pentru ca totul să se schimbe în favoarea voastră în mijlocul conversației? Este posibil să fi schimbat linia de timp pentru a ajunge la o înțelegere. Ți se întâmplă ca uneori versiunea ta asupra unor evenimente trecute să difere, uneori complet, de cea a prietenilor sau a partenerului? De multe ori punem aceste descrepanțe pe seama memoriei slabe, însă există posibilitatea să îți amintești evenimente dintr-o altă linie temporală.
Ne mutăm pe o altă linie temporală și în masă, datorită Conștiinței Colective. Priviți doar la evenimente prezise care nu au mai avut loc. Atunci când suntem pasionați în legătură cu o schimbare pe care vrem să o facem, în bine sau în rău, trecem într-o line temporală paralelă. Cu cât dorința de schimbare este mai mare, cu atât mai mare este și saltul.
Avantajele practicii spirituale sunt evidente.
✨Manifestarea simplificată
Dacă ești ca majoritatea oamenilor, probabil că ai avut dificutăți în a stăpâni arta manifestării. Acum, în loc să îți creezi scopul de la zero, te poți alinia cu o linie temporală în care scopul tău este pe deplin manifestat. Acest fapt necesită mult mai puțin timp, efort și energie. Odată cu subțierea vălului, începem să reîncorporăm multe dintre abilitățile noastre uitate.
Acesta nu este un lucru nou!
Știi că de fapt, în tot acest timp, ai sărit linii temporale? Singura diferență este că începem să fim din ce în ce mai conștienți de adevăr. Singurul lucru pe care trebuie să îl înveți este cum să sari linii temporale atunci când îți dorești.
✨Cum să sari linii temporale în mod conștient
Mai întâi, asumă-ți Puterea. Trebuie să ceri înapoi această abilitate, recunoscând că într-adevăr este posibilă.
Următorul pas este să-ți dai seama că totul este făcut din energie. Acea energie are o anumită vibrație. Gândurile, sentimetele, cuvintele, acțiunile și ceea ce creezi trebuie să se potrivească în frecvență cu dorința ta. Fiecare parte din tine trebuie să fie concentrată pe intenția ta.
De îndată ce vibrația ți se schimbă, te vei muta pe o altă linie temporală în mod automat.
Dacă îți place ceea ce experimentezi în noua linie temporală, menține-ți vibrația, continuând să simți emoțiile care te-au aliniat cu dorința ta.
Pentru a schimba linia temporală, schimbă-ți gândurile, cuvintele, sentimentele și acțiunile pentru a te alinia noului scop.
Probabil că vei avea nevoie de mai multe încercări pentru a reuși, dar odată ce ai experimentat succesul, vei fi motivat să încerci din nou. La final, această practică va deveni o a doua natură.
✨Sărituri fericite!”
Sursă: http://howtoexitthematrix.com/…/what-you-should-know-when-…/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Eroul din noi !

Ceea ce îl caracterizează pe un erou nu este forța lui fizică, ci voința. Fiecare din noi admirăm în personajele eroice încrederea lor și perseverența. Când

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121