Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ce sunt empaticii si ce inseamna sa ai daruri empatice?

rose-140446_960_720Ce este un empatic? Si ce inseamna sa fii o fiinta empatica? O fiinta care are darul empatiei are capacitatea de a simti energia pur si simplu. Pe planeta noastra totul este alcatuit din cantitati imense de energie, nu exista nimic in lumea noastra care este fara energie.

Noi toti suntem energie, animalele si natura sunt energie, gandurile pe care le gandim sunt toate energii, miscarile pe care le facem sunt toate energii, haosul/razboiul toate sunt energii. Pot sta aici si sa scriu o lista cu tot ceea ce detine/transporta energie dar atunci ar fi fara sfarsit, pentru ca totul aici este de fapt energie.

A fi un empatic si avand darul de a simti energia, de a detecta energia, de a fi literalmente energie este un dar extraordinar, dar nu inseamna ca este un dar usor de dus. Cu totii am auzit de zicala “ Avand puteri este un dar, dar si un blestem”, aceasta pare sa se simte ca un blestem pentru cei care au acest dar. In detaliu empaticii simt totul.

Sa simta tot ce vine de la oameni, din locuri din intreaga lume, de la evenimente uriase, cum ar fi cutremure si uragane, pana la razboaie si terorism. Daca poarta o cantitate puternica de energie este suficient pentru a face pe cei mai multi empatici sa aiba dureri de cap, suficient pentru a face pe cei mai multi empatici sa izbucneasca in lacrimi, suficient sa se infiltreze in aura celor mai multi empatici si sa aiba un impact in propria lor energie, inclusiv in sistemul lor de chakre. Poate fi suficient pentru a face mai multe fiinte empatice sa se simte total oprite si sa devina dezechilibrate in ei insisi. Cum am spus totul este energie, motiv pentru care aceste fiinte speciale cu acest dar special tind sa lupte foarte mult cand este vorba de gasirea unui echilibru.

Multi empatici fara sa stie preiau poverile, dificultatile altor oameni si apoi le transmuta fara a intelege pe deplin procesul a ceea ce fac ei.

Oamenii de pe aceasta planeta transporta cu ei cantitati serioase de durere si multi dintre ei, noi traim pe o planeta unde multi se reincarneaza cu aceleasi lectii care trebuiesc invatate si finalizate cu succes.

Asta este motivul pentru care ei intotdeuna aduc inapoi aceleasi dureri, adevarat si noi putem ajuta acele fiinte, dar la un moment dat trebuie sa se confrunte cu durerea lor, in conditii proprii.

Acest proces de ascensiune pe care noi toti o experimentam este ca o curatare a casei interioare, putem face curatenie doar in propriile noastre case.

Acum este timpul, in acest moment, pentru noi toti sa ne ocupam de propria noastra energie, sa vindecam aceasta energie si nu va mai trebui sa ne reincarnam aici doar daca alegem noi sa venim jos in vibratia 3D. Daca te simti dezechilibrat, ghici ce energie/durere iei de la alte fiinte! Opreste-te sa mai faci asta.Nu ajuta alte persoane,si face numai lucruri mai rele pentru tine.Cea mai mare provocare pentru fiintele empatice este de a invata balanta-detasarea si avand intelepciunea de a intelege ca putem ajuta doar oamenii care sunt in contact cu ei insisi.

Noi putem duce doar calul la apa,dar nu-l putem forta sa bea din primavara. Noi putem lasa oamenii sa stie cum se simt? De ce se simt in acest fel?

Literalmente “balabanesti” problema lor chiar in fata lor,dar daca ei nu vor sa isi faca curatenia/munca, tu nu poti lua din durerea lor,nu poti face acest lucru pentru ei.Pur si simplu nu functioneaza in acest fel,nici nu ar trebui sa fi responsabil pentru degajarea/curatirea altei energii.Sincer,ce crezi ca esti,o masina de spalat sau ce?Ciclul tau este mereu pe spalat si apoi pe uscat?

Nu sunt aici pentru a curata lenjeria de corp murdara a unora, nici tu empaticule!

Si asa este destul de greu sa traiesti intr-o lume intunecata plina cu multa energie intunecata, avand senzatia ca este un lucru.Luand poverile altora,pai asta este cu totul un alt lucru. Acum este timpul pentru ei sa isi asume responsabilitatea personala, nu cei cu darul empatiei sa gestioneze ceea ce ei nu vor/refuza sa isi asume responsabilitatea personala.

Acum energia negativa/ energia intunecata din“ acele timpuri stravechi”,aceasta poate fi uneori cel mai rau tip de energie pe care un empatic o poate simti, fiind sincera am momente unde sunt empatic si simt durerea altora si nu e amuzant deloc.Oricum simtind energie intunecata este cel mai rau si miroase si a putred! In cazul in care esti inconjurat de energie intunecata acelasi lucru se aplica cu ce am scris in indeplinirea sarcinilor altora. Detaseaza-te si indeparteaza-te,gaseste un echilibru si ramai in pace. Nu trebuie sa cari cu tine acele energii statute! Nu trebuie sa efectuezi ceea ce nu vrei sa gestionezi,vorbeste sus si tare ingerilor pazitori si cere calauza la Sursa/Creator si Univers.Odata ce lasi ca ei sa stie ce este ce tu nu doresti sa faci/efectuezi,iti lasa suficient spatiu ca sa te concentrezi asupra a ceea ce vrei in viata ta.Daca asta nu ajuta,atunci incearca toate tehnici de curatare a energiei/aurei. Daca nu functioneaza la tine cere protectia cristalelor/pietrelor. Jadul Violet este bun pentru chakrele celui de al treilea ochi,si magnetita este bun pentru impamantare.

Sursa:net

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Fericirea si implinirea

Vorbele lui Buddha,fondatorul învățăturilor filozofice indiene,au o mare importanță și-n zilele noastre.Aceste invataturi te vor ajuta să fii mai fericit și împlinit. 1. Iubește-te pe

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121