Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative

Categorie:

Ce ne împiedică să facem schimbările dorite?

Ce ne împiedică să facem schimbările dorite?

Ce ne împiedică să facem schimbările dorite?Puterea de a ne schimba viața este în mâinile noastre, iar ceea ce ne împiedică de cele mai multe ori să facem schimbările dorite sunt temerile noastre și vocile acelea care ne spun că „nu putem” sau „nu vom reuși”. Voci care au fost ale părinților noștri, ale profesorilor noștri sau ale persoanelor care ne-au influențat dezvoltarea și pe care le-am introiectat și am ajuns să le dăm crezare.

De exemplu, o credință inconștientă de tipul „nu merit” sau „nu pot” ne poate determina să ne autosabotăm când suntem pe punctul de a finaliza un obiectiv pe care ni l-am dorit ori să amânăm la nesfârșit începerea unui proiect la care visăm de mult timp.

Ce ne împiedică să facem schimbările dorite?

Un alt obstacol în calea schimbărilor pe care dorim să le realizăm este teama de necunoscut, teamă care provine în mare măsură dintr-o lipsă de încredere în sine. Însă teama este de cele mai multe ori o iluzie, pentru că ne temem doar de „monștrii” din mintea noastră – ne imaginăm fel și fel de senarii negative sau catastrofale, ne închipuim eșecuri sau că „ne vom face de râs” și prea puțin ne gândim și la lucrurile frumoase sau la partea plină a paharului; la gura de aer proaspăt pe care o poate aduce o schimbare sau la felul în care acea schimbare ne poate ajuta să evoluăm și să ne îmbogățim perspectivele.

De asemenea, se poate întâmpla ca, pornind deja pe drumul schimbării, să ne oprim și să ne întoarcem la vechile obiceiuri în momentul în care „dăm de greu”, adică atunci când disconfortul creat de noile schimbări este mai mare decât toleranța noastră la frustrare, când începem să ne simțim obosiți și ne întrebăm dacă mai are rost să continuăm. Exact în acele momente este cel mai important să continuăm și, chiar daca avem și clipe de cădere, să ne redresăm și să mergem înainte.

Soluții

Aceste obstacole sau dificultăți pe care le resimțim variază de la persoană la persoană, astfel încât ar fi de dorit să ne dăm seama care sunt adevăratele motive în cazul nostru și, de îndată ce începem să le conștientizam, să ne focalizam pe soluții, pe maniere prin care le putem depăși, asumându-ne în același timp și faptul că va fi un proces în continuă desfășurare, cu reușite și „căderi” deopotrivă, deoarece evoluția personala nu se întâmplă peste noapte, ci pas cu pas, cu perseverență și focalizare pe ceea ce ne propunem să schimbăm.

Dacă te afli într-o stare de incertitudine, dacă oscilezi între zona de confort și dorința de schimbare sau dacă pur și simplu continui să amâni luarea unei decizii și trecerea la acțiune, amintește-ți că în interiorul tău există resurse nebănuite, acele resurse care te-au ajutat și înainte să treci cu bine peste provocările vieții și să te adaptezi noului. Începe să faci lucruri care să-ți dea o stare de bine, care să te facă să fii mândru de tine, să te ajute să dobândești mai multă încredere în tine.

Spune-ți ție că poți reuși tot ceea ce-ți propui, începe cu chestiuni mărunte, însă fii perseverent. Nu te judeca pentru alegerile trecutului, în schimb dă-ți voie să visezi felul în care ți-ai dori să arate viața ta de acum înainte și propune-ți să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți îndeplini scopurile.

Eu am încrederetu poți face acele schimbări pe care ți le dorești, în ritmul tău propriu, fie că este vorba de schimbări în planul relațiilor interpersonale, în planul carierei sau schimbări legate de propria persoană, însă este necesar să crezi și tu acest lucru.https://www.ursula-sandner.com/

 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Oprirea gandurilor

Gandurile specifice anxietatii anticipatorii sunt deosebit de persistente, detasate parca de situatia insasi, si se caracterizeaza printr-o creativitate deosebita, desigur in sens negativ, ele fiind

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121