Chakra radacina

Cele 7 Chakre majore, Lucrul cu chakrele, TOTUL DESPRE CHAKRE, Afirmatii pentru echilibrarea chakrelor
5
(1)

Chakra rădăcinii noastre este situată la baza coloanei vertebrale. Aceasta este și prima chakră care se deschide când începeți călătoria. Chakra rădăcină se referă la siguranța, securitatea și stabilitatea noastră în: relații, casa noastră, slujba și / sau cariera noastră, sănătatea noastră, finanțele și nevoile noastre de bază de zi cu zi fiind îndeplinite.  

Când chakra rădăcină este actualizată înseamnă că ai avut blocaje de energie din trecutul tău care trebuie eliminate. Acesta nu este un proces instantaneu. Este nevoie de ani de zile pentru că ai avut energie statută acumulată în straturi, din trecutul tău, sentimentul tău de siguranță, stabilitate și securitate fiind amenințat. Dacă în copilărie nevoile tale de bază nu au fost satisfăcute de părinți, probabil că ai avut multă frică și te-ai luptat. Această teamă nu s-a dus nicăieri , ai adunat-o in chakra rădăcinii situată în sistemul vostru energetic. 

 Un upgrade este procesul de energie care vine la tine pentru a te ajuta să elimini această energie din trecut care s-a acumulat în straturi. Când chakra rădăcină primește un upgrade, pot apărea diferite simptome fizice. Dacă nu ești conștient de ele, pot fi înspăimântătoare. Voi enumera fiecare simptom la care mă pot gândi pentru a vă ușura mintea.

  • Durere la nivelul picioarelor, spate, picioare, zona inghinală 
  • Tragerea durerilor electrice la picioare
  • Crampe la picioare și coapse

 Dacă nu sunt abordate problemele energetice se pot manifesta prin simptome fizice de durată. Până la rezolvarea problemei energetice. 

  •  Durere și umflături la genunchi, glezne și picioare
  •  Erupții, răni și piele uscată pe picioare

 Când mi-am început călătoria și nu am știut. Aveam dureri de spate atât de intense noaptea. A trebuit să mă ridic din pat și să mă întind pe podeaua sufrageriei. Desigur, am crezut că este ceva în neregulă cu salteaua mea. De asemenea, am avut dureri adânci în oasele picioarelor pe care nu le mai avusesem de când eram copil. 

 De asemenea, puteți experimenta eliberarea gândurilor și emoțiilor în timpul unui upgrade. Pe măsură ce energia care vine la tine lucrează la straturile care s-au acumulat de-a lungul timpului. Aceste straturi conțin emoții și gânduri reprimate pe care le-ați avut în trecut. Chakra rădăcină se referă la siguranță și securitate, astfel încât emoțiile și gândurile bazate pe frică vor veni să fie eliberate.

  • Nu voi avea suficienți bani pentru a-mi plăti facturile și a supraviețui
  • Relația mea nu este sigură și stabilă
  • Nu câștig destui bani la slujba mea
  • Sunt bolnav, nesănătos și mor
  • Îmi voi pierde casa, locul de muncă, mașina sau banii mei etc.

 Aceste gânduri și emoții vor ieși din nicăieri și vor fi iraționale și nu vor avea nicio bază în realitate. Acest lucru se datorează faptului că eliberați energie bazată pe frică din trecutul vostru. Deși se pare că se întâmplă în prezent, nu se întâmplă cu adevărat. Frica înseamnă: Dovezi false care par reale, dar nu este reală, ci doar frică din cauza traumei din trecut care vine pentru vindecare. 

 Dacă ați avut o copilărie abuzivă traumatică, chakra rădăcinii dvs. a fost foarte afectată de aceasta. Va dura ceva timp pentru a elimina această energie blocată și a avea din nou o chakră rădăcină sănătoasă. Este un proces care durează destul de mult timp, dar se poate realiza. Dacă credeți că sunteți în călătorie, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă concentrați asupra dvs. și să practicați multă îngrijire de sine. https://soulsisterstruth.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: