Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ce trebuie sa stii despre trezirea spirituala

optimism-istock-resize-600x338

Trebuie sa inveti sa-i accepti pe ceilalti si sa accepti ca sunt diferiti fata de tine; daca de exemplu tu credeai ca ingerii arata intr-un anume fel, si vine o persoana si-ti spune altceva, ar fi bine sa accepti ca acela este adevarul acelei persoane, si atat. Incearca cumva sa-l integrezi in realitatea ta, dar nu mai mult. S-ar putea ca acest proces al acestei intelegeri si asimilarea de catre tine ar putea sa dureze o saptamana, o luna sau 10 ani. Depinde numai de tine. Sa luam din nou exemplul de mai sus; daca dupa ce asculti persoana respectiva incepi sa citesti si sa descoperi ca altii au vazut ingerii sub alte forme, si tu stii si simti in sinea ta ca aceasta este o parte din adevar, chiar daca nu esti de acord cu el, atunci treci in urmatoarea etapa a evolutiei spirituale. Este ca si cum ai urca o scara, treapta cu treapta.

Pe masura ce trece timpul trebuie sa inveti sa fii destul de sceptic si in ceea ce priveste ce-ti spun eu, dar si ce-ti spune mintea ta. Mintea ta va juca tot felul de jocuri cu tine, scheme si informatii pe care tu deja le stii, pentru ca nu stie cum sa le incorporeze in ceea ce deja exista. Este ca si cum mintea ta te tine in zona de confort, pentru ca acolo esti in siguranta. Insa, te avertizez; daca deja ai inceput sa te trezesti spiritual si totusi ramai in zona de confort, adica nu faci nimic sa-ti schimbi viata, ti se vor intampla tot felul de lucruri neplacute, care au ca scop sa te scoata la „liman”. Tot ce vei descoperi te va speria si te va face confuz. Important este sa ramai cumva in armonie cu tine si sa gasesti modalitati si tehnici care sa te ajute sa te echilibrezi; meditatia te ajuta foarte mult in aceste momente.

De fapt tot ce se va intampla te va face sa te indoiesti de realitatea in care traiesti, in special daca esti religios, pentru ca o sa descoperi ca religia nu are absolut nici o legatura cu evolutia spirituala, este doar manipulare. O sa descoperi ca totul in jurul tau este manipulare, pentru ca daca nu esti manipulat si esti liber, ei nu mai au cum sa se foloseasca de tine. Si o sa incepi sa te intrebi de o suta de ori pe zi daca se merita s-o iei singur intr-o directie pe care nu o cunosti. Si din cand in cand spiritul tau o sa-ti trimita tot felul de mesaje cum ca trebuie sa te aventurezi in necunoscut, in timp ce mintea ta te tine prizonier in realitatea deja existenta. Asadar este mereu o lupta si o mentinere a echilibrului; pana la un moment dat, cand totul va fi mai usor… si mai usor…si mai usor..

Sursa:https://mesajdivin.wordpress.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Viata fara limitari

“Nu-ti poti rezolva problemele folosind aceeasi mentalitate cu care le-ai creat.” A.Einstein Unul din motivele pentru care multi oameni esueaza este ca ei nu sunt

Citeste articol »

Ego-ul

Ego-ul este doar o falsă imagine despre noi,creată de societate ca un instrument de exploatare, alcătuit din ambiţii şi condiţionări. Ego-ul este cealaltă faţă a

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121