Chakra inimii tale

Chakra inimii tale,Compasiune, iertare și vindecare,Cinci semne ale creșterii spirituale,PALPITAȚII INIMII ȘI TREZIRE SPIRITUALĂ,Legea atractiei si fluxul starii de bine,Cum să te adaptezi la momentul prezent chiar acum,
0
(0)

Chakra inimii tale

Cum să deschideți și să ștergeți blocurile din chakra inimii

Chakra inimii tale este locul de întâlnire al corpului și al sufletului tău. Este puntea sau punctul de mijloc dintre sufletul care sunteți și corpul uman fizic care sunteți.

În această viață, avem facturi de plătit, frici de depășit, un ego cu care să lucrăm și reguli de respectat. Dar, aceasta nu este suma a ceea ce suntem.

Nu suntem doar un corp trimis aici pentru a plăti facturile, suntem un suflet aici într-o misiune spirituală. Suntem un suflet care are o experiență umană și acest loc de întâlnire dintre om și suflet este chakra inimii.

Avem 7 chakre principale sau centri energetici ai corpului, iar chakra inimii, care este situată în piept, este locul în care învățăm să mergem cu picioarele pe pământ într-o direcție stabilă și sigură, tot în timp ce ne urmărim sufletul, intuiția și înțelepciunea Universului.

Chakra inimii noastre este deosebit de activă în timpul sezonului Leului și guvernează pieptul, plămânii, sânii și sistemul circulator.

La fel ca sângele care curge prin venele noastre, chakra inimii are potențialul de a curge prin tot corpul nostru, aducându-ne vitalitate și energie vitală. 

O parte a simbolului pentru chakra inimii este steaua cu șase colțuri formată din două triunghiuri – unul îndreptat în sus și unul îndreptat în jos.

Triunghiul îndreptat în sus simbolizează nevoia de a te ridica și de a te trezi. Nevoia de a ne strădui pentru mai bine și de a ne ridica viața. În funcție de călătoria noastră sufletească, toți avem lucruri diferite din care învățăm să ne ridicăm. Cu toții avem moduri prin care ne îmbunătățim pe noi înșine și viața noastră. 

Triunghiul îndreptat în jos indică sursa care curge din cer în ființa noastră. Simbolizează nevoia noastră de a ne baza și de a urma regulile societății și constrângerile umane, toate în timp ce ne amintim cine suntem cu adevărat.

Chakra inimii noastre este locul unde apar răspunsurile la întrebările noastre. Este locul în care putem merge să ne dăm seama care este bucuria noastră, care este calea sufletului nostru și care ar trebui să fie următorii noștri pași. Chakra inimii noastre este locul în care ne putem conecta nevoile și dorințele umane cu dorințele sufletului nostru. 

Când chakra inimii noastre este deschisă și aliniată, ne simțim încrezători, plini de inspirație și plini de scop.

Ori de câte ori ne-am pierdut credința sau speranța în lume, ori de câte ori ne simțim descurajați sau închiși față de lume sau față de ceilalți, ori de câte ori descoperim că ne-am pierdut credința sau încrederea în alții, ar putea fi pentru că chakra inimii noastre s-a închis. .

Chakra inimii noastre este prețioasă și, prin urmare, atunci când durerea de inimă, trădarea, durerea și durerea ne apar în cale, inima noastră își construiește ziduri pentru a se proteja.

Lăsați necontrolați, acești ziduri rămân și ne împiedică să ne deschidem către dragostea pe care o avem pentru noi înșine, pentru ceilalți și pentru lume.

Când chakra inimii noastre este blocată, poate avea ca rezultat:
 • Simțind o lipsă de scop
 • Amărăciune și mânie față de viață sau față de ceilalți
 • Nevoia de a învinovăți sau a judeca pe alții
 • Boli legate de inimă, sân sau circulație
 • Este greu să ai încredere în alții sau să eliberezi controlul
 • Un sentiment de a fi singur sau izolat de ceilalți
 • A fi deconectat sau deconectat de emoțiile tale
 • Găsiți-vă capricios, extrem de sensibil sau iritabil 
 • Codependența sau nevoia de a fi prea independent
 • Relații tensionate
 • Ură de sine și judecată de sine 
 • Să te simți „exprimat” sau indiferent față de lucrurile care au fost cândva importante pentru tine
Când vine vorba de a trata chakra inimii, mai multă iubire este întotdeauna răspunsul.

 În momentul în care începem să ne batem pe noi înșine, să ne facem de rușine sau să dăm vina pe alții, peretele din jurul inimii noastre devine pur și simplu mai puternic.

Drumul către inimă este cu blândă bunătate iubitoare. Mai întâi începe cu noi înșine, apoi se extinde la alții, la viața noastră și apoi la lume.

Dacă simți că chakra inimii tale are nevoie de puțină dragoste. Dacă cauți să-ți găsești bucuria din nou, să simți din nou dragoste sau să-ți aliniezi sufletul cu corpul tău, iată o modalitate de a-ți activa și deschide chakra inimii:

Cum să deschideți și să treziți chakra inimii:

1.) Stați într-o poziție liniștită și confortabilă. Dacă poți, fă asta afară, înconjurat de natură. Faceți 3-4 respirații adânci pentru a vă liniști. Luați-vă mâna și plasați-o în centrul pieptului. 

2.) Începeți să faceți cercuri în sens invers acelor de ceasornic, imaginându-vă că sunteți ceasul. (Mâna se va rotește la dreapta ta). Repetați această mișcare de 100 de ori. În timp ce faceți acest lucru, imaginați-vă că curățați, eliberați și topiți orice blocaj din chakra inimii. 

