Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ce înseamnă vindecarea intuitivă a copilului interior, Ce înseamnă vindecarea intuitivă a copilului interior

Categorie:

Ce înseamnă vindecarea intuitivă a copilului interior

Ce înseamnă vindecarea intuitivă a copilului interior? Vindecarea intuitivă este un proces care, pentru a fi pe deplin eficient, e nevoie  să aibă loc pe toate palierele: pornind de la vindecarea copilului interior, a rănilor la nivel psihic, mental și emoțional, ajungând la vindecarea traumelor și a programelor transgeneraționale care ne afectează la nivel inconștient și incluzând vindecarea traumelor la nivel karmic, al vieților trecute, la nivel de suflet și ADN.

Pentru că sufletele avansate sunt suflete care au avut multe reîncarnări și au multe programe la nivel de suflet, vindecarea este nevoie să aibă loc la nivel multidimensional, pe toate straturile menționate mai sus.

Și pentru că suntem cablați la conștiința colectivă mai mult decât sufletele tinere, pentru că am venit să transformăm multe programe care au avut impact asupra omenirii de secole, e nevoie să ne adresăm și acestor programe colective.

Ca suflete avansate, nu ne putem mulțumi cu mai puțin de atât în procesul nostru de vindecare. Toate aceste niveluri sunt conectate unele cu altele și orice vindecăm pe un anumit nivel ne oferă accesul la urmatorul nivel și așa mai departe.

Orice formă de vindecare care se adresează doar unora din aceste paliere ne poate ajuta și propulsa la nivelul următor al vindecării însă în același timp, pentru o vindecare profundă a sufletelor avansate, e nevoie să includem vindecarea tuturor acestor aspecte.

Despre vindecarea multidimensională intuitivă

Pentru o vindecare autentică a sufletelor avansate, e nevoie să lucrăm pe două paliere: scoaterea la suprafață a întunericului pentru a permite apoi Luminii să ne infuzeze structurile și pentru a o primi de la nivelul cel mai pur de conectare cu Sufletul nostru.

Dacă aducem Lumina fără să ne scoatem la suprafață rănile și întunericul, acesta este by-pass spiritual. Dacă ne concentrăm doar pe răni, le putem recircula ani de zile și putem rămâne în aceleași povești și în același stadiu de evoluție pentru foarte mult timp.

Sufletele avansate au o capacitate de vindecare și de evoluție personală foarte mare. Dacă lucrează în ambele direcții, vindecând rănile și întunericul și învățând să acceseze lumina, pot să se deschidă spre procese de evoluție foarte importante pentru sufletul lor.

E nevoie să lucrăm și în structurile de bază ale personalității, dar și la nivel spiritual, cu energii înalte. Primul mod de lucru fără cel de-al doilea e limitat, iar cel de-al doilea fără primul ne poate duce în zone spirituale nesustenibile în viața concretă și nu în ultimul rând, neautentice.https://www.damaideparte.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Afirmații pozitive de spus în oglindă,Oglinzile Eseniene,Oglinzile eseniene
Exerciții practice
Simona Igna

Oglinzile eseniene

Oglinzile eseniene Oglinda 1: Ceea ce vezi in exteriorul tau este o reflectie fidela a ceea ce esti tu in acel moment.(Tine minte ca oglinzile

Citeste articol »

Empatia

Motive Pentru Care Empatia Voastră Este Atât De Senzitivă În Timpul Trezirii Trezirea spirituală uneori poate fi dureroasă. Cea mai mare durere se naşte din simţirea

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121