Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna noua Ritual Meditatie si Afirmatii,Cum să deschizi și să conduci cu inima,Cai practice catre fericire,Ce vrea inima ta?, LUCRURI CARE AFECTEAZA FRECVENTA TA VIBRATIONALA

Categorie:

Ce vrea inima ta?

Ce vrea inima ta?

“Vor fi cateva momente in viata ta cand inima iti va spune sa faci ceva, ceva care iti sfideaza logica, iti tulbura toate planurile si care pare nebunie curata in ochii celorlalti. Cand se intampla asta, fa acel lucru. Asculta-ti instinctele si ignora orice altceva. Ignora logica, ignora complicatiile si urmeaza-ti instinctul” ~ Judith McNaught

Nu exista explicatie rationala pentru miraculos.

“Trei lucruri nu pot fi ascunse mult timp: soarele, luna si adevarul”. ~ Buddha

Uneori, simplitatea inimii care vrea ceea ce vrea este confuzia noastra cea mai mare. Pentru ca, uneori, ce vrea inima nu ne convine deloc sau, mai degraba, nu convine unei parti din noi.

Trebuie sa alegem intre a ne urma inima si a face ceea ce se asteapta de la noi.

Este un ultimatum pe care ni-l dam noua insine.

Nu ne cere nimeni sa alegem.

Nu ne spune nimeni ca este o situatie de tip totul sau nimic, pentru ca de data asta avem ambele variante.

Da, poate ca trebuie sa ne rearanjam planurile si sa realizam ca viata pe care am planificat-o nu este viata care ne este destinata sa-o traim. Cand acceptam aceasta realitate, viata pe care o traim poate fi mult mai buna.Ce vrea inima ta?

De data asta, decizia este doar in mainile noastre.

Nu va face nimeni aceasta schimbare importanta pentru noi.

Nimeni nu stie adevarul inimii noastre, cu exceptia noastra.

In zilele acestea, este important sa ne intrebam: ce vrea inima sa-mi spuna?

Unde vrea ea  sa fie?

Nu putem sa avem totul, pana cand nu ne spunem ca meritam acel lucru.

Nu trebuie sa fie o alegere intre dragoste si responsabilitate. Aceste polaritati exista doar daca luam decizii bazate pe frica.

inima-ta-2

Adevarul este ca putem sa avem ce vrea inima si sa ne indeplinim si responsabilitatile.  Primul pas este sa vedem ca exista o diferenta intre cele doua.

Indiferent cat de mult am vrea sa ne controlam inima, ea constituie un aspect din noi care va face intotdeauna doar ceea ce vrea ea sa faca. Si nu putem schimba asta cu niciun chip.

Daca inima noastra nu este implicata in ceva sau cu cineva,  atunci  nici tot timpul din lume si nici incercarea noastra disperata de a o convinge sa fie acolo complet nu va putea determina acest lucru.

Uneori inima ne va duce inspre ceva ce pare ilogic, insa ea isi va urma intotdeauna calea.Ce vrea inima ta?

Fiecare din noi are o idee despre cum consideram noi ca ar fi viata. Uneori, cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ne agatam de aceste idei. Dar daca doar pur si simplu ne-am elibera de aceste idei?

Daca am inceta sa incercam din greu sa facem ca viata sa fie asa cum ne-am imaginat-o. Daca in loc de asta am face spatiu pentru a ne bucura de viata asa cum ne este menit ca ea sa se desfasoare?

Exista un motiv pentru orice in aceasta viata incredibila si frumoasa – si pentru probleme si pentru succese.

Nu putem avea una fara alta.

Si, desi nu putem sa lasam realitatile vietii deoparte, nici nu ne putem ignora inimile la infinit.

Uneori nu este niciun motiv logic pentru care inima vrea ceea ce vrea.

Si nu putem incerca sa intelegem inima – la fel ca si cu dragostea, inimile noastre fie sunt acolo fie nu.Ce vrea inima ta?

Am avut un an de sondare a adancimilor sufletului si de a ne misca spre urmatorul pas al calatoriei noastre. Acum, asta este ultima piesa a puzzle-ului: inima noastra.

Pentru ca fiecare din noi merita iubire. Meritam sa ne simtim pretuiti si linistiti langa cineva care ne hraneste sufletele. Acum este momentul sa actionam asupra acelui lucru.

Sa facem alegerile astea din dragoste, astfel incat sa primim dragostea in viata noastra cu inima deschisa larg. Deci acum, singura intrebare ramasa este: ce vrea inima ta?https://www.damaideparte.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

SIMPTOMELE ASCENSIUNII

Ascensiunea este calea celor care aleg sa evolueze in mod constient.Ascensiunea este un proces de aliniere cu Constiinta Universala, cu Divinul.Este spirituala, fizica, mentala si

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121