3.) După ce ați făcut 100 de cercuri, scuturați-vă mâna și începeți să o mișcați în sensul acelor de ceasornic (spre stânga). În timp ce faceți acest lucru, imaginați-vă că vă sigilați și vă deschideți chakra inimii. Observați orice senzație care vă apare. Repetați acest lucru de 100 de ori. 

4.) Acum, odihnește-ți mâinile în poală, închide-ți ochii și imaginează-ți chakra inimii ca pe o frumoasă floare de lotus. Vedeți-l ca pe un mic mugur și apoi priviți-l deschis pentru a dezvălui o floare frumoasă și strălucitoare. Ține această imagine în minte atât timp cât vrei. 

Repetați acest exercițiu zilnic atât timp cât aveți nevoie. Este posibil să observați diferite senzații sau vibrații energetice pe măsură ce creați cercurile. Ascultă-ți corpul. Dacă devine prea intens, puteți scădea numărul de cercuri, le puteți face și cât de mari sau cât de mici doriți. Simțiți-vă liber să vă plasați și mâna la câțiva centimetri deasupra pieptului, dacă preferați. Intuiția ta va fi ghidul tău!

Acum, cu chakra inimii clară și deschisă, iată câteva sfaturi de urmat, astfel încât să o puteți păstra fără blocaje – 

1.) Încercați să deveniți conștienți de orice vă blochează chakra inimii. Meditează sau încearcă să simți ce obiceiuri, amintiri, frici sau tipare contribuie la barierele din jurul inimii tale. Dacă puteți încerca și acest exercițiu de jurnal –

 • Scrieți în partea de sus a paginii dvs. „M-am blocat să dau și să primesc dragoste pentru că…”. Setați un cronometru pentru 20 de minute și apoi începeți să scrieți orice vă trece prin minte, chiar dacă nu are nicio legătură cu solicitarea. Continuați să scrieți până când cronometrul se stinge. Examinați ceea ce ați scris și dacă au apărut informații.

2.) Fiți deschis să vă exprimați emoțiile adevărate și reale. Când striviți cum vă simțiți sau încercați să vă acoperiți adevăratele sentimente cu un zâmbet, poate contribui și la blocaje în acest domeniu. Fii real cu tine însuți și nu-ți fie frică de acele emoții mai grele și negative. Pentru mai multe îndrumări în acest sens, consultați postarea mea – Cum să fiți în regulă cu furia și alte emoții negative. 

3.) Verdele și rozul sunt culorile asociate cu chakra inimii, așa că încercați să vă înconjurați cu aceste culori cât mai mult posibil. Consumul de alimente verzi sau roz în mod natural și purtarea de cristale din aceste culori poate ajuta, de asemenea. Unele dintre cristalele asociate cu chakra inimii includ turmalina de smarald, verde sau pepene verde, malachit, jad și cuarț roz . 

4.) Practică multă iubire de sine ! Acest lucru nu este doar despre a avea o baie cu spumă, este, de asemenea, despre stabilirea limitelor, să-ți spui da și celorlalți nu, să te ții responsabil și să-ți asumi responsabilitatea pentru gândurile, sentimentele și acțiunile tale. 

5.) Mișcă-ți și întinde-ți corpul într-un mod care să-ți permită pieptul să se deschidă către lume. Există multe poziții de yoga pentru asta sau poți încerca acest exercițiu –

 • Stai cu picioarele încrucișate pe podea și întinde-ți brațele drept în fața ta, cu degetele mari îndreptate în sus. Inspirați adânc și apoi expirați deschideți brațele în lateral cât de larg puteți. Apoi inspirați pentru a vă aduce brațele înapoi în centru. Repetați acest lucru timp de 30 de respirații.

6.) Stimulați chakra inimii folosind sunete precum boluri cântătoare concepute pentru chakra inimii, clopoței, gonguri și cântări. Sunetul „YAM” este legat de chakra inimii, așa că cântați asta la diferite tonuri și frecvențe și vedeți ce rezonează cel mai bine cu voi.

7.) Trandafir, Geranium Trandafir sau Menta sunt cateva dintre uleiurile esentiale asociate cu chakra inimii. Amestecați aceste uleiuri într-un ulei purtător sau într-o cremă hidratantă simplă și masați-le pe zona pieptului fie după duș, fie înainte de culcare. 

8.) Practicați acte de bunătate, recunoștință și compasiune în fiecare zi. Cu cât aduci mai mult aceste emoții în viața ta, cu atât vei deveni mai puternic și mai aliniat cu vibrația chakrei inimii tale.

9.) Nu vă fie teamă să lăsați relațiile toxice să plece și să continuați să construiți și să creați relații pozitive cu ceilalți. Construirea de conexiuni semnificative și stabilirea contactului vizual atunci când interacționați cu ceilalți este o modalitate excelentă de a ajuta la întărirea chakrei inimii.

10.) Încercați să vorbiți și să reacționați din inimă cât mai mult posibil. Înainte de a lua o decizie, de a scrie un e-mail sau de a lua măsuri în legătură cu ceva, vezi dacă te poți acorda mai întâi de energia inimii tale și vezi ce înțelepciune sau îndrumare are aceasta. Puteți chiar să vă vizualizați energia inimii plutind în conștiința voastră și în gât, pentru a vă acoperi gândurile și cuvintele.

Când te miști prin lume cu chakra inimii deschisă, îți permite să te conectezi cu iubirea care ești. Îți permite să oferi și să primești dragoste și să te simți mereu în siguranță și protejat în tine. 

Încercați câțiva dintre acești pași și vedeți dacă puteți trece prin lume cu inima deschisă.https://foreverconscious.com/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: