Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ce sunt terapiile complementare și cum m-au ajutat

Ce sunt terapiile complementare și cum m-au ajutat – Rândurile Evei

Fac terapii complementare de un an și jumătate, iar efectul lor se vede în toate aspectele vieții mele. Iată câteva beneficii pe care mi le-au adus aceste terapii:

  • Am reușit să scap de kilogramele în plus. Din cauza problemelor de sănătate, adunasem kilograme în plus, atât sub formă de grăsime, cât și sub formă de toxine. Cu ajutorul terapiilor, am reușit să dau jos aproximativ 15 kg, reușind astfel să ajung înapoi la kilogramele la care eram înainte de complicațiile de după operație.
  • Am reușit să identific și să conștientizez numeroase frici și traume, acesta fiind primul pas spre vindecare. Pe unele am reușit să le vindec poate complet, pe altele doar parțial, însă cert este că sunt pe calea cea bună.
  • Mi-am recâștigat încrederea în sine și iubirea de sine. E o muncă de durată, însă rezultatele chiar merită efortul. Adevărul este că fără încredere de sine și fără iubire de sine, nu ne putem aștepta ca lucrurile din viața noastră să meargă în direcția pe care ne-o dorim. Pentru dobândirea iubirii de sine vă recomand ebook-ul Program de 21 de zile pentru iubirea de sine.
  • Am reușit să avansez pe plan profesional și să fac ceea ce îmi place. E adevărat că de aproape opt ani lucram ce îmi place, însă ultimul an mi-a conturat foarte frumos situația profesională, ajungând acolo unde mi-am dorit.
  • Mi-am regăsit calmul, pe care înainte nici nu știam că îl posed. Încă din copilărie am fost văzută ca fiind o fire impulsivă, veșnic stresată și nervoasă. De când cu terapiile complementare, am reușit să fiu mai calmă și să râd mai mult, ceea ce a fost o surpriză plăcută pentru cei dragi.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care s-au schimbat pentru mine de când fac terapii complementare. Vă recomand să apelați cu încredere la terapii atunci când simțiți că aveți nevoie de ajutor. Parapsihologul Simona Igna are o vorbă care mie îmi place tare mult și pe care vreau să v-o spun și vouă: „Omul care decide schimbarea este un om puternic.”, adică faptul că apelezi la ajutorul terapiilor nu te face mai slab, dimpotrivă!

Articolul complet despre terapiile complementare aici.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Oamenii

E plin in jurul nostru de oameni care se victimizeaza,care vorbesc doar despre cat de rau le merge,de oameni care emana negativitate si frustrare,de oameni

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121