Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cere crede primeste

Cere crede primeste

Nu exista nicio indoiala ca atunci cand folosesti legea atractiei pentru binele tuturor, tu te conectezi cu o mare putere. Legea iti sta insa la dispozitie inclusiv individual, astfel incat sa iti poti trai cat mai plenar viata. Atunci cand iti traiesti viata la maxim, tu ai mult mai multe de oferit celor din jur.
Daca suferi si daca esti trist, tu nu ajuti cu nimic lumea exterioara. In schimb, daca esti fericit si daca iti traiesti viata la maxim, intreaga lume are de profitat.

Daca practici tot timpul vizualizari, dar in viata ta nu se schimba nimic, inseamna ca iti sabotezi singur intentia creatoare printr-o alta modalitate, de care nu esti constient. La ce te gandesti? Ce cuvinte folosesti? Ce actiuni intreprinzi? Daca nu esti sigur unde gresesti, roaga legea atractiei sa iti explice in ce fel te autosabotezi, iar aceasta iti va arata limpede unde gresesti.

Daca doresti sa atragi in viata ta aprecierea celor din jur pentru ceea ce faci, incepe prin a-i aprecia si prin a-i complimenta pe ceilalti.
Atunci cand critici pe altcineva, cautandu-i nod in papura, cu siguranta vei fi criticat la randul tau. Daca ii judeci pe ceilalti, vei fi judecat. Pe de alta parte, daca ii apreciezi pe cei din jur, acestia te vor aprecia la randul lor. Pentru a atrage o calitate din lumea exterioara, trebuie sa incepi intotdeauna prin a o cultiva in tine insuti.

Cere crede primeste

Intreaga lume exterioara si fiecare detaliu pe care il experimentezi intr-o zi iti ilustreaza perfect frecventa pe care o emiti. Aceasta frecventa este reflectata de toate persoanele care iti ies in cale, de evenimentele si de circumstantele prin care treci.
Viata este la fel ca o oglinda. Ea nu face decat sa reflecte vibratia ta interioara.

Atunci cand emiti ganduri negative despre altcineva, aceste ganduri se intorc la tine multiplicate. Pe de alta parte, nu conteaza cati oameni emit ganduri negative referitoare la tine; daca tu esti fericit, gandurile lor nu te pot atinge, intrucat au o frecventa de vibratie complet diferita. In schimb, daca emiti ganduri negative, acestea se vor intoarce la tine multiplicate, din cauza gandurilor similare ale celor din jur.

Nimeni nu poate aduce negativitatea in viata ta prin gandurile sale daca tu nu permiti vibratiei tale sa coboare pe aceeasi frecventa cu a lor.

„Noi emitem tot timpul ganduri, cu o intensitate mai mare sau mai mica, dupa care culegem roadele acestor ganduri. Vibratiile gandurilor noastre nu numai ca ne influenteaza pe noi si pe cei din jur, dar ele au si puterea de a atrage alte ganduri similare, persoane, circumstante si lucruri, inclusiv, „norocul” sau „ghinionul”, in functie de calitatea gandurilor.”
WILLIAM WALKER ATKINSON (1862 – 1932) Vibratia gandului

Daca doresti sa experimentezi un sentiment profund de recunostinta, aseaza-te si scrie o lista cu toate lucrurile pentru care te simti recunoscator. Continua sa scrii pe aceasta lista pana cand ochii ti se umplu de lacrimi. Odata cu aceste lacrimi, inima iti va exploda intr-o traire sublima, care iti va inunda intreaga fiinta. Aceasta traire este recunostinta cea mai profunda. Daca ai experimentat o data acest sentiment, vei sti sa il recreezi oricand vei dori.
Va trebui apoi sa reproduci acest sentiment profund de recunostinta de cat mai multe ori in fiecare zi. Daca vei proceda astfel, in scurt timp vei deveni capabil sa il simti practic instantaneu si aproape continuu, inundandu-ti intregul corp.
Continua sa practici pana cand ajungi la aceasta realizare.

Cere, Crede, Primeste

– acestia sunt cei trei pasi simpli prin care poti crea in viata ta tot ceea ce iti doresti. Adeseori, pasul cel mai dificil se dovedeste a fi al doilea: crede.
Pe de alta parte, el reprezinta pasul cel mai important pe care il vei face vreodata. Credinta presupune absenta oricarei indoieli. Ea trebuie sa fie de neclintit, indiferent de ceea ce se intampla in lumea exterioara.
Atunci cand vei ajunge sa controlezi credinta, tu iti vei controla practic intreaga viata.

Stiai ca ori de cate ori incerci sa iti imaginezi „cum” se va materializa dorinta ta, tu te indepartezi practic de implinirea acestei dorinte? Atunci cand incerci sa iti imaginezi „cum” se va materializa dorinta ta, tu ii transmiti practic Universului mesajul ca nu ai aceasta dorinta. In acest caz, cum ar putea Universul sa ti-o indeplineasca?

Tu esti un centru de transmisie al Universului. In fiecare secunda, tu emiti si primesti mesaje pe o anumita frecventa. Pentru a crea ceea ce iti doresti, trebuie sa iti transmiti dorinta fara a intrerupe nicio clipa transmisia. Acest lucru este posibil numai daca te concentrezi asupra faptului ca dorinta ta s-a manifestat deja.
Daca te gandesti la faptul ca dorinta ta nu s-a implinit inca sau in cazul in care cultivi indoieli, tu intrerupi automat transmisia. Universul pierde semnalul emis de tine si primeste un nou semnal, care ii transmite faptul ca nu mai ai nicio dorinta. El iti raspunde apoi fara gres la acest mesaj, iar tu primesti ceea ce i-ai transmis: Nu am aceasta dorinta!
Daca iti doresti cu adevarat ceva, tot ce trebuie sa faci este sa revii mereu la frecventa obtinerii lucrului dorit, iar Universul ti-l va livra.
Rhonda Byrnehttps://totulpentrunoi.com/

 

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121