Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Chakrele si legea atractiei

Incetarea unei relatii ar putea sa inspaimante pe oricine, insa pentru cei care au ales calea spirituala, acest proces poate aduce un sentiment de vinovatie in plus. S-ar putea sa va faceti griji: „Trebuia sa ajut oamenii si sa fiu o persoana iubitoare.” Imi parasesc prietena daca am ales sa petrec mai putin timp cu ea?”

Adevarul e ca ati ales sa petreceti mai putin timp cu vechii prieteni si mai mult timp cu oamenii noi din viata voastra.Asta nu inseamna ca judecati, criticati sau parasiti pe cineva.Pur si simplu va permiteti sa fiti calauziti conform legii spirituale a atractiei.

Noi suntem atrasi de oameni ale caror mentalitati le oglindesc pe ale noastre. Interesele comune creeaza conditii favorabile prieteniei.Pe masura ce apar modificari in stilul de viata, veti cauta in mod firesc oameni cu…care aveti unele lucruri in comun. La nivel mai profund, metafizic, mentalitatile dumneavoastra influenteaza centrii energetici din corp, numiti „chakre”.

Fiecare chakra corespunde unei anumite probleme de viata.Orice problema care ne preocupa de mai mult timp face astfel incat una din chakrele noastre sa fie stimulata.Apoi,asemenea unui radar,atragem sau suntem atrasi de oameni cu mentalitati asemanatoare.

Ingerii explica faptul ca…chakrele trimit unde energetice care sunt reflectate inapoi, ca in cadru unui sistem sonor.

Cand ne intalnim cu cineva care are un tipar similar,energia chakrelor sale ajunge la noi si ne simtim bine.Suntem atunci atrasi de ei si vom fi placut surprinsi sa constatam ca avem interese comune si reciproce.

De pilda,daca va ganditi la bani si siguranta personala,prima chakra va va fi afectata. Aceasta se numeste „chakra radacinii” si este localizata la baza coloanei vertebrale. Asemenea unui magnet, veti atrage in cercul dumneavoastra de prieteni alti oameni care sunt, de asemenea, preocupati de bani si de siguranta personala.

A doua chakra,numita „chakra sacrala” influenteaza problemele trupului si este localizata la jumatatea distantei dintre ombilic si coccis.Oamenii cu probleme fizice sau cu obsesii privind greutatea,poftele fizice,sanatatea sau care au comportamente dependente(de alcool,tutun,droguri etc.) vor avea un dezechilibru la nivelul chakrei sacrale.Ei tind sa atraga si sa fie atrasi de alti oameni care au probleme corporale.

Problemele care afecteaza cea de-a treia chakra,numita „chakra plexului solar”, cuprind temerile si obsesiile privind puterea si controlul.Aceasta chakra este localizata doua degete mai sus de ombilic.Daca suntem foarte preocupati de aceste probleme, atragem oameni cu mentalitati asemanatoare.

Primele trei chakre sunt legate de aspectele pamantesti materiale.Cea de-a patra chakra, „chakra inimii”,este prima dintr-un grup de chakre legate de probleme la nivel mai inalt.Nu intamplator,chakrele focalizate pe spiritualitate sunt localizate in partea superioara a corpului.Chakra inimii,localizata in piept,este legata de iubire.

Cei care lucreaza asupra problemelor legate de dragoste,cum ar fi iertarea, compasiune si relatile dintre sufletele pereche, sunt considerati „centrati in inima.” Ei tind sa atraga alti oameni iubitori in vietile lor.

Cea de-a cincea chakra,localizata in zona marului lui Adam si numita„chakra gatului”, controleaza exprimarea si comunicarea.Cei implicati in proiecte artistice sau educative – in special cele de natura spirituala – acumuleaza energie in chakra gatului. Aceasta chakra este stimulata in mod deosebit de un stil de viata integru, in care ne straduim ca vorbele si faptele noastre sa corespunda adevarului nostru interior.Concentrandu-va pe aceste probleme,veti atrage catre dumneavoastra suflete cu mentalitati asemanatoare.

„Cel de-al treilea ochi” este a sasea chakra si controleaza perspectiva si viziunile spirituale.Daca ati practicat vizualizarea creatoare si meditatia, sau daca sunteti clarvazator nativ, inseamna ca aceasta chakra este deschisa si veti atrage, in viata dumneavoastra, oameni cu interese si capacitati asemanatoare.

„Chakrele urechilor”,localizate chiar deasupra sprancenelor,pe dreapta si pe stanga, sunt specializate in ascultare a Spiritului.Cei care mediteaza in liniste si sunt receptivi la mesajele ceresti si-au stimulat si activat chakrele urechilor si tind sa atraga alti „ascultatori”.

In crestetul capului se afla „chakra coroana”,care este activata atunci cand o persoana isi da seama ca noi suntem una cu Dumnezeu.O persoana cu aceasta mentalitate va atrage in mod firesc sufletele cu tipare mentale asemanatoare,care merg pe aceeasi cale spirituala.

Asadar,sa spunem ca,in trecut,majoritatea gandurilor voastre erau focalizate pe probleme pamantesti,cum ar fi grijile privind banii sau obsesiile sexuale.Cercul vostru de prieteni impartasesc credinte similare.Apoi aveti o trezire spirituala care va indeamna sa cititi si sa meditati despre subiecte legate de divinitate, procedand astfel, energia primei chakre urca.Astfel incat,in loc sa functionati pornind de la prima chakra (legata de bani) sau de la a doua (legata de sex), incepeti sa traiti pornind de la chakra a patra (legata de iubire) sau a cincea (legata de adevar).

Imediat ce transformarea a avut loc, veti pierde in mod firesc „atractia” pe care o simteati pentru oameni care traiau conform fostului vostru tipar de functionare a chakrelor. Veti incepe fie sa doriti, fie sa atrageti oameni care impartasesc aceleasi preocupari. Prin legea atractiei atat timp cat aveti asteptari pozitive – in viata voastra vor intra prieteni noi, care au tipare mentale asemanatoare.

(sursa – Doreen Virtue)

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Intuiția

Intuiția a fost definită drept o cunoaștere spontană și profundă a realității, un proces care nu depinde de rațiune. Este capacitatea de a cunoaște lucrurile

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121