Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie: ,

Ce este tratamentul cu Energie Universală şi cum vindecă el bolile?

hug-3110806__340

Câmpul de Energie Universală este răspândit în întregul Univers şi înconjoară corpul omenesc,interacţionează cu corpul, care este şi el un câmp oscilant – câmpul individual. Totul este un singur mare câmp şi toate sunt interconectate. Interacţiunea dintre Câmpul de Energie Universală şi câmpul individual (persoana) rezultă într-un schimb de energie între cele două câmpuri – energia fiind transferată de la Câmpul de Energie Universală la persoană, aceasta din cauză că cel dintâi are oscilaţii mai înalte şi o energie mai înaltă, în timp ce câmpul persoanei are oscilaţii şi energii mai joase. Când oscilaţiile înalte ale Câmpului de Energie Universală interacţionează cu oscilaţiile joase ale câmpului persoanei, el ajută la creşterea oscilaţiilor persoanei – ceea ce este echivalent cu un transfer de energie. Acest transfer de energie este utilizat ca o parte fundamentală a energiei vitale necesară pentru viaţa şi sănătatea persoanei. În condiţii normale (când hrana şi aerul primite de corp sunt acceptabile) Energia Universală, care în mod natural şi spontan provine din Câmpul de Energie Universală, menţine corpul sănătos. Atunci când corpul este supus stresului, tensiunea internă poate reduce energia vitală a anumitor sisteme ale sale, la un nivel inferior pragului critic şi boala poate afecta aceste sisteme, în ciuda transferului neîntrerupt de Energie Universală ce străbate corpul. De observat este faptul că acest flux de energie este prezent fără nici un fel de intervenţie conştientă. În cazul în care tensiunea nu poate fi îndepărtată prin diverse metode tradiţionale (ceea ce se întâmplă în mod uzual), o cale eficientă de a îndepărta tensiunea este creşterea fluxului de energie din Câmpul de Energie Universală, către corp, prin intervenţie conştientă. Numai când acest lucru este realizat, energia vitală a sistemului corpului poate fi adusă înapoi la nivelul dorit, vibraţiile corpului vor creşte, revenind la normal, ceea ce va contrabalansa tensiunea. Vibraţiile înseamnă mobilitate în timp ce tensiunea înseamnă imobilitate şi mobilitatea va trata întotdeauna imobilitatea, îndepărtându-se tensiunea şi dând posibilitatea pacientului să elimine stresul.  

Dacă pacientul păstrează în sine emoţiile negative, este foarte posibil ca tensiunea să revină. Este foarte important să scăpăm de emoţiile negative, ce sunt condiţionate de tensiune. Acest lucru este cel mai bine realizat dacă avem o bază spirituală adecvată, ce ne va aduce pacea şi acceptarea şi o mai mică implicare emoţională. Valul puternic al Energiei Universale, la fel de bine ca şi energia vitală ce va fi disponibilă pentru îndepărtarea tensiunilor, va da un surplus de energie corpului, pentru a îmbunătăţi imunitatea, precum şi refacerea celulelor şi sistemului şi ca urmare boala (simptome asociate cu tensiunea) va dispare. Chestiunea care rămâne este cum să creştem fluxul de Energie Universală de la Câmpul de Energie Universală către corp, la un nivel mai mare decât fluxul normal. În acest punct, rolul conştiinţe – ca un mecanism foarte important – iese la iveală. Să definim mai întâi conştiinţa. Conştiinţa individuală este facultatea minţii,produsă de către creier, ce permite perceperea stărilor interioare (gânduri, sentimente, senzaţii etc.) şi a stărilor exterioare (impulsuri provenind din mediu, aşa cum sunt ele percepute de cele cinci simţuri).Conştiinţa creează intenţii,atenţie (focalizare) şi efecte aparente.

Universul într-o stare „de nediferenţiere”

Fără Conştiinţă, Universul este într-o stare „de nediferenţiere”, ce se aplică de asemenea şi energiei – Energia Universală – pe care o conţine. Energia curge fără a avea o direcţie preferenţială şi are aceeaşi intensitate în toate direcţiile. Totuşi, Conştiinţa (mintea) poate face ca această energie să curgă într-o direcţie precisă, mai mult decât în alte direcţii, ea realizează aceasta în mod intenţionat, prin concentrarea atenţiei – energia merge acolo unde merge atenţia. Când aceasta se întâmplă, Energia Universală va curge către locul indicat, cu o densitate a energiei mai mare decât înainte, ceea ce înseamnă vibraţii amplificate,aplicate în locul dorit. Pe scurt: când un pacient sau un terapeut se concentrează în mod voit către punctul de contact dintre persoana şi Câmpul de Energie Universală, atunci se intensifică fluxul de Energie Universală dintre Câmpul de Energie Universală şi acea parte a corpului, asupra căreia conştiinţa s-a focalizat înainte, va creşte energia vitală a acelei părţi a corpului, îndepărtându-se astfel tensiunea şi boala asociată.

Transferul de energie

Transferul de energie se realizează cel mai bine atunci când persoana care lucrează (terapeutul sau persoana în cauză) simte sau vizualizează imagini ale fluxului intens de Energie Universală, către locul ce necesită energie. O astfel de concentrare asupra Energiei Universale creează nivele ridicate ale fluxului de energie, în beneficiul pacientului, care nu ar fi fost altfel posibile înaintea intervenţiei conştiente – exceptând practicile de autoconştientizare (cum ar fi anumite tehnici de respiraţie). Intensitatea fluxului de energie poate fi asimilată metaforic cu o furtună. În condiţii meteo normale, curenţii de aer întâlnesc pământul cu o viteză, o forţă şi o intensitate redusă, dar în anumite condiţii, cum ar fi în timpul unei furtuni, o fac având o viteză, o forţă şi o intensitate uriaşă.

Bedri Cetin    https://detoatepentrutotisimaimult.blog

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121